- 27 Kasım 2019
- 314
- 301
- 23
- 38
Dua edicem senin için arkadaşım. Sen de içini ferah tut.Ya inşalllahhh görürüm hepimiz görğrüz...Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.canım gitmediğimde anlar zaten beğenmediğimi. Ama ben çpk zorlu süreçlerden geçerek elde ettim bu hamileliği inşallah sağlıkla kucağıma alırım
Çok ama çok teşekkürlerDua edicem senin için arkadaşım. Sen de içini ferah tut.
Amin, inşallah bebeğin seninle kalır. Şimdi bir sonraki muayeneye ne zaman gitmeyi planlıyorsun?Çok ama çok teşekkürlerBenim tüp benek deneme oldu başarısız ve ardından doğal yollardan hamile kaldım.bu benimi için mücizeydi... Allahım sevincimizi yarım bırakmasın
Cumartesi gel dedi ama ben bekleyecem 10 gün felan öyle diğer türlü moral bozucu oluyor buarada doktor araştırıyorum.evim şişlide tam merkezi yerde umarım iyi doktor bulurum...Amin, inşallah bebeğin seninle kalır. Şimdi bir sonraki muayeneye ne zaman gitmeyi planlıyorsun?
Ne kadar acımasız bir doktormuş belki geç döllenme olmuştur ovülasyon testi ile takşp edenleri okurken reglindn 3 gün önce yumurtlama yaşayanlar vardı yani siz içinizi ferah tutunCanım adetim geçeli 5 gün olmuştu kan değerim 1200 lerdeydi.takvim 5 haftalık yeni gösteriyordu
mesela ben adete 7 gun kala yumurtladim icinizi ferah tutun son adet tarihine baksam arada fark oluyor meselaNe kadar acımasız bir doktormuş belki geç döllenme olmuştur ovülasyon testi ile takşp edenleri okurken reglindn 3 gün önce yumurtlama yaşayanlar vardı yani siz içinizi ferah tutun
Gerçi ben ocak ayında yumurta takibi yaparak hamile kaldım.ayın ortasında yumurtlamam oldu ve değerlendirdik.enson adet tarihim 31 aralıktı. Aslında gözükmesi gerekmiyormu kesenin.çarşamba baktı yokmesela ben adete 7 gun kala yumurtladim icinizi ferah tutun son adet tarihine baksam arada fark oluyor mesela
aşağıdan da bakıldı mı .ok mesah var bulamadm canım yazdığını ama ilk gittiğinde göremeyip 2.de gören çok gebe varGerçi ben ocak ayında yumurta takibi yaparak hamile kaldım.ayın ortasında yumurtlamam oldu ve değerlendirdik.enson adet tarihim 31 aralıktı. Aslında gözükmesi gerekmiyormu kesenin.çarşamba baktı yok
canim herkesin sureci farkli hatta ayni kisinin her hamileleigi fatkli olabiliyor canini sikmaGerçi ben ocak ayında yumurta takibi yaparak hamile kaldım.ayın ortasında yumurtlamam oldu ve değerlendirdik.enson adet tarihim 31 aralıktı. Aslında gözükmesi gerekmiyormu kesenin.çarşamba baktı yok
Bana adam resmen olacak ama 4unce denemeye kadar denicez dedi. Ses edemedm en bilgili doktor oydu. Dedigi gibi 4ncude olumlu geldi sonuc cunki onden once hep işe yaramadik tedavi uyguladi.Gerçek bı melek annesisiniz öperim meleğinizi.
Evet doktorlar herseyi biliyorlar ve para almak için e sektör nasıl ayakta kalacak, bizlerin duyguları ile oynuyorlar.
Beni hüngür hüngür ağlatıyordı. Ay içlerinden kim bilir bizim için neler neler diyorlardır geldi yürüyen paralarımız diye...
Valla Allah yukarda hakkım varsa Rabbim daha iyisini biliyor çıkarsın hepsinden hakkımda haram olsun.
Sormayın bende neler yaşadım.
Bı tüp bebek merkezi hiç ama hiç unutmuyorum. Sene 2016 sınırsız tüp bebek teklifinden sanırım 30 bindi o zaman, sonra 3 deneme fiyatı, sonra iki demene fiyatı, sonra tek deneme fiyatı ve en son fakir kağıdı getirenlere fiyat 3000 ne iner demişti.
Böyle bi ticaret işte, fakir kağıdı ne onu anlamadim fakir nasıl yapsın tüp bebek...
Durumu olmayan insanları bile yolmayı hedefleyen terbiyesiz bı sektör, umut tacirleri...
Vallahi ben hic dikkat etmemişim baya da genlerim bozuk mtfhr 677 1298 heterozigot, faktör 5 heterozigot, pai 4g/4g homozigot. Folidoce kullandım ilk gebeliğimde ama cok sükür oğlumu sağlıkla kucagıma aldım. Tabi clexane ile birlikte. Şimdi de enox ve folidoce idi bugün folat siparişi verdim inşallah bi sıkıntı yaşamamfolat kullanıyorum zaten canım uzun süredir
aşağıdan da bakıldı mı .ok mesah var bulamadm canım yazdığını ama ilk gittiğinde göremeyip 2.de gören çok gebe var
Vajinal ultrasyonlada baktı.hayırlıdıyla inşallah bebeğim vardır bir umutla bekliyorum bakalım zaman nasıl geçecekcanim herkesin sureci farkli hatta ayni kisinin her hamileleigi fatkli olabiliyor canini sikma
Sormaa benimkinin de 10 aya 10 günü kaldı. Yardım edicek kimsen var mı yanında? Emzirmedin mi ilkini? Ben emziremedim cok, hoş hala sütüm geliyordu ama nasıl kaldım anlamadım. İnşallah bu gebeliğimizde daha bilinçliyiz derdimizi biliyoruz dermanını da. Güzel geçsinHayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Folat var evde cnm ondan iceyim.
Tahmin ettim ettim doktora gitmedim artık bugün bı test aldım c den önce t kıpkırmızı oldu.
Doktora gittik hemen kalp krizi ve iç organ iflas riskim yüksek oluyor ya hamilelikte coraspinle, kan sulandırıcıya hemen başladım.
B 12 de almamız gerek ya, zaten hematoloji yeşil alan açtı devlet ama gidiyorum ara ara...
Sen B12 yi hangi formda alıyorsun.
Çok eğilip kalkıyorum e malum bebeğim 10 aylık yeni oldu daha. İnşallah sıkı sıkı tutunur ikinci mucizelerimiz.
Bide biliyormusun çok rahatım enerjim çok iyi, heralde ilkinde ne kadar zor alabileceğini gördüğümün ve yaşayacaklarımı bildiğim için sanırım
olabilirnereden okudun bu aradabir de benim yazdığım sayfadan okurmuşsun
Tabi tabi dünyanın her yeri böyle, ben işte oğluma hamile kaldım rahatsızlarım çıkınca perinatoloji ye yönlendirdiler doktorla ilk görüşmem de tüm evraklar testler ameliyat sonuclarim hepsi yanımdaydı baktı baktı. Dedi ki sana neden tüp bebek yaptırdılar sana gerek yok ki tüp bebeğe eşimle şok olduk tabi onuda meslektaşlarınıza sorun dedim. Para için bize etmediklerini bırakmadılar dedim ad kafasını salladı yazık yazık diye.Bana adam resmen olacak ama 4unce denemeye kadar denicez dedi. Ses edemedm en bilgili doktor oydu. Dedigi gibi 4ncude olumlu geldi sonuc cunki onden once hep işe yaramadik tedavi uyguladi.
Avrupadayim avrupada aynisi....
Doğumdan sonra ameliyatım devam etti, sol tüp hidroselpenk kistlesmis bağırsağıma yapısıktı alındı, rahim bağırsak askılarına yapışmış onda sıyrılarak ayrıldı, karın zarlarımda yapışıktı ayrıldı.Sormaa benimkinin de 10 aya 10 günü kaldı. Yardım edicek kimsen var mı yanında? Emzirmedin mi ilkini? Ben emziremedim cok, hoş hala sütüm geliyordu ama nasıl kaldım anlamadım. İnşallah bu gebeliğimizde daha bilinçliyiz derdimizi biliyoruz dermanını da. Güzel geçsin
Ben de kilolu hamile kaldım. İlk hamileliğimde 60 idim. 85 ile doğuma gittim busefer 68 ile hamile kaldım hemen 70 olmuşum bileFaydalıdır mutlaka da, kilo alma lüksüm yok, zaten normalimden yüksek bir kiloyla hamile kaldım, o yüzden mesela c vitaminimi portakaldan değil de biberden almak gibi alternatif yollar arayacağım. Ama ayva önerini dinleyeceğim, ilk defa duydum, teşekkür ederim:)
valla ayni kuzum bende 68le hamile kaldim 70 olmuşum cok moralim bozuldu gitmiyorda kilo daha simdiden arti iki kiloBen de kilolu hamile kaldım. İlk hamileliğimde 60 idim. 85 ile doğuma gittim busefer 68 ile hamile kaldım hemen 70 olmuşum bile
Yemin ederm ben 4 tup bebek yaptirdim. Ilkinde olacani 4ncu kez yaptirdim... neler neler ya .. parayi gectim.. sagligimizdan oluyoruz.Tabi tabi dünyanın her yeri böyle, ben işte oğluma hamile kaldım rahatsızlarım çıkınca perinatoloji ye yönlendirdiler doktorla ilk görüşmem de tüm evraklar testler ameliyat sonuclarim hepsi yanımdaydı baktı baktı. Dedi ki sana neden tüp bebek yaptırdılar sana gerek yok ki tüp bebeğe eşimle şok olduk tabi onuda meslektaşlarınıza sorun dedim. Para için bize etmediklerini bırakmadılar dedim ad kafasını salladı yazık yazık diye.
Kadınlar kulübünde ne ağladım ne sizladim dertlestim konularda arkadaşlarla ah ah.
Şimdi diyorum valla %98 tüp bebek doktorlarina inanmayın.
Tabi tabi söylemiyorlar ama FSH hormonunu sentetik ve yüksek doz verdikleri için göğüs kanseri riskini artırıyor. Dahiliye doktoru beni ilk denememde uyardı ama imzalayın ben yaptırıcam dedim.Yemin ederm ben 4 tup bebek yaptirdim. Ilkinde olacani 4ncu kez yaptirdim... neler neler ya .. parayi gectim.. sagligimizdan oluyoruz.
rabbim iyi insanlarla karsilastirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?