2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sen benden iyi durumdasın seninki artmış benimki 3900 den 1251 düştü 2 gün arayla.doktor kese göründükten sonra beta çok önemli değil dedi üzme kendini.sende görürsün umarım keseni.
Neden baktırma gereği duydun ki? Keşke hiç baktırmasaydınay sırf bu korkularımdan 7+1e kadar doktora gitmeyecegim

kızlar ben de yarın gidicem dua edin kese görelim 4+4 te olcam .değer 2 gün önce 717 idi vajinal ultrasonda görünür dedi doktorumuz inşallah görürüz biz de Allah ın izni ile dua edin nolur :)
İnşallah keseyi sağlıkla görürsünüz canım

Ağlama ktan öldüm sağlık ocağı doktoru da öyle dedi yarın 9 da randevum dua edin bana
Sakııın napıyosun sen lütfen toparlan Gayet güzel değerin artmış 1000lerden sonra 2 kat olmuyor hem sürekli bhcg vermenin hicbir manası yok mesela boş gebelikte bile bhcg düzenli artabilirmiş. Yani oturup kurma akışına bırak

1 ocak sat zaten ben oğlumdada 7.hafta görmüştüm keseyi onları kafaya takmıyorumda beta düştü ya o beni biraz strese soktu.
Betaya doktorlar belli bi değerden sora baktırmıyor aslında keşke baktırmasaydın vücudumuz bir mucize yaşıyor. Neler oldugunu maalesef biz anlayamayız

kızlar ben de yarın gidicem dua edin kese görelim 4+4 te olcam .değer 2 gün önce 717 idi vajinal ultrasonda görünür dedi doktorumuz inşallah görürüz biz de Allah ın izni ile dua edin nolur :)
insallah canim yarinda bende gidicem cok heycanliyim

bende yok hiç bir belirti. keselerde biri düzensiz birinde de yolk kesesi oluşmuş ve kalp atıyo. pazartesi doktora gidicem bakalım
bende de sık idrara çıkmak dışında hiçbir şey yok şimdilik. haftaya kalp atımına gidicez bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…