- 21 Mart 2018
- 151
- 66
- 98
- 34
Canım internette rakam halinde gözüküyor Dr gösterdim eNabız a böyle düşüyor bu bir sonuç değil grafik şeklinde olması gerekiyor dediMecbur gidicez yani bana acildeki doktor gelmesen daha iyi demişti ama tereddütte kalmıştım internetten baka bildin mi sonucuna peki canım
Evet canm rahim buyudugu icin agri yapabilir. Herkeste olmayabilir senn vucudun boyle tepki veriyor demekki :)Kızlar son bi kaç gündür kasıklarım inceden inceden sürekli adet olacakmışım gibi ağrıyor çok şiddetli değil ama çok düzenli bir şekilde sürekli ağrıyor bel ağrısı olmadığı için düşüğe yormuyorum acaba burda bi kaç yorum okumuştum rahim büyüdüğü için ağrının olabileceği söylenmişti daha önce tecrübesi olan anneler bi akıl versin bu ağrılar normal mi ? Hastaneye de gitmediğim için bebeğimin ne durumda olduğunu da bilmeyince daha çok endişe ediyor insan
Belki de. sanki aradan çok zaman geçmiş gibi çoğu şeyiCanim bir iki gün önden gitmis olabilir belki doktor soylememistir
ah canım benim Rabbim tez zamanda şifa versin çok geçmiş olsunHayırlı geceler .sizden dua istiyorum lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş .yigenim hemşireydi sağlıkocagında hastalardan corona virüs kapmış Ve eve taşımış tabi haberi olmadan .çok şükür durumu iyi .ama annesi yani yengem astim hastası onun durumu ağır yoğun bakımda daha 46 yaşında lütfen dua edin iyileşmesi icin
Kızlar herkese tünaydın,
Bir süredir aktif olamadım burada. Öncelikle herkesi tebrik ediyorum çünkü ilk trimesterı bitirdik ve bitirmek üzereyiz.Diğer taraftan düşük tehlikesi olan haftalar da bitmiş oldu. Bebeklerimiz bu zamana kadar oldukça yırtık oldular ve hayatta kaldılar ve istikrarla devam ediyorlar çünkü onlar yaramazlar Biz de onları çok seviyoruz İnşallah bundan sonrası daha çok daha sağlıklı ve güvenli bir süreç bekliyor.
Başlkta konular konuları açmış. Sohbetiniz bol olsun.
Ben yarın ikili test için hastaneye gideceğim. Özellikle doktoru aradım ve hastanenin en güvenli hastanelerden olduğunu söyledi. Ben de güvendim ve gideceğim yarın. Gitmemeyi de düşünmüştüm ama bebeğimi bayağıdır görmedim (2 hafta) görmek istiyorum. Hem belki cinsiyetini gösterir diye de düşünüyorum hiç sanmasam da
Birileri sormuştu tam hatırlayamıyorum ama, kasık ağrıları çok hafif olacak şekilde bende de oluyor. Doktor normal demişti. Odaklanmasam hissetmiyorum bile.
Orda bir pipi gördüm sankiKızlar doktor sadece tahmin dedi ama bence besbelli erkek sizlerden de yorum alsak teyzeleri
Zaten kalabalık bir şehirde yaşamıyorum. Liman Hastanesi diye bir özel hastane var oraya gideceğim.Hangi
hangi hastaneye gideceksin
Şanslısın çünkü İstanbul’da öyle bir hastane yok . Her hastane de de vaka varZaten kalabalık bir şehirde yaşamıyorum. Liman Hastanesi diye bir özel hastane var oraya gideceğim.
Ben de cumartesi verdim, pazartesiden sonra her an haber gelebilir o zamanCok saol Amin evet doktor soyledi gecen hafta pazartesi vermistim dun cikti 8 gun olmus oldu
[/QUOTE]Hayırlı geceler .sizden dua istiyorum lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş .yigenim hemşireydi sağlıkocagında hastalardan corona virüs kapmış Ve eve taşımış tabi haberi olmadan .çok şükür durumu iyi .ama annesi yani yengem astim hastası onun durumu ağır yoğun bakımda daha 46 yaşında lütfen dua edin iyileşmesi icin
Gençmiş deHayırlı geceler .sizden dua istiyorum lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş .yigenim hemşireydi sağlıkocagında hastalardan corona virüs kapmış Ve eve taşımış tabi haberi olmadan .çok şükür durumu iyi .ama annesi yani yengem astim hastası onun durumu ağır yoğun bakımda daha 46 yaşında lütfen dua edin iyileşmesi icin
Benim sol büyük, epeydir dikkatimi çekiyor, buradan da kızKızlar bişe merak ediyorum. Bazı arkadaşların 12.haftada galiba, bi düşünür şey demiş ya sol göğüs büyükse kız bebektir sağ göğüs büyükse erkek bebektir (böyleydi galiba yanlış hatırlamıyorsam) teorisi doğru mu acaba ? Hadi bakalım bi tez daha haydin göğüsleri yoklamaya
HahahBenim sol büyük, epeydir dikkatimi çekiyor, buradan da kızHerşey kız dedi ama erkek çıkarsa ben de epey sasiricam
Evet test sonucu ile söylerlerse az kaldı, pazartesinden sonra her an öğrenebilirim, yoksa 25 nisana yani taaa 15+5 e kalacak öğrenmem , o da gidebilirsekHahahBenim de sol büyük. Senin az kaldı öğrenmene dimi. Du bakalım test edicez
İnşAllah söylerler de gitmene gerek kalmaz Allah korusun çok tehlikeli her yerEvet test sonucu ile söylerlerse az kaldı, pazartesinden sonra her an öğrenebilirim, yoksa 25 nisana yani taaa 15+5 e kalacak öğrenmem , o da gidebilirsek
Zaten normalde 21 marttan sonraki kontrol 4 nisanda olacaktı, herşey yolunda görünüyor ne olacağı belli değil gelmeyin dedi doktorum. Ama gerekirse 25 nisanı da erteleyecegiz yapacak birşey yok. Test sonucu ile birlikte söylerlerse su ev hapsi günlerinde bize de bir şenlik olurİnşAllah söylerler de gitmene gerek kalmaz Allah korusun çok tehlikeli her yer
Her şey yolundaysa boşver dediğin gibi sağlığımız daha önemli cinsiyeti geç öğrensek de olur, onları görmesek de olur sağlıklı olsunlar da. Sen şanlısın önemli kısmı atlattın ben daha haftaya çarşamba mecburen gitmek zorundayım. Hem iğnelerim bitti hem 2li test içinZaten normalde 21 marttan sonraki kontrol 4 nisanda olacaktı, herşey yolunda görünüyor ne olacağı belli değil gelmeyin dedi doktorum. Ama gerekirse 25 nisanı da erteleyecegiz yapacak birşey yok. Test sonucu ile birlikte söylerlerse su ev hapsi günlerinde bize de bir şenlik olur
Ben de cinsiyeti öğrendim canm hep dolanırdım cinsiyet belli olsun da doyasıya alışveriş yapayım diye nasip..Doğruluğundan emin değilim, bir komşumun sınıf WhatsApp grubunda biri yakınım diyerek paylaşmış. Ümraniye'de 34 yaşında bir kadın vefat etmiş, 3 aylık hamileymiş2 hafta önce kontrole gitmiş orada kapmış diye yazmış Panik yapmayalım, korkmayalim ama çok dikkat edelim kızlar. Gerekirse gideceğimiz hastaneyi arayıp soralım ne bileyim azami önlem alalım. Bebeğimiz ya da bizim için hayati önemi yoksa tedbiren erteleyelim herşeyi. Görmesek de olur bebislerimizi yeter ki sağlıklı olalım. Annelerimiz bizi her ay görmemiş ama sağlıkla gelmişiz dünyaya, gidemiyoruz diye üzmeyelim kendimizi. Hepimiz merak ve heyecan içerisindeyiz. Ben 9 yıl bekledim ama herhangi mağazaya girip de herhangi bir bebek eşyasına bakmak dahi nasip olmadı henüz. Hiç böyle hayal etmemistim ama ne yapayım sağlık olsun, geç olsun ama yine ağız tadıyla olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?