Ayy süper oluurr
Çok çok haklısın canım riskli gebelikler insanı çok kötü etkiliyor o kanama olayını bende yaşadım iki kere ve iki hafta boyunca lekelerim oldu çok korktum kanama alanı varmış ordan geliyormuş seninde alan mı var acabaMalesef pıhtılaşma testi yapılmadı ama en başında gittiğim doktorum hem coraspin hem clexane başladı bana koruma amaçlı olduğunu söyledi. Bilindik bir rahatsızlığım yok. Sonrasında kanamalarım başladı başta kesti sonra devam edeceğiz dedi açıkçası ben güvenemedim ve farklı bir doktora gittim benimle neredeyse kavga edecekti böyle bir tedavinin koruma amaçlı asla uygulanamayacağını pek çok zararı olduğunu neden sorgulamadan kullandığımı sordu ve kullanmayacaksın dedi. Ona rağmen 3 kez daha kanamam oldu. 9+1 im kahverengi akıntım arada devam ediyor son kanamam 10 gün önceydi. Yani kısacası benim durumum baya karışık arkadaşlarBu seferde diyorum ki Allah korusun kullanmadığım için bir şey olur mu ? O yüzden resmen diken üstünde yaşıyorum. Ağrılarım zaten hiç geçmedi batmalar devam ediyor. Her an ya kanama olacak ya başka bir şey diye yaşıyorum. Stres yapmamaya çalışsamda doğal ve sağlıklı geçmeyen gebelik gerçekten yıpratıyor. İnşallah sağlıklı bir şekilde hepimizi bebeklerimizi kucağımıza alırız ❤
Bu durum en iyi ihtimalle 2 ay daha devam edecek. Ne kadar kaçabilicez ki hastanelerden. Ben özel muaynehaneye gidiyorum belki ondan daha rahatım. Ama maske takarak ve elini eve gelip yıkayana kadar asla yüzüne dokunmayarak gidip gelebilirsin bence. Gelince de kıyafetlerini direk çamaşır makinesine atıp duşa girersin.Aslında şuan ikili test için tam zamanları 11+4 günlük olduk doktorum12.haftada görüşelim demişti ama ben hastaneye gidip virüs kapma riskini göze alamıyorum evden çıkmıyorum.
Bu aralar ikili tarama testinden ziyade bebeğimin durumu nasıl hala o minnak kalbi atıyor mu bunu bilememek beni daha çok tüketiyor
Narin bir kız mi acabaAyy banada bi cinsiyet tahmini yapın yaaa pekde güzel cekmemiş doktorum sağolsun
Ayy öncelikle sağlık tabi ama bende bakınca kız gibi düşünüyorum erkek hissediyorum cok KARISIK bide küçük mesela 5 6 cm diyo 12 hafta için benmki 5 cm hep alt sınırda devam ediyoNarin bir kız mi acaba
Kesinlikle canım inşallahMaşallah süper birşey aynı anda hamilelik yaşamakbilgilerimizi birbirimizle paylaşırızz
ben de yeni yaptırdım canım iki aşamadan oluşuyor 13. haftayı geçme diyorlar önce ultrasonla ense kalınlığı falan bakılıyor daha sonra da kan veriyorsun ikisinin istatislik hesaplamasından oluşan bir testmiş. tahlil sonucun bir hafta ile on güne çıkar dediler banaKızlar 12. Haftaya giricez Pazartesi ikili test için gelirsin demişti doktor bu dönemde gidip gitmeme arasında kararsız kaldım ikili teste giricek olan var mı
Canım kanama alanı hiç olmadı Allaha şükür ama ilaçları direk kestirdi. İçten içe korkuyorum ya gerçekten bir şey varsa diye. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de bugün ritmik bi ağrı başladı resmen belirli aralıklarla bıçak saplanıyor gibi şiddetli ağrım var yaşayan var mı aranızdaÇok çok haklısın canım riskli gebelikler insanı çok kötü etkiliyor o kanama olayını bende yaşadım iki kere ve iki hafta boyunca lekelerim oldu çok korktum kanama alanı varmış ordan geliyormuş seninde alan mı var acabaDoktor kes dedikten sonra kestin mi iğneyle hapı ne zaman iş kadar kullancan belli mi 3.aydan sonra kesiyorlarmış pıhtı sorunu yoksa
Mecbur gidicez yani bana acildeki doktor gelmesen daha iyi demişti ama tereddütte kalmıştım internetten baka bildin mi sonucuna peki canımben de yeni yaptırdım canım iki aşamadan oluşuyor 13. haftayı geçme diyorlar önce ultrasonla ense kalınlığı falan bakılıyor daha sonra da kan veriyorsun ikisinin istatislik hesaplamasından oluşan bir testmiş. tahlil sonucun bir hafta ile on güne çıkar dediler bana
Canım kanama alanı hiç olmadı Allaha şükür ama ilaçları direk kestirdi. İçten içe korkuyorum ya gerçekten bir şey varsa diye. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de bugün ritmik bi ağrı başladı resmen belirli aralıklarla bıçak saplanıyor gibi şiddetli ağrım var yaşayan var mı aranızdaÇok çok haklısın canım riskli gebelikler insanı çok kötü etkiliyor o kanama olayını bende yaşadım iki kere ve iki hafta boyunca lekelerim oldu çok korktum kanama alanı varmış ordan geliyormuş seninde alan mı var acabaDoktor kes dedikten sonra kestin mi iğneyle hapı ne zaman iş kadar kullancan belli mi 3.aydan sonra kesiyorlarmış pıhtı sorunu yoksa
Çok geçmiş olsun Rabbim sifa versin biran önce atlatır inşallahHayırlı geceler .sizden dua istiyorum lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş .yigenim hemşireydi sağlıkocagında hastalardan corona virüs kapmış Ve eve taşımış tabi haberi olmadan .çok şükür durumu iyi .ama annesi yani yengem astim hastası onun durumu ağır yoğun bakımda daha 46 yaşında lütfen dua edin iyileşmesi icin
Amin inşallah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun Rabbim sifa versin biran önce atlatır inşallah
Tüp bebekte çok oluyor kanama alanı canım. Doktorunla güzelce bi konuş bakalım ne diyecek ağrı batma bendede oluyor arada doktora sordum normal 16.haftaya kadar batma olur dediCanım kanama alanı hiç olmadı Allaha şükür ama ilaçları direk kestirdi. İçten içe korkuyorum ya gerçekten bir şey varsa diye. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de bugün ritmik bi ağrı başladı resmen belirli aralıklarla bıçak saplanıyor gibi şiddetli ağrım var yaşayan var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?