2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Eklentiler

• 6184CD86-BA34-4EE0-B34A-6E1C42BA0EC4.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 31
  • 1708C865-6315-4511-9195-CD646AB9EB24.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 36
  • EDDEBDEC-80B5-40E8-B2EF-721F670B0381.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 2974B0BB-BFA0-4BB9-9D70-1385283B5074.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 50
  • AE7B985A-3FC4-4E55-8312-07088F4560E5.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 30
  • 258171FD-63DD-4BF6-9657-7AA0C397D386.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 28
  • 69425C0C-E670-441D-93F3-E0E66A498645.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 39490B49-C2DB-4D3A-A289-6FE6ACF42991.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 23
  • 6FD88C3B-F02C-470B-ADF6-B0435C1294E3.webp
    15 KB · Görüntüleme: 26
  • 084E4E40-508B-4E1A-A128-26C3631286A7.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 21
  • 56EAA812-6645-4B18-9DBB-44D82D80B09A.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 21
Çok çok haklısın canım riskli gebelikler insanı çok kötü etkiliyor o kanama olayını bende yaşadım iki kere ve iki hafta boyunca lekelerim oldu çok korktum kanama alanı varmış ordan geliyormuş seninde alan mı var acaba Doktor kes dedikten sonra kestin mi iğneyle hapı ne zaman iş kadar kullancan belli mi 3.aydan sonra kesiyorlarmış pıhtı sorunu yoksa
[/QUOTE]
Canım kanama alanı hiç olmadı Allaha şükür ama ilaçları direk kestirdi. İçten içe korkuyorum ya gerçekten bir şey varsa diye. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de bugün ritmik bi ağrı başladı resmen belirli aralıklarla bıçak saplanıyor gibi şiddetli ağrım var yaşayan var mı aranızda

Bu durum en iyi ihtimalle 2 ay daha devam edecek. Ne kadar kaçabilicez ki hastanelerden. Ben özel muaynehaneye gidiyorum belki ondan daha rahatım. Ama maske takarak ve elini eve gelip yıkayana kadar asla yüzüne dokunmayarak gidip gelebilirsin bence. Gelince de kıyafetlerini direk çamaşır makinesine atıp duşa girersin.

Narin bir kız mi acaba
Ayy öncelikle sağlık tabi ama bende bakınca kız gibi düşünüyorum erkek hissediyorum cok KARISIK bide küçük mesela 5 6 cm diyo 12 hafta için benmki 5 cm hep alt sınırda devam ediyo

Kızlar 12. Haftaya giricez Pazartesi ikili test için gelirsin demişti doktor bu dönemde gidip gitmeme arasında kararsız kaldım ikili teste giricek olan var mı

bugünlerde bende acaba cinsiyeti nedir diye meraktan kendimi alamıyorum ikili test yaptırdım ultrason görüntüleri normal dedi dr kan tahlil bütün sonuç için hastaneye gitsem mi gitmesem mi bilemedim malum korona belası var

hastane olarak ankara etlik zübeyde hanım kadın doğum hastanesine gidiyoruz önce gülhane araştırma uygulamaya gidiyorduk ama en son oraya almadılar ölüm kalım olmadığı sürece hasta bakmadıklarını söylediler bizde ikili tarama sonucumuzu alamadan oradan ayrılmak zorunda kaldık zamanı dolmadan diğer hastane doğum hesaplanması içinde gerekli dedi ve tekrardan yaptılar böyle bir durum yaşadık corona sebebi ile orada da sonucumuz bugünlerde çıkmıştır

Kızlar 12. Haftaya giricez Pazartesi ikili test için gelirsin demişti doktor bu dönemde gidip gitmeme arasında kararsız kaldım ikili teste giricek olan var mı
ben de yeni yaptırdım canım iki aşamadan oluşuyor 13. haftayı geçme diyorlar önce ultrasonla ense kalınlığı falan bakılıyor daha sonra da kan veriyorsun ikisinin istatislik hesaplamasından oluşan bir testmiş. tahlil sonucun bir hafta ile on güne çıkar dediler bana

Canım kanama alanı hiç olmadı Allaha şükür ama ilaçları direk kestirdi. İçten içe korkuyorum ya gerçekten bir şey varsa diye. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de bugün ritmik bi ağrı başladı resmen belirli aralıklarla bıçak saplanıyor gibi şiddetli ağrım var yaşayan var mı aranızda
[/QUOTE]
Tüp bebekte çok oluyor kanama alanı canım. Doktorunla güzelce bi konuş bakalım ne diyecek ağrı batma bendede oluyor arada doktora sordum normal 16.haftaya kadar batma olur dedi

Mecbur gidicez yani bana acildeki doktor gelmesen daha iyi demişti ama tereddütte kalmıştım internetten baka bildin mi sonucuna peki canım

[/QUOTE]
Valla canım bu kan sulandırıcı işini ben çözemedim ger doktor farklı birşey söylüyor tüp bebekte kullandırıyorlar ilk 3ay ama senin ki normal gebelik galiba dimi

Hayırlı geceler .sizden dua istiyorum lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş .yigenim hemşireydi sağlıkocagında hastalardan corona virüs kapmış Ve eve taşımış tabi haberi olmadan .çok şükür durumu iyi .ama annesi yani yengem astim hastası onun durumu ağır yoğun bakımda daha 46 yaşında lütfen dua edin iyileşmesi icin

Çok geçmiş olsun Rabbim sifa versin biran önce atlatır inşallah

Tüp bebekte çok oluyor kanama alanı canım. Doktorunla güzelce bi konuş bakalım ne diyecek ağrı batma bendede oluyor arada doktora sordum normal 16.haftaya kadar batma olur dedi
[/QUOTE]
Bana sa 16. haftaya kadar eğer kanama alanınyoksa bu şekilde ara kanamalar olabiliyor dedi. Normal değil tabi ama nedensiz de olabiliyormuş. Doktorlar artık sırayla çalışmaya başlamışlar sanırım ülke genelinde. O yüzden doktoruma bu hafta içinde rastlamam sanırım zor olacak bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…