2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ilgili olması iyidir şu anlık sıkıntılı değil gibi ve prof pahalı olur diye ıstemiyorum

Senin adina cok sevindim darisi başimiza inşallah bakalim benim tahmin sende de doğru cikti hayirlisi olsun inşallah bende karar veremedim 3 nisanda kontrol var doktor bana gel dEdi bilmiyorum devlet hastanesinde 3 tane vaka cikti acaba dedim özele mi gitsem bir yandan da kendi doktorum devletteki kararsiz kaldim

Boşver parayı canım ya sizin canınız sağolsun. Sağlık olsun da

Tebrik ederim gözün aydın..Karbonat doğru çıktı iyimi
Sağolasın evet karbonat

Bilmiyorum karar senin ama hastaneler gün geçtikçe girilmez hale geliyor arkadaşın eşi hastane santralinde çalışıyor, çocuğu köpek isirmis goturmusler, burası daha riskli demisler, başka hastanelerde de doktor ve personel arkadaşlarım var her yer dolu , bahçelere çadır kurmaya başladık diyorlar. Orada durum istanbuldaki kadar olmayabilir ama mümkün olduğunca rahat davranmamak gerekiyor. Enfekte bir kişi birçok kişiye etki edebiliyor

Boşver parayı canım ya sizin canınız sağolsun. Sağlık olsun da
Bosverdim zaten, için rahat cinsiyetini öğrenmişim Güzel güzel büyütüp sağlıkla dünyaya geldiğini görmek kaldı geriye, Allah'ın izniyle

Evet canim doğru soyluyorsun ama doktorum dedi bana 12 ci hafta bitene kadar dikkat etmelisin duşuk tehlikesi için bende kararsiz kaldim ilaç değişimi yapcak folik asit biraktircak kan ve vitamin başlatcak progestana tamam mi devam mi ona karar vercek bilmiyorum bende kararsiz kaldim şimdi gitmesem sonra durumlar ne olur bilmiyorum dediğin gibi gitmemek en iyisi ama biryandan da bebiş için gitmek gerek allah yardimcimiz olsun inşallah

Normal canım, bende de oluyo ara sıra kaybolan sonra geri gelen belirtiler. Çoğu kişi de oluyomuş.
Yaa gerçekten mi. Rahatlattınız beni. Bende vücüdum artık alıştı heralde diye düşünüyordum. O yüzden geri gelmesine şaşırdım belirtikerin

Selam sevgili anneler bugün yine rüya gördüm ama çok kötüydü bende Covid-19 testi yapılıyor ve pozitif çıkıyor doktorlar hemen hastaneye yatırıyorlar bende tedavim başlayacak diye düşünürken direk kürtaj yapıyorlar tabi ben bunun farkına varınca ağla ağla bi hal oldum sonra bi uyandım ki gerçekte de ağlıyorum çok kötü bi rüyaydı bu dönemde insan bebeği için çok korkuyor

Gozun aydinkiz anneleri cogaliyoruz

canim hayrli olsun kizcen
Sağol canım

Yaa işte ne kadar etkileniyorsak Allah cümlemizi ve sevdiklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…