- 23 Aralık 2019
- 1.010
- 1.959
- 133
Valla canım bu kan sulandırıcı işini ben çözemedim ger doktor farklı birşey söylüyor tüp bebekte kullandırıyorlar ilk 3ay ama senin ki normal gebelik galiba dimiCanım kanama alanı hiç olmadı Allaha şükür ama ilaçları direk kestirdi. İçten içe korkuyorum ya gerçekten bir şey varsa diye. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de bugün ritmik bi ağrı başladı resmen belirli aralıklarla bıçak saplanıyor gibi şiddetli ağrım var yaşayan var mı aranızda
Hayırlı geceler .sizden dua istiyorum lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş .yigenim hemşireydi sağlıkocagında hastalardan corona virüs kapmış Ve eve taşımış tabi haberi olmadan .çok şükür durumu iyi .ama annesi yani yengem astim hastası onun durumu ağır yoğun bakımda daha 46 yaşında lütfen dua edin iyileşmesi icin
Allah ım şifa versin bi an önce iyileşsinler inşAllahHayırlı geceler .sizden dua istiyorum lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş .yigenim hemşireydi sağlıkocagında hastalardan corona virüs kapmış Ve eve taşımış tabi haberi olmadan .çok şükür durumu iyi .ama annesi yani yengem astim hastası onun durumu ağır yoğun bakımda daha 46 yaşında lütfen dua edin iyileşmesi icin
Hiç sorma o stres bende tavan yaptı acaba bizim zamana herşey daha mı kötü olacak sağlık sistemi çökecek evde doğum yapmak zorunda kalırsak nasıl ve kim yaptırır neler neler düşünüyorum dün gece bunları düşünerek uyudum aklımdan çıkaramıyorum bi türlüAllah şifasını versin bacım. Bu corona tüm dünyayı mahvetti, bizim tatlı tatlı geçireceğimiz hamileliğimizi de mahvetti. Evde tıkılıp kaldık. Tek başına bi hamileliğimizi geçiricez nasıl bi psikoloji olacak bilemiyorum. kendime moral vermeye çalışıyorum ama zor oluyor. Siz Bu süreci nasıl geçiriyorsunuz kızlar? Sıkıntı stres üzüntü oldu bende.
Canım beyaz beyaz geri gelen kapsülden kaynaklı ben de 3 hafta kullanmıştım biraz akıntı artıyor ama sürekli kuru tutarsan sıkıntı olmaz oral alırsan yan etki daha fazla görülüyormuş vajinal de etkisi daha iyi oluyor demişti doktorum bu arada evet oral yazıyor ama iki türlü de kullanılıyor
Sağol canım ben ilk defa kullanıyorum ondan kendim mi yanlış birşey yaptım diye endişelendimBen de kullaniyorum rahim emiyor geri kalanini atiyor normal bende de aynisi oluyor
Sorma senelerdir hamile kalabilmeyi hayal ediyordum ama bu süreçlere denk geldi, her gün şükrediyorum ama bir yandan da annemi çok özledim, ona en ihtiyacım olan dönemdeyim ama yanında olamıyorum.Allah şifasını versin bacım. Bu corona tüm dünyayı mahvetti, bizim tatlı tatlı geçireceğimiz hamileliğimizi de mahvetti. Evde tıkılıp kaldık. Tek başına bi hamileliğimizi geçiricez nasıl bi psikoloji olacak bilemiyorum. kendime moral vermeye çalışıyorum ama zor oluyor. Siz Bu süreci nasıl geçiriyorsunuz kızlar? Sıkıntı stres üzüntü oldu bende.
Bende de kontrolden önceki hafta oldu canım, sürekli devam ediyordu, büyüme ağrısı dedi doktor kontrolde de bir sorun çıkmadı endişelenmeKızlar son bi kaç gündür kasıklarım inceden inceden sürekli adet olacakmışım gibi ağrıyor çok şiddetli değil ama çok düzenli bir şekilde sürekli ağrıyor bel ağrısı olmadığı için düşüğe yormuyorum acaba burda bi kaç yorum okumuştum rahim büyüdüğü için ağrının olabileceği söylenmişti daha önce tecrübesi olan anneler bi akıl versin bu ağrılar normal mi ? Hastaneye de gitmediğim için bebeğimin ne durumda olduğunu da bilmeyince daha çok endişe ediyor insan
Valla canım bu kan sulandırıcı işini ben çözemedim ger doktor farklı birşey söylüyor tüp bebekte kullandırıyorlar ilk 3ay ama senin ki normal gebelik galiba dimiCanım kanama alanı hiç olmadı Allaha şükür ama ilaçları direk kestirdi. İçten içe korkuyorum ya gerçekten bir şey varsa diye. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Bir de bugün ritmik bi ağrı başladı resmen belirli aralıklarla bıçak saplanıyor gibi şiddetli ağrım var yaşayan var mı aranızda
Evet canım normal oldu benim yaşım da büyük değil bir de ilk gebelik olunca kullanma dedi. Kanamaların nedeni o mudur tam olarak bilmiyorum ama bakalım zaten sağlıklıysa Allah ın izniyle doğacaktırValla canım bu kan sulandırıcı işini ben çözemedim ger doktor farklı birşey söylüyor tüp bebekte kullandırıyorlar ilk 3ay ama senin ki normal gebelik galiba dimi
Bana sa 16. haftaya kadar eğer kanama alanınyoksa bu şekilde ara kanamalar olabiliyor dedi. Normal değil tabi ama nedensiz de olabiliyormuş. Doktorlar artık sırayla çalışmaya başlamışlar sanırım ülke genelinde. O yüzden doktoruma bu hafta içinde rastlamam sanırım zor olacak bakalım hayırlısıTüp bebekte çok oluyor kanama alanı canım. Doktorunla güzelce bi konuş bakalım ne diyecek ağrı batma bendede oluyor arada doktora sordum normal 16.haftaya kadar batma olur dedi
Valla canım bu kan sulandırıcı işini ben çözemedim ger doktor farklı birşey söylüyor tüp bebekte kullandırıyorlar ilk 3ay ama senin ki normal gebelik galiba dimi
Yaptırmıcam ben dr nisanın 2.haftasında gidicem doktorum ense kalınlığına burnuna ayrıntılı bakarız kan vermezsin dedi.özel hastaneler zaten temkinli bizim burda girişde ateşini ölçüp bi kaç soru sorup alıyorlarSlm kizlar
Vakti geldiginde ikili testi yaptiracak misiniz? Ortalik fena ya napicami bilmiyorum?? Siz ne dusunuyosunuz?
merhaba canm bende yaptirmayacağim nisanin 11 ne randevu aldm mecbur gidicem icim rahat etmiyo 6 haftalikken kalp atişlarini duyduk bi daha gitmedim cok merak ediyorum hem vitaminler falanda degişicek ense kalingina baktiricam sadece bu suphe korkuyla ne kadar gitmeyecegiz ki gün gectikce sayi artiyo önümüz karanlikSlm kizlar
Vakti geldiginde ikili testi yaptiracak misiniz? Ortalik fena ya napicami bilmiyorum?? Siz ne dusunuyosunuz?
Onların arttırdığını bilmiyordum canım benimki tüp bebek ama ilk denemede de verdiler olmayınca doktora söyledim pıhtı da yaptıralımmı diye gerek yok pahalı testler çıksada çıkmasada vericem bu iğneyi dedi ikinci denemem de oldu çok şükür şimdi gittiğim doktor yapacak galiba testi ona göre kesecek iğneyi. Ama çıkmadı diyelim kestik 32.haftada kullanmadığımız için pıhtı artarmıkiCanım kan sulandırıcı konusunda uzman oldum ben artık :) Tüp bebekte kullanılan crinone jel ve progesteron takviyeleri pıhtılaşma ihtimalini arttırdığı için önlem olarak veriyorlar ama bunu da genetik bir test yaptırıp onun sonucuna göre veriyorlar, her hastaya değil yani.
Ben test yaptırdım heterozigot faktör 5 çıktı, o yüzden hem coraspin hem kan sulandırıcı verdiler tüp bebek sürecinde ama hamile kalınca bir hematolog ile görüşüp coraspin, kan sulandırıcı iğne ya da ikisi birden kararını hematolog kişiye göre veriyor. Ta ki 32. haftaya kadar, eğer pıhtılaşma sorunu varsa 32. haftadan itibaren coraspin kesilip kan sulandırıcı iğne veriliyor bu hastadan hastaya değişmiyormuş. Çünkü pıhtılaşma riski 32. haftadan sonra artıyormuş.
Evde 6 günüm sadece markete gidiyorum mecbur oda bide annemlere gidiyorum arka sokakta yegenlerim filan olmasa patlarsım heralde aslında korkuyorum onlarla göeüşmeyede ama sürekli evde olup strese gitmekten de korkuyorum bakalım bu nereye kdr gidecek en kötü Bi tarla dağ filan cıkar otururuz heralde eşimleAllah şifasını versin bacım. Bu corona tüm dünyayı mahvetti, bizim tatlı tatlı geçireceğimiz hamileliğimizi de mahvetti. Evde tıkılıp kaldık. Tek başına bi hamileliğimizi geçiricez nasıl bi psikoloji olacak bilemiyorum. kendime moral vermeye çalışıyorum ama zor oluyor. Siz Bu süreci nasıl geçiriyorsunuz kızlar? Sıkıntı stres üzüntü oldu bende.
Ben yarın ikili test için hastaneye gideceğim. Özellikle doktoru aradım ve hastanenin en güvenli hastanelerden olduğunu söyledi. Ben de güvendim ve gideceğim yarın. Gitmemeyi de düşünmüştüm ama bebeğimi bayağıdır görmedim (2 haftaSlm kizlar
Onların arttırdığını bilmiyordum canım benimki tüp bebek ama ilk denemede de verdiler olmayınca doktora söyledim pıhtı da yaptıralımmı diye gerek yok pahalı testler çıksada çıkmasada vericem bu iğneyi dedi ikinci denemem de oldu çok şükür şimdi gittiğim doktor yapacak galiba testi ona göre kesecek iğneyi. Ama çıkmadı diyelim kestik 32.haftada kullanmadığımız için pıhtı artarmıki
Aynı durum bende de var çok fazla ağrımıyor ara ara yokluyor hafiften kaçinci haftadasiniz sizKızlar son bi kaç gündür kasıklarım inceden inceden sürekli adet olacakmışım gibi ağrıyor çok şiddetli değil ama çok düzenli bir şekilde sürekli ağrıyor bel ağrısı olmadığı için düşüğe yormuyorum acaba burda bi kaç yorum okumuştum rahim büyüdüğü için ağrının olabileceği söylenmişti daha önce tecrübesi olan anneler bi akıl versin bu ağrılar normal mi ? Hastaneye de gitmediğim için bebeğimin ne durumda olduğunu da bilmeyince daha çok endişe ediyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?