2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Akintım ilk defa kahverengi geldi sizce doktora gitmelimiyim böyle bir durum yaşayan oldu mu

Yaaaa hiç duymamıştım ben bunu ama seninle aynı düşünceyi paylaşıyorum hadi beceremeyip bulamazsam doktor bile ilgilenmez benimle ben ev tipi doppler le bakıyorum desem

Akintım ilk defa kahverengi geldi sizce doktora gitmelimiyim böyle bir durum yaşayan oldu mu
Canım bence doktorunu aramalısın. Masum da olabilir diğer ihtimali söylemek istemiyorum Allah korusun seni korkutmak istemem ama muhakkak doktorunu haberdar et. Benim de olmştu buraya yazdım. Bikaç arkadaş yorum yaptı doktorunu ara diyen arkadaş iyi ki yazdı dinleyip aradım. Ben kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum. İğne ve coraspin. Coraspini bırak dedi. Bırakmazsan kana dönüşebilir dedi. Onu bıraktığım gibi geçti çok şükür. Progestan kullanıyor musun? Sana da belki ilaç vs.tavsiye edecektir bi ara görüş

ben hakkaride çalışıyorum özel yok doktora gittim devlete bebek gayet iyi hareket ediyordu hatta çok sukur protestan basladi her ihtimale karşı kanama alanıza yok insallh devam etmez gecer

ben hakkaride çalışıyorum özel yok doktora gittim devlete bebek gayet iyi hareket ediyordu hatta çok sukur protestan basladi her ihtimale karşı kanama alanıza yok insallh devam etmez gecer
Yarın da devam ederse önlemini alıp muhakkak hastaneye git canım. İnşAllah devam etmez. Kahverengi akıntı eski kandır ağır bişey kaldırıp zorlandıysan veya kusmaya bağlı da olabiliyor sanırım kramplanmadan dolayı

Arkadaşlar Selam,
Ben bir yerde okumuştum sola yatılması gerekiyor diye, sürekli sola yatıyorum. Size doktorunuz bu konuda birşey söyledi mi? Artık sol tarafım ağrımaya başladı düz yatmak istiyorum ama korkudan yatamıyorum.

Arkadaşlar dün kontrole gittim. Şu an 8+4 de bir sıkıntımız yokmuş. Ama hastaneye gitmek çok zordu resmen kalbim hızlanmaya nefesim kesilmeye başladı. 3 hafta sonra yeniden çağırdı test için. Gelmeyebilirim çok geriliyorum dedim. Haksız değilsin dedi. 3 hafta sonra duruma göre haberleşiriz dedik. Lütfen kafanı dışarıya bile çıkarma dedi. Dedim bizde riski daha fazla mı? Gebelikte bağışıklık baskılanır o yüzden tak fazla ama gebelik başında olmak da 33-36 haftada olmaktan iyi bence dedi.Neden ki dedim. 33 hafta bebek büyüyor ciğerleri iyice sıkıştırıyor ya ciğerlerin kapasitesi azalıyor ondan dedi.

Bence bu kadar da takmamak gerekiyor hiçbir doktor bu konuda birşey söylemiyor. Ben sola yatmaya çakışsam hep uyuyamam o daha kötü. Nasıl rahatsınız bence öyle yatın ben hep yarı yüzüstü yatarım uyuyamıyorum ne yapayım.

Arkadaşlar doktorunuz hangi gıda takviyelerini verdi. Şu zamanda bağışıklığımızı yüksek tutmalıyız. Ben folattro diye bir hap. D vitamini alıyorum şimdilik. Dün de selenyum yazdı ama daha almadım sipariş verdim netten salı falan ancak gelecek.

Ben regenesis max ve wellcare d vitamini alıyorum

Okuduğum kitaplarda da makalelerde de sola yatma teşvik ediliyor eve de doktor da söyledi bana kan akımı daha iyi olduğu için bebeğe gece kan akışı daha iyi sağlanıyor ben de hep sağ tarafa yatardım ama sola geçtim yüzüstü hiç tavsiye edilmiyor alışmaya çalış bence

Bende okumuştum, sola yatınca bebek daha iyi besleniyormuş. Ben normalde de hep sola yatarım ama uyurken diğer tarafa döndüğüm, ya da sırt üstü uyandığım çok oluyor. Bence çok bize bağlı bir durum değil bu.

Bu arada mide bulantısı ve mide yanması olan varsa, ben sakız çiğneyerek bu durumdan kurtuldum. Bilmiyorum herkeste aynı etki olur mu ama yemeklerden sonra sakız çiğnemek çok iyi geldi bana.

Kızlar sizin bacak ağrınız oldumu hiç böyle çekilme gibi ayağıma kadar iki gündür oluyor ya hani böyle çocukken boy uzarken bi ağrı olur onun gibi aynı

Kızlar sizin bacak ağrınız oldumu hiç böyle çekilme gibi ayağıma kadar iki gündür oluyor ya hani böyle çocukken boy uzarken bi ağrı olur onun gibi aynı
Eveeet üç dört gündür uyurken oluyor sanki gece boyu bacaklarımı sıkmışım internettende baktım magnezyum eksikliğinden yazıyor

Eveeet üç dört gündür uyurken oluyor sanki gece boyu bacaklarımı sıkmışım internettende baktım magnezyum eksikliğinden yazıyor
Yaa magnezyum eksikliği mi benim de çok oluyor

Gümde bir şişe maden suyu için benimde ağrılarım vardı bu şekilde dengeledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…