2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar sizlerde kan uyuşmazlığı olan var mı? Bizim var ve bana kanaman olabilir acil gel dedi öyle bir durumda, ve 7.ayda iğneyi yapacağız dedi ama bazı doktor videolarında 6.ay diyor kafam karıştı açıkçası

Evet hormon ilaci kanser etme riski var Allahim korusun. Adam biliyodu hormon ilaci bana gerek olmadigini. Ama yinede ilk denemede verdi.. tabi ben deneme tahtasiyim ya.. sonunda onu vermeden hamile kaldim.
O hormon ilaci beni maf etti. Varisim cikti onun yuzunden

Bende de ikinci deneme de vücudum resmen o ilacı red etti. Kıpkırmızı oldum her tarafım ama, bir ateş basması anlatamam soba gibiydim, bir kaşıntı bir kaşıntı.
Size gerek yok ki dediğiniz gibi yumurtayı alıp spermle dolleyip genetiğe gönderecek sağlıklı olanını nakledecek.

Ustumden cok para yedi zikkim yiyesice. Obur dunyadan alacam olsun. En cok ben sagligi dusunuyom. Gencim coktum resmen. Birsuru kilo aldm. Sukur artik hamile kaldim ya su cocuk dogsun insaallah herseyi unuturum

Ustumden cok para yedi zikkim yiyesice. Obur dunyadan alacam olsun. En cok ben sagligi dusunuyom. Gencim coktum resmen. Birsuru kilo aldm. Sukur artik hamile kaldim ya su cocuk dogsun insaallah herseyi unuturum
Unutursun hiç kafanı yorma.
Allah'ın bizi ne zaman nasıl sınadığını bilmiyoruz.

ben de bir gün osende 2m bir gün efa mom alıyorum

Selam.Doktor beta hcg düşmüş olması önemli ama tek başına yeterli değil dedi.kendi başına test yaptırıp strese girme dedi.kesenin haftasıyla uyumu ve şeklinin düzgün olması iyi ama yolk sac kesesi hemüz oluşmamış beta düşüşü düşük riskini yükseltir dedi.haftaya Cuma tekrar çağırdı 1 hafta nasıl dayanıcam bilmiyorum.

insallah zaman su gibi aksin canim sende kendine dikkat et bu surecte insallah bir dahaki kontrolde daha guzel seyler olur

Canım sat kaç senin? Belki gec döllenmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…