- 24 Ocak 2020
- 435
- 480
- 103
- 32
Amin kuzum çok duygulandım mesajın ile zor gerçekten normalde ayırmazdım evi ama şimdi işte hamile olunca risk grubuna girinceAyy canim benim ya ama ben inaniyorum Rabbim tez vakitte sana kavusturcak esini dualrim sizinle. Rabbim bebeginin yuzu suyu hürmetine bu mubarek gunlerin yuzu suyu hürmetine sana kavuştursun esini insaaallah.
Bir cirpida derken bulantilarim cok fazlaydi su icsem cikariyordum 3 kilo verdim. Ardindan hafif grip yasadim. Bir haftada geciremeyince grip ilaclari yerine dogal yollarla meyvelerle vitamin destegi yap kendine dedi. Bunu yapabilmem icin vitamin alabilmem ve bulantimin aza indirgenmesi gerekiyordu. Cunku surekli yediklerimi mideme inmeden cikariodum.
Bugun dramamine bitiyor. Yarin basa donmem ins.
Yani diger kullananlarda sizin sandiginiz gibi bir cirpida yazilmis olmayabilir.
İşte satıcı firmalar eczane oldugu için her satıcı ayrı fiyat belirliyor kafasına göre.araşatırıp öyle almak lazımVallahi eczaneden 57 tlye aldığım redoxon geçen trendyolda 80 tl idi
parfüm her yerden alınacak bir şey deil çok dikkatli olmak lazım.artık hiçbir yere güven olmuyor eşim tekin acar dan parfüm almıştı ordaki denediği tester la aldığı parfümün kalıcılığı farklıydı sıkıyo resmen koku yok ya.artık sahtecilik her yerdeGeçen aylarda trendyoldan eşim parfüm aldı kodu sorguladık hiçbir yerde çıkmadı zaten kokusundan da anlaşılıyordu kimseyi de muhattap olarak bulamadık çünkü trendyol kendi satmıyor ürünleri kontrol bile etmiyor anlaştığı satıcılar kendi kafalarına göre yüklüyormuş bunu öğrenmiş oldık
Bu hassas dönemimizde Allah korusun sahte zararlı ürünler ile karşılaşmamak ümidi ile
fırsatçılara gün doğdu zaten.eczaneden dezenfektan fiyatını sordum 170 tl dedi ya bunu söyleyen eczane yani onlar bile fırsatçı olduysa. tabi hepsini aynı kefeye koymuyorum.değeri en fazla 20 tl olan bi ürün 170 tl oluyor birden.57 canım satış fiyatı yakın arkadaşom başka şehirde eczacı ona sormuştım hatta ben de ama bu ara o da yoka girince mecbur trendyola bakayım dedim fırsatçılar 2 katı yapmış neredeyse v
Her yer öyle maalef ,eşimin 16 liraya aldığı eldivenler 40 lira olmuş . Şu zor günlerde kim neyi nasıl sömürürüm diye dört gözle bekliyorfırsatçılara gün doğdu zaten.eczaneden dezenfektan fiyatını sordum 170 tl dedi ya bunu söyleyen eczane yani onlar bile fırsatçı olduysa. tabi hepsini aynı kefeye koymuyorum.değeri en fazla 20 tl olan bi ürün 170 tl oluyor birden.
Gidip yerinden fişi ile almak daha güvenli çünkü her ürünün fiyatı sabittir eczane fazla fiyata satarsa eğer şikayet etme hakkı bulunurİşte satıcı firmalar eczane oldugu için her satıcı ayrı fiyat belirliyor kafasına göre.araşatırıp öyle almak lazım
Artık nereye güvenip alışveriş yapicaz bilmiyorum.eczanede fiyatlar biraz daha yüksek olunca internet fiyatları da insanlara daha cazip geliyor.çok dikkatli olmak lazım gerçekten deCanım burada konuşulunca lieraca sahte ürün yazdım onlarca şikayetini gördüm internette alınıp sahte gelen herkes yazmış şikayetvar a zaten
Evet ben de bi kaç yerde okumuştum boynerden alınanlar bile sahte olabiliyormuş şaka gibi. Biz yurtdışına çıktıkça dutyfreelerden stoklamaya başlamıştıK o yüzdenparfüm her yerden alınacak bir şey deil çok dikkatli olmak lazım.artık hiçbir yere güven olmuyor eşim tekin acar dan parfüm almıştı ordaki denediği tester la aldığı parfümün kalıcılığı farklıydı sıkıyo resmen koku yok ya.artık sahtecilik her yerdeinsanları sömürmek hep başka bişe değil
Ben de öyle düşünüyordum canım ama işte trendyoldaki şu kriz zamanında fırsatçılığı görünce o kadar nefret ettim ki. Gittim eczaneden vitaminini her zamanki fiyatına aldım perşembe günüArtık nereye güvenip alışveriş yapicaz bilmiyorum.eczanede fiyatlar biraz daha yüksek olunca internet fiyatları da insanlara daha cazip geliyor.çok dikkatli olmak lazım gerçekten de
Çok samimi arkadaşım eczacı olduğı için şehir dışında olsa bile ona sordum kargo ile yollasın diye dezenfektanı bana gelişini çekip attı gelişinden vercekti inanamadım faturayı görmesem yalan söylüyor sanırım o kadar pahalı ki gelişifırsatçılara gün doğdu zaten.eczaneden dezenfektan fiyatını sordum 170 tl dedi ya bunu söyleyen eczane yani onlar bile fırsatçı olduysa. tabi hepsini aynı kefeye koymuyorum.değeri en fazla 20 tl olan bi ürün 170 tl oluyor birden.
İyi yapıyorsunuz canımEvet ben de bi kaç yerde okumuştum boynerden alınanlar bile sahte olabiliyormuş şaka gibi. Biz yurtdışına çıktıkça dutyfreelerden stoklamaya başlamıştıK o yüzden
Aynen öyle eczaneden alacağın zaman bi girip nette baktığında insanın eli bir geri gidiyor ama nete güvenemiyorum . Sahtecilik çok gelişti anlamak çok zorArtık nereye güvenip alışveriş yapicaz bilmiyorum.eczanede fiyatlar biraz daha yüksek olunca internet fiyatları da insanlara daha cazip geliyor.çok dikkatli olmak lazım gerçekten de
Atlaticaz canim eminim biz üstümüze düşeni yapip Allaha birakalim. Benimde esim istanbul bursa arasi calisiyo biz bile endise ediyoruz. Allah emeklerimizi bosa cikarmaz canim benim.Amin kuzum çok duygulandım mesajın ile zor gerçekten normalde ayırmazdım evi ama şimdi işte hamile olunca risk grubuna girinceeşime daha çok üzülüyorum ben gene ailemleyim o tek başına koca evde
Bir an önce atlatalım şu salgını Allah ın izni ile inşallah
Bak maske eldiven tarzı ürünlere gelen zam fırsatçılık. Ama kolonya dezenfektandaki zamlar mecbur akrabam hastanelere dezenfektan veriyor belki eşinin hastanesinde bile vardır . Üretimini yapıyorlar şuan alkol yok , ülke genelinde değil dünya da . Küresel bir salgın olduğu için her yerden alkol talebi var . Piyasada yokBen de öyle düşünüyordum canım ama işte trendyoldaki şu kriz zamanında fırsatçılığı görünce o kadar nefret ettim ki. Gittim eczaneden vitaminini her zamanki fiyatına aldım perşembe günü
Çok samimi arkadaşım eczacı olduğı için şehir dışında olsa bile ona sordum kargo ile yollasın diye dezenfektanı bana gelişini çekip attı gelişinden vercekti inanamadım faturayı görmesem yalan söylüyor sanırım o kadar pahalı ki gelişi
Dezenfektan maske kolonya satanlar uçurmuş fiyatları maalesef asıl fırsatçı onlar
Aynen öyle canım sağlık buArtık nereye güvenip alışveriş yapicaz bilmiyorum.eczanede fiyatlar biraz daha yüksek olunca internet fiyatları da insanlara daha cazip geliyor.çok dikkatli olmak lazım gerçekten de
Şaka gibi ne günlere kaldık... Hala haberleri izlerken film sahneleri izliyorum sanıyorum inanamıyorum şu an dünyada ülkemizde yaşananlaraBak maske eldiven tarzı ürünlere gelen zam fırsatçılık. Ama kolonya dezenfektandaki zamlar mecbur akrabam hastanelere dezenfektan veriyor belki eşinin hastanesinde bile vardır . Üretimini yapıyorlar şuan alkol yok , ülke genelinde değil dünya da . Küresel bir salgın olduğu için her yerden alkol talebi var . Piyasada yok
Artık eczaneden alırım bende ürünlerimi.internet sitelerinden bende nefret ettim şuan.şu virüs belası bi gitsin başımızdan her şey yoluna girer inşBen de öyle düşünüyordum canım ama işte trendyoldaki şu kriz zamanında fırsatçılığı görünce o kadar nefret ettim ki. Gittim eczaneden vitaminini her zamanki fiyatına aldım perşembe günü
Çok samimi arkadaşım eczacı olduğı için şehir dışında olsa bile ona sordum kargo ile yollasın diye dezenfektanı bana gelişini çekip attı gelişinden vercekti inanamadım faturayı görmesem yalan söylüyor sanırım o kadar pahalı ki gelişi
Dezenfektan maske kolonya satanlar uçurmuş fiyatları maalesef asıl fırsatçı onlar
İnsanoğluna en büyük kötülüğü yine insanın ta kendisi yapıyor işteArtık eczaneden alırım bende ürünlerimi.internet sitelerinden bende nefret ettim şuan.şu virüs belası bi gitsin başımızdan her şey yoluna girer inşO fırsatçıları da vicdanlarıyla başbaşa bırakıyorum.ztn bu kadar fazla fiyat yükselince kimsenin almaması en güzel cevap olur da.. işte biliyolarki insanlar çaresiz mecbur ya almaya onlarda bunu fırsat bilip uçuruyo fiyatları
Haberler ayrı sürekli açık , sürekli eşimin telefonuna haberler geliyor benim moral yerlerde .Şaka gibi ne günlere kaldık... Hala haberleri izlerken film sahneleri izliyorum sanıyorum inanamıyorum şu an dünyada ülkemizde yaşananlara
Amin canım.aslında bazı insanlar virüsten daha tehlikeliiİnsanoğluna en büyük kötülüğü yine insanın ta kendisi yapıyor işte
Allah herkese vicdan versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?