2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben cinsiyeti öğrendim dün.Kızımız olacak❤❤❤Kızlar benim son iki gündür karnım ve belim ağrıyor.Çok korkuyorum 2 cm kistim var ondan mı yoksa bebekten mi.Sizin de oluyor mu:-(
Ay ne güzel haber sende mi oğrendin hayirli olsunben sana tahminde bulundum mu

Kızlar ben cinsiyeti öğrendim dün.Kızımız olacak❤❤❤Kızlar benim son iki gündür karnım ve belim ağrıyor.Çok korkuyorum 2 cm kistim var ondan mı yoksa bebekten mi.Sizin de oluyor mu:-(
Onu doktorunuzu arayin ve sorun bence biz bişey diyrmeyiz ama tabi kisttende olabilir ağri yapar kist ama doktor daha iyi bilir

Hayırlı olsun canım. Benim de karnımda ve kasıklarda ara sıra ağrım oluyo. Çok ayakta kalırsam da belim ağrıyo. Aşırı ağrı olmadıkça bi problem olduğunu düşünmüyorum. Ama için rahat etsin diye doktoruna danışabilirsin.

Kızlar sizin bacak ağrınız oldumu hiç böyle çekilme gibi ayağıma kadar iki gündür oluyor ya hani böyle çocukken boy uzarken bi ağrı olur onun gibi aynı
Canım ben de oluyordu dr a sordum magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden dedi ama ilaç vermek istemedi süt ürünleri yoğurt kefir ve soda önerdi. Süt çok içemiyorum Çok gaz yapıyor ama günde bir sodayla geçti sodayı da beklettim biraz açınca asit değeri düşsün diye öyle içtim

Ay çok güzel ya hayırlı olsun canım
Benim de her gün belirli aralıklarla ağrıyor genelde ikindi vakti ve fazla ayakta kaldığım zaman. Makineden bulaşıkları çıkarınca bile hemen ağrıyor ama senin kistin varsa bilemem kuzum arkadaşların da dediği gibi doktoruna danış bence de.

Benmde aşırı derece kasıklarım belim agrıyor bendede kist var doktorum kistten dolayı kendi kendine kaybolucak ins dedi bide rahim büyüyor oda baskı yapıp agrıtır dedi geçicek insallahda nezaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…