Evet hormon ilaci kanser etme riski var Allahim korusun. Adam biliyodu hormon ilaci bana gerek olmadigini. Ama yinede ilk denemede verdi.. tabi ben deneme tahtasiyim ya.. sonunda onu vermeden hamile kaldim.Tabi tabi söylemiyorlar ama FSH hormonunu sentetik ve yüksek doz verdikleri için göğüs kanseri riskini artırıyor. Dahiliye doktoru beni ilk denememde uyardı ama imzalayın ben yaptırıcam dedim.
İnşallah Rabbim bizi korumuştur ne diyeyim artık diyecek bişey yok.
Bide benim dondurulmuş embriyolarım var, geçen onları imha etmeleri için gittim yazı verdim devlet yetkilisi gelmeden imha edemiyorlar türkiye de, embriyolog diyor ki neden sana hesap vermek zorunda mıyım dedim. Bı de imha ettirmek istemiyorlar para alacaklar ya gene gel bunları transfer edelim şu kadar para diyecekler hala dertleri para hastanelerin.
Bende de ikinci deneme de vücudum resmen o ilacı red etti. Kıpkırmızı oldum her tarafım ama, bir ateş basması anlatamam soba gibiydim, bir kaşıntı bir kaşıntı.Evet hormon ilaci kanser etme riski var Allahim korusun. Adam biliyodu hormon ilaci bana gerek olmadigini. Ama yinede ilk denemede verdi.. tabi ben deneme tahtasiyim ya.. sonunda onu vermeden hamile kaldim.
O hormon ilaci beni maf etti. Varisim cikti onun yuzunden
Ustumden cok para yedi zikkim yiyesice. Obur dunyadan alacam olsun. En cok ben sagligi dusunuyom. Gencim coktum resmen. Birsuru kilo aldm. Sukur artik hamile kaldim ya su cocuk dogsun insaallah herseyi unuturumBende de ikinci deneme de vücudum resmen o ilacı red etti. Kıpkırmızı oldum her tarafım ama, bir ateş basması anlatamam soba gibiydim, bir kaşıntı bir kaşıntı.
Size gerek yok ki dediğiniz gibi yumurtayı alıp spermle dolleyip genetiğe gönderecek sağlıklı olanını nakledecek.
Unutursun hiç kafanı yorma.Ustumden cok para yedi zikkim yiyesice. Obur dunyadan alacam olsun. En cok ben sagligi dusunuyom. Gencim coktum resmen. Birsuru kilo aldm. Sukur artik hamile kaldim ya su cocuk dogsun insaallah herseyi unuturum
ben de bir gün osende 2m bir gün efa mom alıyorumVallahi ben hic dikkat etmemişim baya da genlerim bozuk mtfhr 677 1298 heterozigot, faktör 5 heterozigot, pai 4g/4g homozigot. Folidoce kullandım ilk gebeliğimde ama cok sükür oğlumu sağlıkla kucagıma aldım. Tabi clexane ile birlikte. Şimdi de enox ve folidoce idi bugün folat siparişi verdim inşallah bi sıkıntı yaşamam
Benim doktorum ilk seferde bakmak istedi önceden düşüğüm olduğu içinEvet karından bakacak, vajina bakmak istemiyor doktorum önermiyor pek
bende yok hiç bir belirti. keselerde biri düzensiz birinde de yolk kesesi oluşmuş ve kalp atıyo. pazartesi doktora gidicem bakalımbulantıları olan var mıdır ekim anneleri, hamilelik belrtileriniz ne durumda
Benim var. Bisey yiyimce geciyobulantıları olan var mıdır ekim anneleri, hamilelik belrtileriniz ne durumda
insallah zaman su gibi aksin canim sende kendine dikkat et bu surecte insallah bir dahaki kontrolde daha guzel seyler olurSelam.Doktor beta hcg düşmüş olması önemli ama tek başına yeterli değil dedi.kendi başına test yaptırıp strese girme dedi.kesenin haftasıyla uyumu ve şeklinin düzgün olması iyi ama yolk sac kesesi hemüz oluşmamış beta düşüşü düşük riskini yükseltir dedi.haftaya Cuma tekrar çağırdı 1 hafta nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Canım sat kaç senin? Belki gec döllenmiştirSelam.Doktor beta hcg düşmüş olması önemli ama tek başına yeterli değil dedi.kendi başına test yaptırıp strese girme dedi.kesenin haftasıyla uyumu ve şeklinin düzgün olması iyi ama yolk sac kesesi hemüz oluşmamış beta düşüşü düşük riskini yükseltir dedi.haftaya Cuma tekrar çağırdı 1 hafta nasıl dayanıcam bilmiyorum.
Dur bakalım sıkma canını tam artış şart değil yüzde 60 yeter diyorlar1 şubatta 418
3 şubatta 738
7 şubatta 1439
Korkuyorum kızlar yarın doktor kontrolüm kasık agrım çok
canim ilk zamanlar fazla oluyor kasik batmalari1 şubatta 418
3 şubatta 738
7 şubatta 1439
Degerlerim 2 kat artmıyocanim ilk zamanlar fazla oluyor kasik batmalari
1 şubatta 418
3 şubatta 738
7 şubatta 1439
3 ü ile 7 si arasında 1400 lü az 2800 lerde olması lazım değil miDeğerler güzel artmış bence korkmayın, kasık ağrısı da normal çoğu kadın yaşıyor
illa 2 kat artıcak diye bir kural yok canim bence gayet iyi artmış stres yapma o daha kotuDegerlerim 2 kat artmıyo
Ağlama ktan öldüm sağlık ocağı doktoru da öyle dedi yarın 9 da randevum dua edin banailla 2 kat artıcak diye bir kural yok canim bence gayet iyi artmış stres yapma o daha kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?