2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kizlar merhaba ben sok bugun ben bes arti iki olarak hesapliyodum ki ovulasyonla takip ettigim icin kesin tarih biliyorum 6 hafta 5gun cikti keseyi gorduk kan ve idrar tahlili yapti haftaya cumaya tekrar cagirdu
canım nasıl yani senin 16 ocakta yumurtlama ama 6 haftalık mı bebek? o zaman bi önceki reglinde tuttu da üstüne görmemi mi oldu acaba? hiç anlayamadım bu hesabı ben..

29 aralik kuzum son adet tarihine gorede ileri 5+5 olmaliydi
Ultrasonlar son adete göre hesaplar gebelik takvimide öyle sanırım sen onada yumurtlamayı yazmışsın düzelt bence.5+6 oluyosun sata göre 5 gün ilerde ama önemli değil bence.Sen üstünede görmüş olabilirsin canım.önemli olan keseni görmekti gördün için rahat etsin evham yapma bi kaç gün için.

Progestan fitil serklaj ile aynı etkidedir.
Sabah akşam mı vajinadan kullanıyorsunuz?
Progestan fitili attıktan sonra evde on dakika yürüyün etkisi daha fazla olur.

kendine dikkat et kuzum yorma gonlunu ferah tut bak sin doktorun guzel seyler soylemis

canım nasıl yani senin 16 ocakta yumurtlama ama 6 haftalık mı bebek? o zaman bi önceki reglinde tuttu da üstüne görmemi mi oldu acaba? hiç anlayamadım bu hesabı ben..
kuzum yani imkan yok olsa ovulasyon testinde gorurdum arada gebelik testi yaptim onda gorurdum son adet tarihime gore bile baksam 1 hafta onde gidiyor

Senin de minicik miydi biz de aşağıdan bakılınca görebildik minnakcık bişidi
Şöyle, benim normalde Sata gore 6+4 ama ovulasyona gore 5+7. Hcg değerim dun 1098di bugun olsun olsun 1500 olsun. Ben transvajinalde bile gözükmez belki, uzulmeyecegim diye kendimi sakinlestire sakinlestire bi hal oldum. Doktor karından gördü hemen.normalde kk'da sanki karından 6000lerde falan diyorlardı galiba, bana da supriz oldu. Görelim de tek, saglikli ilerlesin de, nasil olduğu önemli değil

Son düzenleme:
Senin de minicik miydi biz de aşağıdan bakılınca görebildik minnakcık bişidi
Kızlar siz kendiniz mi alttan baktırmak istiyorsunuz. Ben 2 farklı doktora gittim yardımcılara çatala mı çıkacağım dedim hayır hamileye olmaz o normale uzan dediler, burda hamileyken alttan muayene etmiyorlar sanırım

Bana karından goremezsek transvajinal bakarız dediler. O transvajinal usg zaten vajinal muayene gibi olmuyor, ince bir çubuk var, azcik sokuyorlar, hic bir şey anlamiyorsun bile. Bebeğe zarari da yokmuş.

Ben hep alttan muayene oldum ilk gebeligimde, sadece erken doğum riski olursa ilerleyen aylarda alttan bakmıyorlar, benim 4. ayda başladı erken doğum riski iki kere ilk gittiğimde baktılar sonda hep karından.
Perşembe gittiğimde 4+5 alttan baktı doktor.
Bebeğe zararı yok.

Orası neresi canım? Burada benim tüm arkadaşalrıma ilk haftalarda alttan bakılıyor net görüntü için ben de şükür bi sıkıntı yaşamadım kısa bi işlem

Maşallah maşallah benim son adete göre 4+4 bugün doktor tahmini 3,5 haftalık dedi ama

Bende ayni gün öğrendim bebek günlerimiz bile aynı seninle şuanda muhtemel aynı günlerde doğum yapacağız

merhabalar son adet tarihim 08 ocak bugun idrar tahlili yaptım 2. çizgi silik çıktı.. inşallah aranızda ben de olacağım :) şu doğuma ne kadar kaldı zımbırtsını nasıl ekliyoruz
Canım benim de 8 ocak.Keseyi göremedik bugün 4+3 üz sen de ne zaman gördüğünü bana söyler misin

Kızlar merhaba ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok kötü hissediyorum bana yardımcı olabilirsiniz diye umuyorum.. 2 şubat pazar gecesi yaptığım bhcg testim 43 çıktı çarşamba sabahı bhcg 123 bugün sabah yaptığım ise 189 üçü de farklı hastanelerde yapıldı.. Ama çarşambadan şimdiye %60 civarında Bi artış olmuş gibi görünüyor ama moralim çok çok bozuldu.. Siz nasıl değerlendirirsiniz gerçekten kafam allak bullak.. Bu arada sat 30 Aralık yumurtlamam(ovulasyon testi ile) 18 19 ocak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…