2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım bir şey sorabilir miyim peki sana ben de çok araştırdım pıhtılaşma olduğu için malum. 32. Haftadan sonra riskimiz daha da artıyorsa coraspirini neden bıraktırıyorlar
Daha önce kullanmış, hatta taa 34 e kadar kullanmış biri olarak söyleyim. Corasprin in etkisi 5 ila 7 gün de geçiyor. 32 den sonra artık doğum ihtimali arttığı için doktorlar doğal olarak bıraktırıyor. Fakat kullanılan iğnelerin etkileri 4-6 saat arası. O yüzden ona devam ediliyor. Sonuçta iğneyi vurundum 5 dk sonra doğurdum olayı daha ihtimalsiz.
[/QUOTE]
Çok sağ olun bu güzel bilgi için

Bende araştırmıştım şuan Mersin’de ilk hasat çıkmış kilosu 750 tl
Ay o ne ya ne zaman düşer ki acaba iple çekiyorum çıkmasını
Canım ben migrosta gördüm, küçük bir paket 20 tl falandı sanırım.
Hm bizim orda migrosta yoktu acaba gelmedi mi daha bizim tarafa, fiyatı da çokmuş. Çok küçük bir paket herhalde o zaman o

Ay o ne ya ne zaman düşer ki acaba iple çekiyorum çıkmasını

Hm bizim orda migrosta yoktu acaba gelmedi mi daha bizim tarafa, fiyatı da çokmuş. Çok küçük bir paket herhalde o zaman o
Bizim pazarda ufak bir paket 10 TLydi yeni olmuştu erikler çekirdeği de tam olgunlaşmamışti.. Bence manavlarda vardır şimdi bulamazsan çağla var ben onunla idare ediyorum..

Maşallah çok sevindim benimki daha beli olmadi ama çok merak ediyorum salı günü dr gitim 12+1 dedi cinsiyet için küçükmüş
Valla benim 11+1 de söyledi. araştırdım biraz erkek denilince erkenden hiç kıza dönmüyormuş nerdeyse o yğzden bayağı mavi kıyafet aldım bile

Test sonuclarim çıkmış, doktorum aradı , herşey yolundaymis ver bir kızçe geliyormuş bizim eve
Ay hayırlı olsun rüyaların çıktı desene

Ben hala ısrarla bir tane erkek rüyamda görüyorum hiç ikiz görmedim bakalım hayırlısı..

Canım bir şey sorabilir miyim peki sana ben de çok araştırdım pıhtılaşma olduğu için malum. 32. Haftadan sonra riskimiz daha da artıyorsa coraspirini neden bıraktırıyorlar
Daha önce kullanmış, hatta taa 34 e kadar kullanmış biri olarak söyleyim. Corasprin in etkisi 5 ila 7 gün de geçiyor. 32 den sonra artık doğum ihtimali arttığı için doktorlar doğal olarak bıraktırıyor. Fakat kullanılan iğnelerin etkileri 4-6 saat arası. O yüzden ona devam ediliyor. Sonuçta iğneyi vurundum 5 dk sonra doğurdum olayı daha ihtimalsiz.
[/QUOTE]
Ben coraspini geçen gebeliğimde doğumdan bir günönce bile içtim. Sezaryenle 39. Haftada doğum yaptım. Bunda da şu an kullanıyorum. Bunda ayrıca bir de iğne oluyorum. Bende pıhtılaşma diyebirşey de yok ama yüksek tansiyon vardı ilk gebeliğimde bunda da baştan başladı tansiyon. İğne ve hapla şu an yükselmedi daha. Geçenkinde tansiyon ilacıyla gitmiştik bunda inşallah sorun olmaz ama bu iğne sıkıcı iş. Doktorum doğum yapacağım kan sulandırıcı sorun olmaz mı diye sorduğumda biz hallediyoruz onu iç sen demişti. Yani son güne kadar içiriyorlar

Göğüs büyüklüğüyle emzirme nin hiç alakası yokmuş rahat olun. Benim arkadaşımın nerdeyse hiç göğsü yoktu dümdüzdü. O kadar çok sütü vardı. Bunları hiç düşünmeyin çok da güzel emzirirsiniz.

Maşallah hangi test ikili taramami
Hayır canım fetal DNA ya da nifty denilen test.

Ay hayırlı olsun rüyaların çıktı desene

Ben hala ısrarla bir tane erkek rüyamda görüyorum hiç ikiz görmedim bakalım hayırlısı..
Evet ikincisi de kız gelir inşallah senin de

İnşallah banada nasip olur bir kızçe
İnşallah canım, gönlüne göre versin rabbim

Maşallah Allah tamamına erdirsin canım gözünüz aydın
Sağol canım, sağlıkla hayırla gelsin inşallah. Darısı ogrenemeyen herkesin başına, su ev hapsi günlerinde iyi geldi

ahhh çok sevindim canım içinizden geçen olmuş çok çok sevindim :)
Evet yıllar önce rüyamda görmüştüm, son zamanlarda da kız hissetmeye başlamıştım, yanıltmadı beni kizcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…