2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Mecbur gidicez yani bana acildeki doktor gelmesen daha iyi demişti ama tereddütte kalmıştım internetten baka bildin mi sonucuna peki canım
Canım internette rakam halinde gözüküyor Dr gösterdim eNabız a böyle düşüyor bu bir sonuç değil grafik şeklinde olması gerekiyor dedi

Evet canm rahim buyudugu icin agri yapabilir. Herkeste olmayabilir senn vucudun boyle tepki veriyor demekki :)

Canim bir iki gün önden gitmis olabilir belki doktor soylememistir
Belki de. sanki aradan çok zaman geçmiş gibi çoğu şeyi
ah canım benim Rabbim tez zamanda şifa versin çok geçmiş olsun

Ben de yarın gidiyorum 11+2 olucam en son 7 haftalıkken gittim kontrole. Normalde devlet hastanesine gidiyordum ben endometriozis var yani çikolata kisti. Özelde yatırcam ikili testi. Allah çocuk isteyen herkese nasip etsin çünkü ben çok zorlu süreçlerden geçtim.

Hangi

hangi hastaneye gideceksin

Zaten kalabalık bir şehirde yaşamıyorum. Liman Hastanesi diye bir özel hastane var oraya gideceğim.
Şanslısın çünkü İstanbul’da öyle bir hastane yok . Her hastane de de vaka var
Şuan durum gerçekten çok çok ciddi virüs form değiştiriyor . Form değiştirmesi beklenen birşeydi ama daha kuvvetleniyor genç ve hiçbir şeyi olmayan ölümler başladı Allah muhafaza etsin hepimizi , herkesi

Cok saol Amin evet doktor soyledi gecen hafta pazartesi vermistim dun cikti 8 gun olmus oldu
Ben de cumartesi verdim, pazartesiden sonra her an haber gelebilir o zaman

[/QUOTE]

Allah yardimciniz olsun canım, hiçbirimiz sevdiklerimizle sinanmayalim insallah.. çok zor günlerde yüz, sağlıkla atlatalim bugünleri .. acil şifalar diliyorum, bir an önce güzel haberlerini paylaşırsın insallah

Doğruluğundan emin değilim, bir komşumun sınıf WhatsApp grubunda biri yakınım diyerek paylaşmış. Ümraniye'de 34 yaşında bir kadın vefat etmiş, 3 aylık hamileymiş 2 hafta önce kontrole gitmiş orada kapmış diye yazmış Panik yapmayalım, korkmayalim ama çok dikkat edelim kızlar. Gerekirse gideceğimiz hastaneyi arayıp soralım ne bileyim azami önlem alalım. Bebeğimiz ya da bizim için hayati önemi yoksa tedbiren erteleyelim herşeyi. Görmesek de olur bebislerimizi yeter ki sağlıklı olalım. Annelerimiz bizi her ay görmemiş ama sağlıkla gelmişiz dünyaya, gidemiyoruz diye üzmeyelim kendimizi. Hepimiz merak ve heyecan içerisindeyiz. Ben 9 yıl bekledim ama herhangi mağazaya girip de herhangi bir bebek eşyasına bakmak dahi nasip olmadı henüz. Hiç böyle hayal etmemistim ama ne yapayım sağlık olsun, geç olsun ama yine ağız tadıyla olsun inşallah

Kızlar bişe merak ediyorum. Bazı arkadaşların 12.haftada galiba, bi düşünür şey demiş ya sol göğüs büyükse kız bebektir sağ göğüs büyükse erkek bebektir (böyleydi galiba yanlış hatırlamıyorsam) teorisi doğru mu acaba ? Hadi bakalım bi tez daha haydin göğüsleri yoklamaya

Gençmiş de Rabbim şifa versin. Çok geçmiş olsun canım

Benim sol büyük, epeydir dikkatimi çekiyor, buradan da kız Herşey kız dedi ama erkek çıkarsa ben de epey sasiricam

Evet test sonucu ile söylerlerse az kaldı, pazartesinden sonra her an öğrenebilirim, yoksa 25 nisana yani taaa 15+5 e kalacak öğrenmem , o da gidebilirsek
İnşAllah söylerler de gitmene gerek kalmaz Allah korusun çok tehlikeli her yer

İnşAllah söylerler de gitmene gerek kalmaz Allah korusun çok tehlikeli her yer
Zaten normalde 21 marttan sonraki kontrol 4 nisanda olacaktı, herşey yolunda görünüyor ne olacağı belli değil gelmeyin dedi doktorum. Ama gerekirse 25 nisanı da erteleyecegiz yapacak birşey yok. Test sonucu ile birlikte söylerlerse su ev hapsi günlerinde bize de bir şenlik olur

Her şey yolundaysa boşver dediğin gibi sağlığımız daha önemli cinsiyeti geç öğrensek de olur, onları görmesek de olur sağlıklı olsunlar da. Sen şanlısın önemli kısmı atlattın ben daha haftaya çarşamba mecburen gitmek zorundayım. Hem iğnelerim bitti hem 2li test için

Ben de cinsiyeti öğrendim canm hep dolanırdım cinsiyet belli olsun da doyasıya alışveriş yapayım diye nasip..
Ben özel hastaneye gidiyroum haftaya kontrolüm bugün aradılar geliyor musunuz diye 1 hafta öncesinden şaşırdım demek ki çok iptal edip gitmeyen olmuş.
Maskesiz almıyoruz girişte de ateş ölçümü yapıcaz bilginiz olsun dediler.
Allah sonumuzu hayır etsin sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…