2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Eveeet üç dört gündür uyurken oluyor sanki gece boyu bacaklarımı sıkmışım internettende baktım magnezyum eksikliğinden yazıyor
Yaaa evet dün gece uyutmadı şimdi yine başladı sıkıyorlar sanki Nasıl ağrı yapıyor ilerleyen dönemde olması normal diyorlar ama şimdiden olması normal mi o kafama takıldı

Maden suyu öneriyorum
Badem, yulaf, ıspanak, fıstık, pekmez, karalahana, fasulye, muz, mercimek, bezelye, patlıcan, dereotu gibi besinler magnezyum açısından zengindir. Aynı zamanda gebelikte doktorunuza danışarak günde 1 şişe maden suyu içmeniz magnezyum açısından faydalı
Bu yiyeceklerde de varmış canım

Ayyy çok fena yaaaa sabaha kadar uyutmadı beni ama şimdiden olması erken mi
Badem, yulaf, ıspanak, fıstık, pekmez, karalahana, fasulye, muz, mercimek, bezelye, patlıcan, dereotu gibi besinler magnezyum açısından zengindir. Aynı zamanda gebelikte doktorunuza danışarak günde 1 şişe maden suyu içmeniz magnezyum açısından faydalı
Ben şu yiyeceklerden de yiyorum aslında ama neden oluyor ki acaba

Aynen bende yiyorum ama eksik mi kalıyor acaba çok ağrı yapıyor ya doktora sormak lazım bi

Aynen bende yiyorum ama eksik mi kalıyor acaba çok ağrı yapıyor ya doktora sormak lazım bi
Ben çarşamba günü gidince konuşucam ama bak geçen haftalarda çok oluyordu. Bu aralar mide bulantısından dolayı maden suyu içiyorum çok olmuyor

Evet sola yatın deniliyor ama bence o son aylarda daha önem kazanıyor. Şimdilik herhangi bir öneri sunmadi doktorum. Ben de sola doğru yatmaya çalışıyorum ama rahatsız olup döndüğüm de oluyor

Kızlar sizin bacak ağrınız oldumu hiç böyle çekilme gibi ayağıma kadar iki gündür oluyor ya hani böyle çocukken boy uzarken bi ağrı olur onun gibi aynı
Magnezyum ihtiyacından kaynaklı olabilir. Ben gebelik öncesi 4 ay kadar günde 400 mg magnezyum sitrat kullandım, gebeliği öğrenince bıraktırdı doktorum, yarın 12. Hafta doluyor. Yeniden takviyelere başlama konusunda arayacağım. Sizlere de yazarım. Maden suyu magnezyum içerir ama doz olarak yetmez

Bu çocukluğumuzdan beri alışkanlık sola yatıp kendimi zorlasam bile uyuduğum gibi nasılsa döneceğim. O yüzden böyle şeyleri kafaya takmaya değer olmadığını düşünüyorum. Sola yatacağım diye dönüp durup hertarafını ağrıtıp kalitesiz bir uyku uyumaktansa takmamak daha iyi bence. Ben de okudum biliyorum sol daha iyi diye ama şu an en son kafama takacağım şey sanırım. Zaten kendimi bildim bileli o kadar zor uyurum ki. Bir stres kaynağı daha yaratmam lazım uyku adına.

Ayyy çok fena yaaaa sabaha kadar uyutmadı beni ama şimdiden olması erken mi
Saten bizim toplumun nerdeyse hepsinde magnezyum eksikliği vardır. Hatta mg öyle bir element ki kanda normal bile çıksa hücre içi konsantrasyonu yeterli olmuyor. Aslında belli bir seviyede vücûd tarafından iyi şekilde alınıp kullanılan formlarından kullanmak gerekiyor. O yüzden zaten sizde eksikliği vardır. Gebeliğin hemen başında da hissetmeye başlamışsınızdır. Sonuçta ihtiyaç artıyor. İyi bir form bulup magnezyum takviyesi alın. Magnezyumun bir sürü formu var. Bazıları direkt çöp. Doğru formu kullanın. Magnezyumla ilgili çok araştırma yaptım da ondan yazıyorum.

Hadi ya hiç bilmiyordum yoksa içerdim bende sorcam doktora gittiğimde zaten 12.haftaya gircem ozaman verir herlde yeni bişeyler

Anladım hiç bilgim yoktu magnezyumla ilgili teşekkür ederim peki varmı bildiğiniz bir ilaç hamilelikte kullanılacak doktoruma da sorucam ama fikir edinmiş olurum

Selam arkadaşlar. Göbüşler ne alemde büyüdü mü karnınız? Bende şişkinlik var biraz göbek mi bebek mi bilemedim

Bir de daha önce de yazmıştım ama kimse tınlamadı çatlak kremi kullanıyor musunuz ben henüz başlamadım da

Anladım hiç bilgim yoktu magnezyumla ilgili teşekkür ederim peki varmı bildiğiniz bir ilaç hamilelikte kullanılacak doktoruma da sorucam ama fikir edinmiş olurum
Oğlumda çok şiddetli bel ve bacak ağrısı yaşamıştım magnezyum kullandım geçmişti. Su an hatırlamıyorum tanı doktorunuz yazar mutlaka

Canım benim bildiğim doktor 5 ve 6. Aydan sonra sola yatmaya başlayın diyo bebek baskı uyguladığı için ama şuan daha zaten çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…