Canım bir şey sorabilir miyim peki sana ben de çok araştırdım pıhtılaşma olduğu için malum. 32. Haftadan sonra riskimiz daha da artıyorsa coraspirini neden bıraktırıyorlar
Daha önce kullanmış, hatta taa 34 e kadar kullanmış biri olarak söyleyim. Corasprin in etkisi 5 ila 7 gün de geçiyor. 32 den sonra artık doğum ihtimali arttığı için doktorlar doğal olarak bıraktırıyor. Fakat kullanılan iğnelerin etkileri 4-6 saat arası. O yüzden ona devam ediliyor. Sonuçta iğneyi vurundum 5 dk sonra doğurdum olayı daha ihtimalsiz.
[/QUOTE]
Çok sağ olun bu güzel bilgi için
Bizim pazarda ufak bir paket 10 TLydi yeni olmuştu erikler çekirdeği de tam olgunlaşmamışti.. Bence manavlarda vardır şimdi bulamazsan çağla var ben onunla idare ediyorum..
Bizim pazarda ufak bir paket 10 TLydi yeni olmuştu erikler çekirdeği de tam olgunlaşmamışti.. Bence manavlarda vardır şimdi bulamazsan çağla var ben onunla idare ediyorum..
Canım bir şey sorabilir miyim peki sana ben de çok araştırdım pıhtılaşma olduğu için malum. 32. Haftadan sonra riskimiz daha da artıyorsa coraspirini neden bıraktırıyorlar
Daha önce kullanmış, hatta taa 34 e kadar kullanmış biri olarak söyleyim. Corasprin in etkisi 5 ila 7 gün de geçiyor. 32 den sonra artık doğum ihtimali arttığı için doktorlar doğal olarak bıraktırıyor. Fakat kullanılan iğnelerin etkileri 4-6 saat arası. O yüzden ona devam ediliyor. Sonuçta iğneyi vurundum 5 dk sonra doğurdum olayı daha ihtimalsiz.
[/QUOTE]
Ben coraspini geçen gebeliğimde doğumdan bir günönce bile içtim. Sezaryenle 39. Haftada doğum yaptım. Bunda da şu an kullanıyorum. Bunda ayrıca bir de iğne oluyorum. Bende pıhtılaşma diyebirşey de yok ama yüksek tansiyon vardı ilk gebeliğimde bunda da baştan başladı tansiyon. İğne ve hapla şu an yükselmedi daha. Geçenkinde tansiyon ilacıyla gitmiştik bunda inşallah sorun olmaz ama bu iğne sıkıcı iş. Doktorum doğum yapacağım kan sulandırıcı sorun olmaz mı diye sorduğumda biz hallediyoruz onu iç sen demişti. Yani son güne kadar içiriyorlar
Arkadaşlar benim göğüs ölçüm 70-75 arası evlenmeden öncede böyleydi evlendikten sonra da pek değişmedi bu süreçte büyür mü ya da ne kadar bir büyüme oluyor emzirememekten korkuyorum bu ölçülerde olan gebelikte sürecinde nasıl bir değişime uğradı bilgi verirseniz çok sevinirim
Göğüs büyüklüğüyle emzirme nin hiç alakası yokmuş rahat olun. Benim arkadaşımın nerdeyse hiç göğsü yoktu dümdüzdü. O kadar çok sütü vardı. Bunları hiç düşünmeyin çok da güzel emzirirsiniz.