2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Cnm
Çağrı Gülümser var gidenler memnun.
Koru da Zahide Küçük var
Prof. Dr. Istersen seçenek yine çok .sen cok ilgili doktor mu istiyorsun?gebelik sıkıntılı mı değil mi bir kac doktor daha önerebilirim.

Hayirli olsun canim ben sana tahmin yaptin mibide bütün muaynelerin ultrasonlarini atar misin haftasina göre bakalim ne gibi farkliliklar var biz daha cinsiyet ögrenmedik ya fikir olur rica etsem ataratar misin
Yapmıştın kuzum erkek demiştin
Bunlar da oğluşum görüntüleri
Rabbim ne büyük nerden nereye 5-6 haftada
Çok şükür

Eklentiler

• 0AB5DAEF-3D02-48D5-85FE-6D1D70CF6FE0.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 41
  • 3DC8E1C2-58EA-40BA-B4AD-C35F78683C59.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 49
  • 77CBBA94-F275-4384-917C-14D41D0CBC8F.webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 50
Atlantissa 5. Haftada keseyi gördükten sonra kalp atışı icin 6. Haftayı beklerken arada birden kanamam oldu.halbuki drum 2 gün önce baktığında birşey yoktu.2 gece hastanede kaldim.surekli kanamam oldu 20 gün bildiğin adetten daha fazla, hemde 1 kanama alanı kese cevresinde.Hala yatiyorum.Kanamalar kirmizidan kahverengiye döndü.Progestan hormon takviyesi aldım ama zaten hormon duzeylerim hep iyiydi.Sofradan bir peçete bile kaldirmadim eşim ve annem yardımcı oldular.Duşa bile dikkatli girdim 3 dk ılık.Bu işin tek ilacı dinlenmek.Zamanla azaliyor.artık lekelenme şeklinde.Ama bebek her gittiğimizde iyiydi.Bundan onceki gebelikte bir damla akıntı olmadan bebeğin kalbi durmuştu.Kanamadan korkma ama önlemini al.Bu arada cok samimmi arkadaşlarla konuşunca herkeste oldugunu farkettim.kanamalar kese yerlesirken oluyormuş.içini ferah tut.Dra mutlaka danış kanama olduğu zamanlarda 3 günde bir gittiğimde oldu.Çok uzun oldu kusra bakma.

Bana erkek gibi geldi bu arada ikili taramada cinsiyet belli oluyor mu? Haftaya çarşamba randevum var benim de. İkili test yapılacak
Benimki pipisini dünkü ikili testte gösterdi, çoğunlukla belli oluyor erkekse.

Canım bir şey sorabilir miyim peki sana ben de çok araştırdım pıhtılaşma olduğu için malum. 32. Haftadan sonra riskimiz daha da artıyorsa coraspirini neden bıraktırıyorlar
[/QUOTE]
Daha önce kullanmış, hatta taa 34 e kadar kullanmış biri olarak söyleyim. Corasprin in etkisi 5 ila 7 gün de geçiyor. 32 den sonra artık doğum ihtimali arttığı için doktorlar doğal olarak bıraktırıyor. Fakat kullanılan iğnelerin etkileri 4-6 saat arası. O yüzden ona devam ediliyor. Sonuçta iğneyi vurundum 5 dk sonra doğurdum olayı daha ihtimalsiz.

Ben tüp bebek annesiyim ve hala çok şaşkınım hic birşey bilmiyormuş gibi hissediyorum

Canım ilgin ve açıklaman için çok teşekkür ederim Evet ben de hastanede yattım 3 defa her seferinde bebeğim iyiydi çok şükür ben de dinlenmeye çalışıyorum çevremde o kadar çok var ki rabbim hepimizi bebeklerimizi korusun

Tam olarak burda kaç haftalik ultrasona göre nasil gidiyor bebiş
Tam olarak burda kaç haftalik ultrasona göre nasil gidiyor bebiş
canım 9+2 ydim normalde ama 9+0 çıktı şimdiye kadar hep 2-3 gün geriden geldi. nabzı 150 nin üstünde dedi doktor. Keseye sağdan girdi. Bir de hem annemin hem kayınvalidemin ilk çocukları kız ben hep kız diye düşündüm Ama ilk bebeğim ne olursa başım üstüne sağlıklı olsun da Sence nasıl ultrason

Cinsiyeti öğrenenler nasıl erkenden öğrendi ya
Benim 3 hafta sonra kontrolüm var anca o zaman sanırım 15 haftalık olacağız

Kızlaaaar doktordan geliyorum bizden de bi erkek geliyor hayırlısı ile
Merhaba Zehra hanım öncelikle hayırlı olsun oğluşunuz malum bizde cinsiyet merakı devam ediyor, bende kendimi belirtilere göre değerlendirince erkeğe daha yakın gibiyim. Belki saçma olucak ama bişey sormak istiyorum. Bulantılarınız gündüze kıyasla akşamları daha çok oluyormuydu

Canm ben çok bulantım olmado hiç sadece bi defa istifta ettim 3 ayda

Arkadaşlar benim göğüs ölçüm 70-75 arası evlenmeden öncede böyleydi evlendikten sonra da pek değişmedi bu süreçte büyür mü ya da ne kadar bir büyüme oluyor emzirememekten korkuyorum bu ölçülerde olan gebelikte sürecinde nasıl bir değişime uğradı bilgi verirseniz çok sevinirim

Benimde vardı kanama alanım iki tane en son gittiğimde azalmış biraz dedi doktorum ama ara ara lekelenmem oluyor Allah yardımcımız olsun. Kan sulandırıcıyı neden vermişti doktorunuz daha önce düşük vs. Varmıydı ve normal gebelik mi

Canm ben çok bulantım olmado hiç sadece bi defa istifta ettim 3 ayda
Anladım teşekkür ettim benim istifra hiç olmadı, gündüzleri bulantı hissi yok denecek kadar az akşamları başlıyor biraz. Hayırlıs çabucak geçsin zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…