2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen bizim de oyleydi belli yani hatta doktora dedim yüzde 90 mi dedim yok dedi yüzde 99 dedi ama hala kesin degil diyor belli iste. isim düşündünüz mü bari ben hazırlıksız yakalandim erkek olmasına
Valla canm benim de kesin değil diyor ama baksana %100 bence bi tanesi popodan görüntü mert ya da ege isimleri hoşumuZa gidiyor biz hep erkek hissettiğimz için hazırlıyıdık bizde de hiç kız ismi yoktu

Eklentiler

• 73239329-626F-4F73-AA4A-92C398007CE3.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 43
  • 80F9CA44-DF19-42E2-B2DB-272A4653C637.webp
    12 KB · Görüntüleme: 50
Surekli yatiyorum zaten bilemedim bisi oluyo sandim
Merak etmeyin daha dün yaşadım. Bugun de kontrole gittim. Bel agrisina cok takilmamak lazim sanirim. Haftamiz da ilerliyor artik dusuk tehlikemiz de dusuyor. Ama imkanınız varsa doktora sorun çünkü doktor demeden içimiz rahatlamıyor kendimden biliyorum.
Soğuk bile almış olabilirsin.

Valla canm benim de kesin değil diyor ama baksana %100 bence bi tanesi popodan görüntü mert ya da ege isimleri hoşumuZa gidiyor biz hep erkek hissettiğimz için hazırlıyıdık bizde de hiç kız ismi yoktu
Hahahaha yüzde 100 bu ufaklık maşallah Daha ne olsun annesi göstermiş göstereceğini.
Ege ismi çok hoş gerçekten. Biz de başlarız düşünmeye 6 ayımız var

Ay cinsiyetler belli olmuş maşallah

Bende bu gece yine ultrasonda erkek bebek gördüm geçmişi yaşadım sanki oğlumda da cinsiyetini öğrenmeden önce rüyamda ultrasonda erkek olduğunu görüyordum bakalım hayırlısı..

Selam kızlar uzun zamandır bakamadım sayfaya. Bikaç gündür sol tarafımda kramp şeklinde ağrılar oluyor. Özellikle akşamları daha şiddetli oluyor nefesim kesiliyor. Sizde de oluyor mu kasığa yakın alt karın ağrısı? Bütün mesajları okuyamadım ama cinsiyetler belli olmuş sanırım gözünüz aydın

O Oguzek diye biri vardı formda başlarda baya yazıyordu noldu acaba unuttu buraları Bi sıkıntı yoktur umarım

M Maruki A anidefteri ev tipi dopler aletleri var. 10. haftadan sonra bebegin kalp atisi duyulabiliyormus bu aletlerle. Pahali da degil. Ben kalp atisini bir gun beceremeyip bilamazsam inanilmaz panik olurum diye almiyorum. Bi de gunde 5 kere kullanma riski var ama siz bir dusunun.

Hayirli olsun canim ben sana tahmin yaptin mibide bütün muaynelerin ultrasonlarini atar misin haftasina göre bakalim ne gibi farkliliklar var biz daha cinsiyet ögrenmedik ya fikir olur rica etsem ataratar misin

Benim aynen dediğin gibi ara sira belimede vuruyor bebek buyuyor heralde

Kizlar oylamada erkek bebekler önde maşallaj ikiz kiz ve ikiz erkek bebişlerde varmiş 1 er tane

Bende tahmin alabilirmiyim kızlarnisanın 2.haftası 2’li taramam var

Eklentiler

• E9140EEB-7785-4192-BBD0-7EE5F238B25F.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 35
  • C5E401A3-E024-418B-A6D1-74B4DF715F39.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 33
Bana erkek gibi geldi bu arada ikili taramada cinsiyet belli oluyor mu? Haftaya çarşamba randevum var benim de. İkili test yapılacak
Kızımda belli olmustu dr kıza benzetmişti genelde belli oluyor bazı dr soylemiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…