2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Dua edicem senin için arkadaşım. Sen de içini ferah tut.

Çok ama çok teşekkürlerBenim tüp benek deneme oldu başarısız ve ardından doğal yollardan hamile kaldım.bu benimi için mücizeydi... Allahım sevincimizi yarım bırakmasın
Amin, inşallah bebeğin seninle kalır. Şimdi bir sonraki muayeneye ne zaman gitmeyi planlıyorsun?

Amin, inşallah bebeğin seninle kalır. Şimdi bir sonraki muayeneye ne zaman gitmeyi planlıyorsun?
Cumartesi gel dedi ama ben bekleyecem 10 gün felan öyle diğer türlü moral bozucu oluyor buarada doktor araştırıyorum.evim şişlide tam merkezi yerde umarım iyi doktor bulurum...

Canım adetim geçeli 5 gün olmuştu kan değerim 1200 lerdeydi.takvim 5 haftalık yeni gösteriyordu
Ne kadar acımasız bir doktormuş belki geç döllenme olmuştur ovülasyon testi ile takşp edenleri okurken reglindn 3 gün önce yumurtlama yaşayanlar vardı yani siz içinizi ferah tutun

Ne kadar acımasız bir doktormuş belki geç döllenme olmuştur ovülasyon testi ile takşp edenleri okurken reglindn 3 gün önce yumurtlama yaşayanlar vardı yani siz içinizi ferah tutun
mesela ben adete 7 gun kala yumurtladim icinizi ferah tutun son adet tarihine baksam arada fark oluyor mesela

mesela ben adete 7 gun kala yumurtladim icinizi ferah tutun son adet tarihine baksam arada fark oluyor mesela
Gerçi ben ocak ayında yumurta takibi yaparak hamile kaldım.ayın ortasında yumurtlamam oldu ve değerlendirdik.enson adet tarihim 31 aralıktı. Aslında gözükmesi gerekmiyormu kesenin.çarşamba baktı yok

Gerçi ben ocak ayında yumurta takibi yaparak hamile kaldım.ayın ortasında yumurtlamam oldu ve değerlendirdik.enson adet tarihim 31 aralıktı. Aslında gözükmesi gerekmiyormu kesenin.çarşamba baktı yok
aşağıdan da bakıldı mı .ok mesah var bulamadm canım yazdığını ama ilk gittiğinde göremeyip 2.de gören çok gebe var

canim herkesin sureci farkli hatta ayni kisinin her hamileleigi fatkli olabiliyor canini sikma

Bana adam resmen olacak ama 4unce denemeye kadar denicez dedi. Ses edemedm en bilgili doktor oydu. Dedigi gibi 4ncude olumlu geldi sonuc cunki onden once hep işe yaramadik tedavi uyguladi.
Avrupadayim avrupada aynisi....

folat kullanıyorum zaten canım uzun süredir
Vallahi ben hic dikkat etmemişim baya da genlerim bozuk mtfhr 677 1298 heterozigot, faktör 5 heterozigot, pai 4g/4g homozigot. Folidoce kullandım ilk gebeliğimde ama cok sükür oğlumu sağlıkla kucagıma aldım. Tabi clexane ile birlikte. Şimdi de enox ve folidoce idi bugün folat siparişi verdim inşallah bi sıkıntı yaşamam

aşağıdan da bakıldı mı .ok mesah var bulamadm canım yazdığını ama ilk gittiğinde göremeyip 2.de gören çok gebe var
canim herkesin sureci farkli hatta ayni kisinin her hamileleigi fatkli olabiliyor canini sikma
Vajinal ultrasyonlada baktı.hayırlıdıyla inşallah bebeğim vardır bir umutla bekliyorum bakalım zaman nasıl geçecek

Sormaa benimkinin de 10 aya 10 günü kaldı. Yardım edicek kimsen var mı yanında? Emzirmedin mi ilkini? Ben emziremedim cok, hoş hala sütüm geliyordu ama nasıl kaldım anlamadım. İnşallah bu gebeliğimizde daha bilinçliyiz derdimizi biliyoruz dermanını da. Güzel geçsin

Bana adam resmen olacak ama 4unce denemeye kadar denicez dedi. Ses edemedm en bilgili doktor oydu. Dedigi gibi 4ncude olumlu geldi sonuc cunki onden once hep işe yaramadik tedavi uyguladi.
Avrupadayim avrupada aynisi....
Tabi tabi dünyanın her yeri böyle, ben işte oğluma hamile kaldım rahatsızlarım çıkınca perinatoloji ye yönlendirdiler doktorla ilk görüşmem de tüm evraklar testler ameliyat sonuclarim hepsi yanımdaydı baktı baktı. Dedi ki sana neden tüp bebek yaptırdılar sana gerek yok ki tüp bebeğe eşimle şok olduk tabi onuda meslektaşlarınıza sorun dedim. Para için bize etmediklerini bırakmadılar dedim ad kafasını salladı yazık yazık diye.
Kadınlar kulübünde ne ağladım ne sizladim dertlestim konularda arkadaşlarla ah ah.
Şimdi diyorum valla %98 tüp bebek doktorlarina inanmayın.

Doğumdan sonra ameliyatım devam etti, sol tüp hidroselpenk kistlesmis bağırsağıma yapısıktı alındı, rahim bağırsak askılarına yapışmış onda sıyrılarak ayrıldı, karın zarlarımda yapışıktı ayrıldı.
Diyorum problemli tüpüm alındı, rahimde bağırsaktan ayrıldı ilk gebeliğimde hiç yürümeyedim, aşırı ağrılarım oldu ya sanki bunlar sebepti gibime geliyor, ağrı ve yürüme sorunu olmazsa bana kimsenin bakmasına gerek yok. Zaten istemiyorum da.
Diğer rahatsızlıklarım içinde kan sulandırıcı coraspin kullanıyorum.
Doğumdan sonra da eşim iznini kullansa bana yardım etse toparladım diye düşünüyorum tabi Allah nasip ederse inşallah..
Amin inşallah hepimizin güzel geçsin inşallah.
Doğumdan sonra doktor ben hatırlamıyorum aileme çok doğurgan hemen hamile kalır demiş, çıkarken de 8 ay sonra hamile kalabilirsin demişti.
Korunmazsak hamile kalınıyor işte.

Ben de kilolu hamile kaldım. İlk hamileliğimde 60 idim. 85 ile doğuma gittim busefer 68 ile hamile kaldım hemen 70 olmuşum bile

Yemin ederm ben 4 tup bebek yaptirdim. Ilkinde olacani 4ncu kez yaptirdim... neler neler ya .. parayi gectim.. sagligimizdan oluyoruz.
rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.

Yemin ederm ben 4 tup bebek yaptirdim. Ilkinde olacani 4ncu kez yaptirdim... neler neler ya .. parayi gectim.. sagligimizdan oluyoruz.
rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.
Tabi tabi söylemiyorlar ama FSH hormonunu sentetik ve yüksek doz verdikleri için göğüs kanseri riskini artırıyor. Dahiliye doktoru beni ilk denememde uyardı ama imzalayın ben yaptırıcam dedim.
İnşallah Rabbim bizi korumuştur ne diyeyim artık diyecek bişey yok.
Bide benim dondurulmuş embriyolarım var, geçen onları imha etmeleri için gittim yazı verdim devlet yetkilisi gelmeden imha edemiyorlar türkiye de, embriyolog diyor ki neden sana hesap vermek zorunda mıyım dedim. Bı de imha ettirmek istemiyorlar para alacaklar ya gene gel bunları transfer edelim şu kadar para diyecekler hala dertleri para hastanelerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…