2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Haberler ayrı sürekli açık , sürekli eşimin telefonuna haberler geliyor benim moral yerlerde .
Kuzenim doğum yapacak 2-3 haftada oda süslemelerini hastane yasaklamış
Ve sadece bi refakatçi alıncakmış
İnsanın hem eşine hem annesine hem kardeşime ihtiyacı olur ki doğum sürecinde o da çok zor
Şimdi ilk çocuk daha eşi ile gitcekler başbaşa

Al şimdi haberlerde Düzce de baş ağrısı sebebiyle hastaneye giden hastaya doktor ,durumun ciddi Değil evin daha güvenli dedi diye darp edilmiş . Virüsten dolayı zaten hayatları tehlikede bir de böyle insanlar tarafından yapılana bak

Allah senin de eşinin de tüm sağlık çalışanlarının da yardımcısı olsun, en kısa zamanda bu günler geçsin gitsin inşallah
Ben de bir tek alyansi takiyordum onu da çıkardım.

Allah senin de eşinin de tüm sağlık çalışanlarının da yardımcısı olsun, en kısa zamanda bu günler geçsin gitsin inşallah
İyi yapmışsın canm ben de takmıyorum artk şok teşekkür ederim inşallah

Amin Allah muhafaza etsin inşallah

Kabartma tozu ile de yaptım, ilk attigimda az köpürdü ama hemen söndü. Şimdi gelincigim yapıyor , sonucu yazsın yazacağım size de onun cinsiyet belli
Canım bende şimdi denedim, kabartma tozu ile. Bir köpürdü ki, taştı o derece. Erkek hissediyorum ben hep, çin takvimi falan da erkek çıkmıştı. Bakalım görücez artık zamanı gelince.

Canım bende şimdi denedim, kabartma tozu ile. Bir köpürdü ki, taştı o derece. Erkek hissediyorum ben hep, çin takvimi falan da erkek çıkmıştı. Bakalım görücez artık zamanı gelince.
Allah Allah benim hiç köpürmedi heyecanlanmak da istemiyorum kız diye ama

Güven verici bir test değil zaten canım. Meraktan yapıyoruz işte. Ama cinsiyetle ilgili baktığım her şeyde erkek çıktı.
Aynen bende hatta kiz kardeşim dedi dogum tarihini adet tarihini ver birde ben bakcam ondan da nereye baktiysa erkek cikti

Güven verici bir test değil zaten canım. Meraktan yapıyoruz işte. Ama cinsiyetle ilgili baktığım her şeyde erkek çıktı.
Benim kız erkek karışık gidiyor ama bi arkadaşımız şey demişti erkekse tüylenme de artış olur diye kaşımı ne zaman aldırdığımı unuttum nerdeyse hiç çıkmadı öyle bir gözlemim oldu vücudumda

Aynen bende hatta kiz kardeşim dedi dogum tarihini adet tarihini ver birde ben bakcam ondan da nereye baktiysa erkek cikti
Benim ilk çocuğum olacak inşallah. O yüzden benim için farketmez. Ama bir an önce öğrenmek istiyorum tabi herkes gibi.

Bende bu konuyu hep düşünüyodum. Benimde oldukça yavaş uzuyor. Bak bir tek bunda kız çıkıyomuş.

Normalde benimki az cikar allahim oyle bir cabuk uzuyor ki anlatamam hakket daha önce boyle diğildi bende dedim heralde hamilelik hormonlarindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…