CnmBu arada Ankarada ciddi anlamda kadın doğum doktoru bolluğu var inanılmaz kafa karışıklığı yaşıyorum her türlü tavsiyeye açığım şu an lina da ayşegül hanıma gidiyorum ama hastane icime sinmedi öneriniz varmi
Yapmıştın kuzum erkek demiştinHayirli olsun canim ben sana tahmin yaptin mibide bütün muaynelerin ultrasonlarini atar misin haftasina göre bakalim ne gibi farkliliklar var biz daha cinsiyet ögrenmedik ya fikir olur rica etsem ataratar misin ♥
Benimki pipisini dünkü ikili testte gösterdi, çoğunlukla belli oluyor erkekse.Bana erkek gibi geldibu arada ikili taramada cinsiyet belli oluyor mu? Haftaya çarşamba randevum var benim de. İkili test yapılacak
Evet ya ben 4. haftada gitmiştim bir de sadece nokta görünüyordu vajinal ultrasonda bile. Şimdi kocamanlar.Yapmıştın kuzum erkek demiştin
Bunlar da oğluşum görüntüleri
Rabbim ne büyük nerden nereye 5-6 haftada
Çok şükür
Canım bir şey sorabilir miyim peki sana ben de çok araştırdım pıhtılaşma olduğu için malum. 32. Haftadan sonra riskimiz daha da artıyorsa coraspirini neden bıraktırıyorlarCanım kan sulandırıcı konusunda uzman oldum ben artık :) Tüp bebekte kullanılan crinone jel ve progesteron takviyeleri pıhtılaşma ihtimalini arttırdığı için önlem olarak veriyorlar ama bunu da genetik bir test yaptırıp onun sonucuna göre veriyorlar, her hastaya değil yani.
Ben test yaptırdım heterozigot faktör 5 çıktı, o yüzden hem coraspin hem kan sulandırıcı verdiler tüp bebek sürecinde ama hamile kalınca bir hematolog ile görüşüp coraspin, kan sulandırıcı iğne ya da ikisi birden kararını hematolog kişiye göre veriyor. Ta ki 32. haftaya kadar, eğer pıhtılaşma sorunu varsa 32. haftadan itibaren coraspin kesilip kan sulandırıcı iğne veriliyor bu hastadan hastaya değişmiyormuş. Çünkü pıhtılaşma riski 32. haftadan sonra artıyormuş.
Canım ilgin ve açıklaman için çok teşekkür ederimAtlantissa 5. Haftada keseyi gördükten sonra kalp atışı icin 6. Haftayı beklerken arada birden kanamam oldu.halbuki drum 2 gün önce baktığında birşey yoktu.2 gece hastanede kaldim.surekli kanamam oldu 20 gün bildiğin adetten daha fazla, hemde 1 kanama alanı kese cevresinde.Hala yatiyorum.Kanamalar kirmizidan kahverengiye döndü.Progestan hormon takviyesi aldım ama zaten hormon duzeylerim hep iyiydi.Sofradan bir peçete bile kaldirmadim eşim ve annem yardımcı oldular.Duşa bile dikkatli girdim 3 dk ılık.Bu işin tek ilacı dinlenmek.Zamanla azaliyor.artık lekelenme şeklinde.Ama bebek her gittiğimizde iyiydi.Bundan onceki gebelikte bir damla akıntı olmadan bebeğin kalbi durmuştu.Kanamadan korkma ama önlemini al.Bu arada cok samimmi arkadaşlarla konuşunca herkeste oldugunu farkettim.kanamalar kese yerlesirken oluyormuş.içini ferah tut.Dra mutlaka danış kanama olduğu zamanlarda 3 günde bir gittiğimde oldu.Çok uzun oldu kusra bakma.
Tam olarak burda kaç haftalik ultrasona göre nasil gidiyor bebiş
canım 9+2 ydim normalde ama 9+0 çıktı şimdiye kadar hep 2-3 gün geriden geldi. nabzı 150 nin üstünde dedi doktor. Keseye sağdan girdi. Bir de hem annemin hem kayınvalidemin ilk çocukları kız ben hep kız diye düşündümTam olarak burda kaç haftalik ultrasona göre nasil gidiyor bebiş
Cinsiyet belli oldu muYapmıştın kuzum erkek demiştin
Bunlar da oğluşum görüntüleri
Rabbim ne büyük nerden nereye 5-6 haftada
Çok şükür
Erkek olunca gösterdiCinsiyeti öğrenenler nasıl erkenden öğrendi ya
Benim 3 hafta sonra kontrolüm var anca o zaman sanırım 15 haftalık olacağız
Merhaba Zehra hanım öncelikle hayırlı olsun oğluşunuzKızlaaaar doktordan geliyorumbizden de bi erkek geliyor hayırlısı ile
Canm ben çok bulantım olmado hiç sadece bi defa istifta ettim 3 aydaMerhaba Zehra hanım öncelikle hayırlı olsun oğluşunuzmalum bizde cinsiyet merakı devam ediyor, bende kendimi belirtilere göre değerlendirince erkeğe daha yakın gibiyim. Belki saçma olucak ama bişey sormak istiyorum. Bulantılarınız gündüze kıyasla akşamları daha çok oluyormuydu
Benimde vardı kanama alanım iki tane en son gittiğimde azalmış biraz dedi doktorum ama ara ara lekelenmem oluyor Allah yardımcımız olsun. Kan sulandırıcıyı neden vermişti doktorunuz daha önce düşük vs. Varmıydı ve normal gebelik miGünaydın arkadaşlarr ben dün 9 nisana kadar gitmeyeceğimi söylemiştim ama ağrılarım biraz farklılaştı o yüzden koruma amaçlı ikili kan sulandırıcıya başlatan özel hastanedeki doktoruma gittim. İyi haber bebeğim büyümüş sağlıklıymış kıpır kıpır ediyordu. Kötü haber 4 kanama 2 lekelenmem olduğunda kese etrafında kanama yok demişlerdi ama bu sefer kanama olmadan gittim ve kesenin etrafında hatta tehlikeli bir yerde kanama alanı var dedi. Üstelik 3 cm mişÇok üzgünüm gerçekten. Çok dikkat etmem gerekiyor bebeğimi böyle şekle girmiş görünce de bir şey olursa ne olacak gözümün önünden gitmez diye düşünüyorum Allahım inşAllah hepimize sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin. Diğer doktor kızıp kan sulandırıcı koruma amaçlı kullanılmaz dedi demiştim bu sefer bu doktorda öyle söyledi ne yalan söyleyeyim içim rahatladı çünkü kestiğim için bir şey olursa aklımdan çıkmazdı. Yani durumlar böyle 15 gün sonra tekrar gideceğim. İkili testi de yaptıracağım inşAllah Bu şekilde kese etrafında kanaması olan sonradan düzelen var mı ? Bebeğimin fotosunu da atacağım
Anladım teşekkür ettim benim istifra hiç olmadı, gündüzleri bulantı hissi yok denecek kadar az akşamları başlıyor biraz. Hayırlıs çabucak geçsin zamanCanm ben çok bulantım olmado hiç sadece bi defa istifta ettim 3 ayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?