2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kızlar tecrübeli anneler bi el atalım bence bu taze annelere
ben ilk gebelik hikayemi anlatiyim rahatlayın hafi biraz
sene 2016 ekim ayı 7 yıllık bekleyişin ardından bat 1 gün gecikti bende sol kasıkta bi pitlama hissettim hemen ertesi gün kan verdim değer görünmedi ama hamilesin dediler çubuğu verdiler elime bir ağladım ama hastaneyi ayağa kaldırdım bekar sanmışlar beni ağlayınca bilseler sevinçten ağladığımı
laborant çok küçük hemen gitme doktora bekle dedi o haftada bayram haftası 9 gün tatil var nas il bekledim bilmiyorum
tatil sonrası hemen doktora gittim bana demesin mi çok küçük kese var ama bebek yok dış gebelik olabilir alttan bakalim ben doktora bi söylediğimi bıraktım 1 hafta sonra yine gel dedi yine gittim şükürki o kadın yokmuş o gün başka doktora girdim kontrole
nas il tatlı bi doktor anlatamam keseyide gördük bebeğimide 1 hafta sonra yine gel dedi kalbini dinleriz dedi tabi ben yine gittim bu arada folik asit filan başladı bana sagolsun ilgiliydi
3 aylıkken sabah bi kalktım kanama var nas il korktum anlatamam hemen koştum doktorun kapısına kimseyi bekledim daldım içeri kurtar dedim bebeğimi
baktı hemen protestan yazdı bol bol dinlen yorma kendini dedi bi hafta filan sürdü kanama ama ağlamaktan için dışıma cıktı tabi çok şükür hepsi geçti kısaca şimdi kızım 5 buçuk yaşında 23 haziranda aldım kucağıma
hiç telaş yapmayın akışına bırakın bol bol dua edin ve mihraklarla konuşun kendi kendinizi telkin edin
bi tecrübe daha 2 inci gebeligim kimyasal di adetten önce beta 99 filandı adet günü gelmeden bi gün önce bidaha yaptırdım çok yükselmedi zaten bat tan 3 gün sonra kanama ile kendiliğinden düştü çok ağladım ama size şunu söyleyebilirim bat geçtikten 1 hafta içinde embriyo sağlıklıysa tutunuyor zaten sağlıklı olmayan bebekler düşük oluyor ve sizin yapacağınız hiç bişey olmuyor elden bişey gelmiyo hep diyoruz ya sağlıkla kucağınıza alalım diye rabbim demekki duamızı duyuyor sağlıksız bebeği alıyor bizden
tek tavsiyem sakin olun korkmayın bol dua edin kendi kendinize evham yapmayın sizi seviyore

merhaba cnm benim de oglum ekim 2016 dogumlu ama 3.bucuk yaşında sen 5 bucuk yaşında kizim demissin ben mu yanlis anladim

Allah razi olsun canim insan olumlu bir seyler duymak istiyor bu surecte

kizlar doktor kontrolune gidicem yarinda ac mi gitsem tahlil yapar mi ilk defa gidicem ne yapsam

kızlar beta hcg 1177 di 2 gün önce bu gün 2 katı olmuştur. bende kasık ağrılarımdan dolayı bu gün dr gittim. kese görünmedi rahim içinde sıvı birikmiş dedi dış gebelik olmaz inş. yada aşılama olduğuniçin birden fazla yumyrta çatladıysa da olur dedi tekrar kan verdim. sonucu aldm az önce 2570 artıl düzenli dış gebelik olmaz dimi. benzerini yaşayan var mı bu arada 4+3 bu gün

Çok üzgünüm nasıl anlatılır bilmem...ben bu akşam tekrar kan değerime baktırdım yükselme yok
Son adet tarihim 31 Aralık
Kan testi sonucu:
28 0cakta : 333
5 şubat 1184
7 şubat 1216
Zaten 5 şubatta keseyi görememiştik doktorum dış gebelik olabilir demişti.şimdi nasıl olacak neyapacam allak bullağım.karın ağrım vs hiçbirşeyim yok gayet sağlıklı geçiriyordum.dünya başıma yıkıldı.ağlamaktan harap oldum

Dur bakalım sakin ol hemen kendini bırakma alabiliyosan doktorundan yarına randevu al. Hatta acil doktoruna da söyleyebilirsin o seni acil kadın doğumcuya yönlendirir. Benim anlamadıgım dış gebelik sancı kanama vs yapmaz mıydı

Yani yapıyor heryerde çok okudum ama bende birşey yok.yarın doktora gidecez muhakkak.umarım dış gebelik olmaz neolur dua edin artık çocuğuda geçtim.dış gebelik çok zor. Dualarınızı bekliyorum

Canım hamileliğin kanda çıkmadan ben de aynı şikayetle gittim bi doktor gebelik yok dedi kan sonucunda bakıp. birden fazla yumurtlamışsın dedi ondan sıvı birikimi olmuş dedi ilaç yazdı yolladı içime sinmedi hiç içmedim ilacı ama ertesi gün başka doktor buldm ona gittm o da aynı şeyi dedi hatta ailede ikiz var mı dedi yumurtlamanın fazla olmasından dolayı ama rahim kalınlığın çok fazla bence gebelik var bi daha kan ver dedi ertesi gün öğrendim çok şükür Sıvı birikimi yumurtlama ile alakaşı dendi bana yani

Ay hayır lütfen kötü düşünme lütfen, eğer herşey yolundaysa stres çok kötü bu dönemde kasılmaları etkiliyor direkt ve zarar verir bebeğine. Ben bir doktor videosunda artış olur ama herkesin aynı oranda artmaz ve her gün de aynı artmaz diyordu önemli olan azalıp azalmaması çok şükür azalma yok sende. İçini ferah tut Rabbim büyük, dua et sadece ben de senin için edeceğim ve yarın doktora gidebilirsen git içini rahatlatır o senin İnşallah

Yani yapıyor heryerde çok okudum ama bende birşey yok.yarın doktora gidecez muhakkak.umarım dış gebelik olmaz neolur dua edin artık çocuğuda geçtim.dış gebelik çok zor. Dualarınızı bekliyorum
Dualarımız seninle canm inanıyorum ki yarın güzel haberlerini alıcaz

İnşallah değildir ben de korktugum icin acil doktoruna bi görün dedim. Ne kadar olmuştu adet tarihin geçeli?

Gözyaşlarımı tutamıyorum Allah hepinizden razı olsun bebişletinizi sağsalim kucağınıza alırsınız inşallahhhh

canım seni çok iyi anlıyorum. Doktor muayenede şuan bebeği görmem gerekiyor dedi ve göremediği için öyle üzüldüm ki halbuki ilk gebeliğimde de aynı haftada bebek görünmemişti. Doktordan sakinleştirme beklerken daha çok evhamlandırıyor bazıları maalesef. İlk haftalarda olabilir bu tarz şeyler içini ferah tut dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…