2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Burda sistem farklı ben doktorumu aradım kan testim pozitif ne yapmalıyım demek için bana direkt ayın 27sinde gel dedi sık sık ultrason yok malesef..
Aa evet canım yurtdışında farklıdır tabi garantiye alıyorlar bekletiyorlar ve sık sık girmiyorsun doğru

kizlar merhaba ben sok bugun ben bes arti iki olarak hesapliyodum ki ovulasyonla takip ettigim icin kesin tarih biliyorum 6 hafta 5gun cikti keseyi gorduk kan ve idrar tahlili yapti haftaya cumaya tekrar cagirdu

Ah böyle şoka can kurban canım maşallah çok sevindim senin adına erken döllenme olmuş demek ki

Tebrik ederim, cok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin

kizlar merhaba ben sok bugun ben bes arti iki olarak hesapliyodum ki ovulasyonla takip ettigim icin kesin tarih biliyorum 6 hafta 5gun cikti keseyi gorduk kan ve idrar tahlili yapti haftaya cumaya tekrar cagirdu
Tatlım hayırlı olsun.ya ovulasyon seni yanıltıyo çünkü nadirde olsa iki kere yumurtlayabiliyoruz ya tek yumurta ikiz i kese büyük olur onlarda yada ailede eğer iri yapılı birileri varsa onlara çekecek benimkiler minyon ikiside hep iki hafta geriden takip etmişlerdi doğuma kadar.

a ailede oyle cok iri yapili birileri yok kuzum ama kafam karisti haftaya bir doktora sorayim en iyisi

kızlar merhaba benim kasıklarım ağrıyor dünden beri işk hamileliğimde ağrıyor muydu hatırlamıyorum çok rahatsız edici düzeyde değil ama hafiften sızı var. aranızda böyle bi şey yaşayan var mı

agri degilde batma oluyordu bende de

Benim hala adet olacakmışım gibi ağrıyor hemde özellikle kasıklarım.

dün akşam bir kanamam oldu kızlar, daha dorusu hafif hafif lekelenme. acile gittik doktor baktı kese içine kanamış kesen de düzensiz dedi bir öneride bulunmadı gönderdi. ağlamaktan gözlerim çıktı sabaha kadar. bugün kendi doktoruma gittim kanama yok kesen de gayet güzel dedi ama kalp atımı için erken dedi. şu an hala az az lekelenmeler var progestan verdi, böyle bir durum yaşayan var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…