2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hamilelik gunlugunde bi kuble dikkatimi cekti

Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.

İzlemiştim bunu ama ben gozumu kararttim ve sabah ikiliye gidiyorum

Dualariniz benimle ve tum hamis arkadaslarimizla olsun ❤
Inşallah bişey olmaz allaha emanet ama doktor diyor erteleyin diye 18 20 haftalarda 4lü oluyormuş ama sen bilirsin tabi

Kızlar ben cinsiyeti öğrendim dün.Kızımız olacak❤❤❤Kızlar benim son iki gündür karnım ve belim ağrıyor.Çok korkuyorum 2 cm kistim var ondan mı yoksa bebekten mi.Sizin de oluyor mu:-(
Aynı ağrılar bende de var canım ama sebebini ben de anlamadım. Gözünüz aydın bu arada

Selamlar Gunaydinlaaaar
İkili tarama testi icin bugun hastaneye gittimm ve geldim. Herseyy yolunda Rabbim e sukurler olsun .. Cinsiyeti icin cok emin bi sekilde kiziniz olacak dedi. ☺☺ Ayh bi dunya tatlisi kizim var ikincisi de geliyor Allah n izniyle. Hastane epey tedarikliydi bende cok dikkat ettim Cok kalabalik da degildi oyyyle yani ☺☺
Bu arada soran arkadaslar vardi doktor muayene sirasinda hersey yolundaysa soyluyor zaten ardindan bi tek kan tahlili yapildi ve kan sonucu da iki hafta sonra cikacak denildi.

Bir de ayrintili ultrason icin randevu verildi.İkiliden sonra unuturlarsa hatirlatabilirsiniz :)

Son düzenleme:

Günaydınnn, çok güzel haber bu sağlıkla gelsin inşallah kuzu :) Özellikle sağlıklı olduklarını öğrenmek paha biçilemez. Ayrıntılı ultrason için kaçıncı haftaya randevu verdiler

Günaydınnn, çok güzel haber bu sağlıkla gelsin inşallah kuzu :) Özellikle sağlıklı olduklarını öğrenmek paha biçilemez. Ayrıntılı ultrason için kaçıncı haftaya randevu verdiler

Ayrintili ultrason 20+4 e denk geliyor.Haziranin ilk haftasi. Yani daha coook var ama erken veriliyor tarih. Ve tesekkur ediyorum kuzum tum bebisler saglikla gelsinler insaallah

Tamama canım çok sağol bende soda içeyim diyorum

Baş ağrısı için napıyorsunuz ağrı kesici içiyormuşsunuz 2gündür geçmiyor

Selam kızlar, üç gündür çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Sanki beynim gözlerimden akıyor gibi. Malum durumlardan ötürü doktora da gidemiyorum. Var mı benim gibi olan? Neler yapıyorsunuz?

benm de 5 yasinda bi oglum var tum testler karbonat yuzuk cevirme cin takvimi kiz diyo gönul de oglumuz var bide kizimiz olsa diyor bakalm nasibimizde ne olucak canim seninde gonlune gore olsun isalah
Bende tuttu çin takvimi, yüzük , karbonat Sende de tutar inşallah

İnşAllah kuzum ama erken olabilir söylemeyebilir doktor. Ona da hazırladım kendimi ama söylese süper olur tabi
Öğrenirsin inşallah, öğrendikçe şenleniyor ortalık

Kızlar ben cinsiyeti öğrendim dün.Kızımız olacak❤❤❤Kızlar benim son iki gündür karnım ve belim ağrıyor.Çok korkuyorum 2 cm kistim var ondan mı yoksa bebekten mi.Sizin de oluyor mu:-(
Bir prenses annesi daha Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin inşallah.

Canım takviyeleri ilaç olarak görmeyin. Onlar bizim gıdalardan alamadığımız ,eksik kalan değerleri tamamlamamiz için gerekli. Takviyelerde önemli olan yeterli doz ve sağlıklı içerikli ürünleri kullanmak. Emilimi yüksek , doğal yani vücudun kullanabileceği formlar olduğu sürece takviyelerden korkmayın. 200 mg magnezyum için 2 kilo yoğurt yemek gerekir, her gün bu miktarı yemek imkansız Ki ben günlük 400 mg kullanıyordum. Var sen hesap et. Vücudun gerçek vitamin ve mineral ihtiyacı ve kullanılması gereken dozları maalesef çoğu doktor bilmiyor

Kız annelerine +1 ekliyoruz Tebrikler canım, sağlıkla gelsin inşallah

Ayrintili ultrason 20+4 e denk geliyor.Haziranin ilk haftasi. Yani daha coook var ama erken veriliyor tarih. Ve tesekkur ediyorum kuzum tum bebisler saglikla gelsinler insaallah

Beni de 3 hafta sonra kontrole çağırdı doktorum ama ayrıntılı ultrason zamanı gideyim diyorum, ortam malum. Nasıl bekleyeceğiz sabredeceğiz bilmiyorum. annemi de çok özledim sürekli ağlayasım var

Maşallah kızlar da çoğalmaya başladı duygulanıyorum böyle cinsiyetler belli oldukça yok kese gözükcek mi yok bebek gözükcek mi aman kalp atışı duyulcak mı derken cinsiyetlere geldi sıra
canım o kadar sıkkın ki bu mutlu haberler yüzümü güldürüyor benim de. Kanamaları riskleri konuştuğumuz zamanlar geride kaldı çok şükür. Umarım hayatları şu an tıkılı kaldığımız dört duvara inat özgürlük dolu olur gezerler görürler çok mutlu bir hayatları olur

Selam kızlar, üç gündür çok şiddetli baş ağrısı çekiyorum. Sanki beynim gözlerimden akıyor gibi. Malum durumlardan ötürü doktora da gidemiyorum. Var mı benim gibi olan? Neler yapıyorsunuz?
Benim de çok ağrıyordu canım, bol su içtim 3. Günün sonunda anca geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…