2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bir de daha önce de yazmıştım ama kimse tınlamadı çatlak kremi kullanıyor musunuz ben henüz başlamadım da
bende bu hafta almak istiyorum biraz araştırdım palmer’s iyi diyorlar onu alıcam gibi bide bio oil ya da hindistan cevizi yağı alayım dönüşümlü kullanırım bakalım

Oğlumda çok şiddetli bel ve bacak ağrısı yaşamıştım magnezyum kullandım geçmişti. Su an hatırlamıyorum tanı doktorunuz yazar mutlaka
Çok teşekkür ederim evet doktoruma söyleyeceğim 12.haftada bir zararı oluyormu acaba ?

Ben de çarşamba gideceğim. Karnım sağa sola öne her yere büyüdü benim gören herkes kız diyor ilki erkek zaten. Hayırlısı artık
Ben cinsiyet konusunda bi tek karın şeklinde inanıyorum açıkçası genelde o doğru çıkıyor diyor herkes
Hayırlı haberler alırsın umarım canm

Anladım hiç bilgim yoktu magnezyumla ilgili teşekkür ederim peki varmı bildiğiniz bir ilaç hamilelikte kullanılacak doktoruma da sorucam ama fikir edinmiş olurum
Magnezyum form olarak malate formu iyidir ya da glisanat bunlar bulunamazsa citrate formu alınabilir. Türkiye’de malat formu sadece magnimore plus da var. O şu an piyasada en iyisi. Oksit formdan uzak dur sadece müshil etkili. Ben senelerdir yurt dışından malate formu getirtiyordum ama artık magnimore plus var o alınabilir.

Bir de daha önce de yazmıştım ama kimse tınlamadı çatlak kremi kullanıyor musunuz ben henüz başlamadım da
Ben de başlamadım ama ilk gebeliğimde sadece zeytinyağı kullandım bir tane bile çatlak olmadı. Ama o zaman 52 kilo hamile kalmıştım 72 kilo doğuma gitmiştim. Şimdi 65 kilo hamile kaldım illaki 72 yi geçerim daha da şişerim bu sefer çatlamadan kurtulabilirmiyim merak ediyorum. Ama kullanırsam yine zeytinyağı kullanacağım.

Benim cinsiyet belli oldu erkek
Karnımı görenler de direkt erkek diyordu dümdüz ileri büyüyor karnım
Gözünüz aydın bu haftada belli olunca o hep erkek oluyor zaten. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza. 12. Haftada göbeğiniz belli olmaya başladı mı? Çok erken değiş mi

Teşekkürler canım. Oğlumda 12 kilo aldım ama hiç catlamadim. Ne kullandığımı da hatırlayamadım bir türlü.

Hadi ya hiç bilmiyordum yoksa içerdim bende sorcam doktora gittiğimde zaten 12.haftaya gircem ozaman verir herlde yeni bişeyler
Yalnız kadın doğumcular genelde suda eriyen magnezyum oksit formunu yazıyorlar, magneyumun okside olmuş halinin bir faydası yok, belki kabızlıkta işe yarar. Sitrat formu kan, kas , beyin bariyerini ortalamada en iyi geçen formu, Nazan uysal hazardın in bu konuda bir videosu var , bulabilirseniz izleyin . Malat ve glisinat formları da kullanılabilecek formlar, bunların komplex olarak bulunduğu takviyeler de mevcut. Ben venatura magnezyum sitrat kullanıyorum normal zamanda, sadece ilk 3 ay için bıraktırdı takviyelerimi takip eden doktorum. Yarın öbür gün görüşüp yeniden başlayacağım uygun gorduklerine söylediği dozlarda.

İnşallah canım meraktan çatlıyorum. Yüzük çevirme testi Çin takvimi falan hep kız diyor
benm de 5 yasinda bi oglum var tum testler karbonat yuzuk cevirme cin takvimi kiz diyo gönul de oglumuz var bide kizimiz olsa diyor bakalm nasibimizde ne olucak canim seninde gonlune gore olsun isalah

Tamam canım çok sağol bende araştırayım bunları sorayım doktoruma

Tamam canım sağol bakıcam hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…