2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Lekelenmem kanaman olmuşmuydu canım

Canım sende 5 tanemi kanama alanı varmış ? Hepsi ayrı ayrı yerlerdemi ? Birde her doktor farketmiyor benim tüp bebek doktorum fark etti kanamadan bir gün önce başka doktora gittim alanım olduğunu lekem olduğunu söyledim hiç bir şey yok gayet güzel dedi ertesi gün kanamam geldi kendi doktoruma gittim iki tane alan var dedi bi hafta önce bir tane demişti iki olmuştu

Yok canım 5 kez kanamam ve 2 kez lekelenmem oldu hepsinde de kontol ettirdim nedeni yok kanama alanı yok dediler zaten anlam verememiştim şimdi normal kontrole gideyim dedim kanama alanı var hem de tehlikeli yerde dedi valla anlamadım dinleniyorum artık ne yapayım hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah

Anladım canım evet doktora ve cihaza göre değişiyor bu durum bi an önce geçer inşAllah

Arkadaşlar görüntü yükleyemiyorum dosya ekle ye bastım hiç birşey çıkmadı nasıl dosya ekleyecem

Bende rüyamda ekmek arası peynir domates Ben 16 haftalık birdaha kontrole gitmeyi planlıyorum ya bir ünlü vardı iki kızı olan üçüncüye hamileydi doktor kız demiş sonra 16 hafada gitmiş mide ağrısı yüzünden meğer kordon gelmiş benek erkekmiş en net 16 haftalık sanırım kardeşimin 7 aya kadar göstermemişti oğlu oldu çok merak ediyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…