Bence de süperAyy maşAllah süper. Hayırlı olsun kızçen canım
Bence de süperKayinpederim hala bir yanlışlık vardır diyor Hayırla sağlıkla gelsin insallah
HahahBence de süperKayinpederim hala bir yanlışlık vardır diyor Hayırla sağlıkla gelsin insallah
Sağol canım , inşallah en kısa zamanda sizlerden de pembis maviş hangisi ise alırız haberlerinizi
Hayırlı olsun ❤bizde en kısa zamanda öğreniriz inşallah
Ya onlar biraz erkekciHahahamin canım
Testte yazmışlar dimi
Canım hayırlı olsun, demek karnında minicik bir kız çocuğu büyütüyormuşsun. Çok güzel.Sağol canım , inşallah en kısa zamanda sizlerden de pembis maviş hangisi ise alırız haberlerinizi
Ya onlar biraz erkekciBizde de tam tersi kızlar kıymetli Dedim bir dahakine artık Doktorum aradı değerlerden bahsetti, olumsuz riskli herhangi bir şeyimiz yok gayet güzel sonuçlar dedi. Çok güzel sağolun hocam peki cinsiyet bilgisi var mi dedim var kız bebek dedi bana da mail atmak için mail adresimi almıştı personel ama direkt doktora gelir gelmez doktor aradi galiba , çünkü şahsi cep telefonu ile aradi. sonuçları ya sonra mail atacaklar ya da gittiğimizde verecekler onu bilmiyorum. Yazmasalar net olmasa o şekilde evet kız bebek demezdi
Çok teşekkürler canım içim rahatladıGöğüs büyüklüğüyle emzirme nin hiç alakası yokmuş rahat olun. Benim arkadaşımın nerdeyse hiç göğsü yoktu dümdüzdü. O kadar çok sütü vardı. Bunları hiç düşünmeyin çok da güzel emzirirsiniz.
Tahminlerim doğru cikmaya başladi demekkiYapmıştın kuzum erkek demiştin
Bunlar da oğluşum görüntüleri
Rabbim ne büyük nerden nereye 5-6 haftada
Çok şükür
Kiza benzettim ben canimcanım 9+2 ydim normalde ama 9+0 çıktı şimdiye kadar hep 2-3 gün geriden geldi. nabzı 150 nin üstünde dedi doktor. Keseye sağdan girdi. Bir de hem annemin hem kayınvalidemin ilk çocukları kız ben hep kız diye düşündüm ☺Ama ilk bebeğim ne olursa başım üstüne sağlıklı olsun da ☺ Sence nasıl ultrason ☺
Bende gecenlerde çikolata ve lokum görüyordum sonra geri aldılar yiyemedim normalde de pek tatlı yemiyorum aslında ama rüyamda baya canım istemiştiBu gece rüyamda dalından erik yiyordum uyanınca rüya tabirine baktım. Hamile bir kadının rüyasında erik yerken görmesi erkek bebeği olacağına işarettir diyor
Hayırlı olsunbizde en kısa zamanda öğreniriz inşallah
Hayrlı olsun bütün belirtiler kızdı ZTen dimi Çin takvimi filanSağol canım , inşallah en kısa zamanda sizlerden de pembis maviş hangisi ise alırız haberlerinizi
Ya onlar biraz erkekciBizde de tam tersi kızlar kıymetli Dedim bir dahakine artık Doktorum aradı değerlerden bahsetti, olumsuz riskli herhangi bir şeyimiz yok gayet güzel sonuçlar dedi. Çok güzel sağolun hocam peki cinsiyet bilgisi var mi dedim var kız bebek dedi bana da mail atmak için mail adresimi almıştı personel ama direkt doktora gelir gelmez doktor aradi galiba , çünkü şahsi cep telefonu ile aradi. sonuçları ya sonra mail atacaklar ya da gittiğimizde verecekler onu bilmiyorum. Yazmasalar net olmasa o şekilde evet kız bebek demezdi
Ay ne güzel gözün aydin pembiş pembiş elbiseler ay ne güzelTest sonuclarim çıkmış, doktorum aradı , herşey yolundaymis ver bir kızçe geliyormuş bizim eve
Kız da erkek de kendine özel güzel ya. Seçme hakkımız olsaydı keşkeYa onlar biraz erkekciBizde de tam tersi kızlar kıymetli Dedim bir dahakine artık Doktorum aradı değerlerden bahsetti, olumsuz riskli herhangi bir şeyimiz yok gayet güzel sonuçlar dedi. Çok güzel sağolun hocam peki cinsiyet bilgisi var mi dedim var kız bebek dedi bana da mail atmak için mail adresimi almıştı personel ama direkt doktora gelir gelmez doktor aradi galiba , çünkü şahsi cep telefonu ile aradi. sonuçları ya sonra mail atacaklar ya da gittiğimizde verecekler onu bilmiyorum. Yazmasalar net olmasa o şekilde evet kız bebek demezdi
Ne güzel bir kızimiz daha oldu sağlıcakla kucağına alirsin inşallahCanım hayırlı olsun, demek karnında minicik bir kız çocuğu büyütüyormuşsun. Çok güzel.İnşallah bizde sırası gelince öğrenelim hayırlısıyla. Böyle bi zamanda bari değişik bi haber olsun hepimize. ☺
Normal bi an kesiliyor sanki hamile değilmiş gibi ummadığın yerde geri beliriveriyor bununyasayan kadın cok kendi arkadaslarımda da var su an konstgmz bende de oldu Bi kesildi ara ara geliyor mide bulantıları halsizlikler nefes sıkıntısı cabuk yorulma hepsi azaldı ama hala arada oluyırKızlar birşey sormak istiyorum. Benim 3 haftadır felan şikayetim yoktu. Mide bulantım baş dönmem bitmişti. Ama dünden beri nedense midem bulanıyor ve başım dönüyor. Bu durum normal mi sizce?
Normal canım, bende de oluyo ara sıra kaybolan sonra geri gelen belirtiler. Çoğu kişi de oluyomuş.Kızlar birşey sormak istiyorum. Benim 3 haftadır felan şikayetim yoktu. Mide bulantım baş dönmem bitmişti. Ama dünden beri nedense midem bulanıyor ve başım dönüyor. Bu durum normal mi sizce?
Evet minnak bir prensesCanım hayırlı olsun, demek karnında minicik bir kız çocuğu büyütüyormuşsun. Çok güzel.İnşallah bizde sırası gelince öğrenelim hayırlısıyla. Böyle bi zamanda bari değişik bi haber olsun hepimize. ☺
Bulantım hiç olmadı diyebilirim, kız bulanır deniyordu. Çin takvimi kız demişti, başka bı takvim de vardı o da kız diyordu. En baştan beri göğüslerim davul gibi, özellikle sabah ve akşam. Ayaklarım hep sıcaktı, genelde üşüyen biriyim, durup durup ateş bastığı oldu. Karbonat testi kız çıktı. Sol gogsum saga göre büyük.Hayrlı olsun bütün belirtiler kızdı ZTen dimi Çin takvimi filan
Evet ev hapsi bitsin , allı morlu pembisli şeyler dolacak her yanımAy ne güzel gözün aydin pembiş pembiş elbiseler ay ne güzelbende sana demiştim kız diye
Öyle tabii ki.. erkek bebek deseydi o zaman da oğluşum oluyor , gelsin mavisler diyecektimKız da erkek de kendine özel güzel ya. Seçme hakkımız olsaydı keşkebi kız bi erkek öyle isterdik İnşAllah dediğin gibi bidahakine erkek olur aynen. Yani hayırlısı. Hayırlı evlat olsunlar da cinsiyet önemli değil ki Rabbimiz ne dilerse artık. Ne güzel bi testmiş o ya. Cinsiyet bilgisi de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?