- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Bnada şura kese büyük ihtimalle ama gözükmüyo dedi beni de çarşamba çagırdıKızlar şimdi doktordan çıktım şükürler olsun kese gözüktü o kadar minikti ki aşağıdan baktı zaten karından gözükmedi zaten. Çarşamba çağırdı yine karından bakalım büyümeseni gözlemleyelim diye çok şükür Allah ıma inşallah sizden de hayırlı haberler alırız
Aslında illaki vardır belki kuzu göğüs hassasiyeti filan yok mu? Belki sen belirti diye saymıyorsunKızlar günaydın henüz 4+3 üm ve hiç belirtim yok akıntı dışında sizce normal mı?
Yaa canımsın inşallah vallahi sizin yorumlarınız rahatlatıyor beni hepinize dua edicem❤
Aslında illaki vardır belki kuzu göğüs hassasiyeti filan yok mu? Belki sen belirti diye saymıyorsun
Sayılır diyelim canımAllah razı olsun tatlım ❤ sana birseye soracaktım merak ettim 58 memleketin mi
Canım bazıları bütün hamileliği rahat geçiriyor herkes ağır geçirecek diye bir şey yok içini ferah tut ama belirtiler zaten kalp atışından sonra başlıyormuş tam manasıylaGöğüs hassasiyeti ve akıntı o kadarcıkhatta hamile olduğumu unutuyorum bazen
Ciddi misiiiinBenimde
Canım bazıları bütün hamileliği rahat geçiriyor herkes ağır geçirecek diye bir şey yok içini ferah tut ama belirtiler zaten kalp atışından sonra başlıyormuş tam manasıyla
Kan verdin mi canım en son 200dü seninİnşallah öyledir kuzu mide bulantısından filan bahsediyorlar diyorum bende mi anormallik var
Kan verdin mi canım en son 200dü senin
Ciddi misiiiin
Ya ben senden demek bu yüzden olumlu elektrik aldım
Hadi inşallah belki keseyi de görürsün belli olmazYok henüz veremedim salı günü düşünüyorum inşallah
Kuzum çarşamba günü 717idi. Bugün 1500-2000 arası bişidir dedi tahminiCanım kan değerin kaçken gördü keseyi?
Çok minik dedi bana da zaten canım ultrason fotosu falan verir saklarım diyordum ben de ama yokBnada şura kese büyük ihtimalle ama gözükmüyo dedi beni de çarşamba çagırdı
Amin Amin darısı tüm isteyenlere olsun inşallah rabbim bu süreci sağlık sıhhatle tamamlayıp yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsinBu arada tebrik ederim darısı kalp atışına inşallah darısı da bize olsun❤
Bana ultrason fotosu verdi de görünmüyo zaten melekler canımÇok minik dedi bana da zaten canım ultrason fotosu falan verir saklarım diyordum ben de ama yokçok sabırsızsın dedi zaten
Amin inşallah canım kimse kötü haber vermesin bu gruptaAmin Amin darısı tüm isteyenlere olsun inşallah rabbim bu süreci sağlık sıhhatle tamamlayıp yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?