2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
3 ü ile 7 si arasında 1400 lü az 2800 lerde olması lazım değil mi

Neden tekrar test yaptırma ihtiyacı duydunuz ki ben 563 ü gördükten sonra bir daha test istemedi doktorum, bundan sonrası için kese görme, kalp atışı dinleme vs bakılacak dedi. Ben yaptırayım dedim hatta gerek yok değer çok güzel dedi. Yarın ultrasonda anlaşılır herşey, sıkmayın canınızı, güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Sağlık ocağı hekimi çağırdı cuma gel bakayım dedi

İlk gebeliğiniz mı?
Ben size eğer süreciniz sonlansa daha bu durumun çok çok çok iyi bi gelişme olduğunu söylemek istiyorum.
İlk gebeliklerde bu durum normal.
Rahim ne olduğunu bilmiyor.
Sonrasında rahim görevini anladığı için daha kolay oluyor.
Bende bu durumları yaşadım sizi çok çok çok iyi anlıyorum.
İnşallah mucizeniz sizi güldürür.

İnşallah rabbim büyükk

Benim gibisin .
1 şubatta 418
3 şubatta 738
7 şubatta 1439
Bnmde böyle

sakin ol, değer 1200ü geçtikten sonra 2ye katlanma süresi 4 güne kadar çıkabiliyormuş ve bu durum gayet normal kabul ediliyor. aynı şey bende de var. ilk gün ben de ağla ağla kahrettim kendimi, ancak doktorum stres yaparsan düşmeyeceği bile varsa düşer dedi. stres hormonları direk rahim kaslarını kasıyormuş. bana biraz kızmıştı doktorum. direk negatif olma dedi. 3 gün sonra çağırdı.

Insallah sagolun cok erkenden ogrendim baya zor oldu beklemek :)

Bu zorlu bekleyişler bitmiyor ben 4+6 da keseyi gördüm ama şimdi de kalp atışı için bekliyorum :) Bekleyişlerimiz böyle güzel sebeplerle olsun, kucağımıza alacağımız günü de görürüz inşallah

Benim gibisin .
1 şubatta 418
3 şubatta 738
7 şubatta 1439
Bnmde böyle
Sen benden iyi durumdasın seninki artmış benimki 3900 den 1251 düştü 2 gün arayla.doktor kese göründükten sonra beta çok önemli değil dedi üzme kendini.sende görürsün umarım keseni.

Sen bebeğini kucağına aldın mı peki sağlığı iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…