2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Eczanedeki fiyatı ne acaba sahte olabiliyomu nettekiler parfüm gibi sanırım
Canım eczaneler kârı vuruyo üstüne. Trendyol veya hepsi burada gibi bilindik siteler sahte satamaz canım isimlerine leke getiremezler böyle bir şey yaparak. zaten sitelerdeki satıcı firmalar Dermoeczane dermokozmetik vs oluyor .eczane firmaları yani.

jel ile kremin farkı ne canım içerik mi farklı acaba? Jel, kreme göre daha hızlı emilir ama.

Vallahi eczaneden 57 tlye aldığım redoxon geçen trendyolda 80 tl idi

Geçen aylarda trendyoldan eşim parfüm aldı kodu sorguladık hiçbir yerde çıkmadı zaten kokusundan da anlaşılıyordu kimseyi de muhattap olarak bulamadık çünkü trendyol kendi satmıyor ürünleri kontrol bile etmiyor anlaştığı satıcılar kendi kafalarına göre yüklüyormuş bunu öğrenmiş oldık
Bu hassas dönemimizde Allah korusun sahte zararlı ürünler ile karşılaşmamak ümidi ile

Redoxon bana da soyledi doktor ama alamadik bulamadik eczanede yalnis hayirlamiosam 50 tl mi dedi 80 tl mi ne dedi
57 canım satış fiyatı yakın arkadaşom başka şehirde eczacı ona sormuştım hatta ben de ama bu ara o da yoka girince mecbur trendyola bakayım dedim fırsatçılar 2 katı yapmış neredeyse v

57 canım satış fiyatı yakın arkadaşom başka şehirde eczacı ona sormuştım hatta ben de ama bu ara o da yoka girince mecbur trendyola bakayım dedim fırsatçılar 2 katı yapmış neredeyse v
Napcaz bi gebeler boyle vitamin yok eczane yok hastabe yok. Hatya benim.surekli gittiğim eczane anneme pazartesiden sonra bi sure kapatabiliriz abla demis

Napcaz bi gebeler boyle vitamin yok eczane yok hastabe yok. Hatya benim.surekli gittiğim eczane anneme pazartesiden sonra bi sure kapatabiliriz abla demis
Ortalık öyle karışık ki Allah yardımcımız olsun ama bence kapatamazlar canım ya da nöbet sistemine falan mı geçerler ki
Şaka gibi günler düşündükçe ağlayasım geliyor bizim de eşimden ayrı 1 hafta oldu bugün görüşmemiz yasak

Kızlar toxo, kızamıkçık, cmv testlerini hala yaptıramadım. Bunlar önemli mi acelesi olan şeyler mi yaptıran varmı

Hayirdir canim neden ayrisi kotu bisi yok insaallah Allah korusun

Beni düşündüren ve şaşıp kaldığim kısım ise dramamine gibi bir ilacı bir hamileye bir çırpıda yaziveren doktor
Bir cirpida derken bulantilarim cok fazlaydi su icsem cikariyordum 3 kilo verdim. Ardindan hafif grip yasadim. Bir haftada geciremeyince grip ilaclari yerine dogal yollarla meyvelerle vitamin destegi yap kendine dedi. Bunu yapabilmem icin vitamin alabilmem ve bulantimin aza indirgenmesi gerekiyordu. Cunku surekli yediklerimi mideme inmeden cikariodum.

Bugun dramamine bitiyor. Yarin basa donmem ins.
Yani diger kullananlarda sizin sandiginiz gibi bir cirpida yazilmis olmayabilir.

Arkadaşlar da yazmış zaten ama hepsiburada da trendyolda sahte satıyor( herşey sahte değil tabi ki ) . Her ürünü kendisi temin edip satmıyor veya kendi sattığı ürünüde farklı fiyatlara satan satıcılar var . Alış veriş yaparken satıcıya dikkat etmeli . Yorumlardan zaten anlaşılıyor ama ecza ürünlerini eczaneden almak en iyisi . Geçen yıl mesela çocuklara güneş kremi alacaktım eczanede 100 küsür liralarda aynı marka hb de 37 lira . Marka bir ürün nasıl bu kadar fark olabilir . Nivea nın güneş kremleri bile 50 liralarda . Arada uçurum fark var . Orjinal olsa bile tarihi geçmiş ürün olma ihtimali bile çok Yüksek . Silip tarihi gönderebiliyorlar. Ama eczanelerde sayı ile geliyor bittikçe sipariş veriyorlar taze ürün içine siniyor

Benimde eşim bu hafta gelemeyebilirim diyor . Bu cehalet ile sağlık sisteminide çökertecekler . Olan dikkatli yaşayan bilinçli insanlara olacak

Hayirdir canim neden ayrisi kotu bisi yok insaallah Allah korusun
canım yoğun bakım doktoru kendisi bizim evimizde sadece izole bir şekilde o kalıyor ben annemdeyim
Tüm doktorlar hemşireler evlerimi ayırdı saçlarını kesti traş oldu yüzük takmaları takı takmaları kesinlikler yasaklandı
Allah hepsinin yardımcısı olsun

Benimde eşim bu hafta gelemeyebilirim diyor . Bu cehalet ile sağlık sisteminide çökertecekler . Olan dikkatli yaşayan bilinçli insanlara olacak
Hala oram ağrıyor buram ağrıyor diye yığılıyorlamış gerçekten insanlar şaka gibi ciddiye almıyorlar durumu iş işten geçince anlayacaklar ama işte o zaman gerçekten çok geç olacak

Canım burada konuşulunca lieraca sahte ürün yazdım onlarca şikayetini gördüm internette alınıp sahte gelen herkes yazmış şikayetvar a zaten

Ayy canim benim ya ama ben inaniyorum Rabbim tez vakitte sana kavusturcak esini dualrim sizinle. Rabbim bebeginin yuzu suyu hürmetine bu mubarek gunlerin yuzu suyu hürmetine sana kavuştursun esini insaaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…