2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben 4+3 üm doktor alttan bakmadı karından göremedi.Çarşamba gel dedi ama korktum.Kistim var 5 cm ondan mı bilmem idrar yaparken ya da hapşırırken alt karnımda sancı oluyordış gebelik mi diye korkuyorumm

Arkadaşım zaten karından gormek icin erken degil mi, hic korkma lutfen. Alt karnındaki sancı idrar yollari enfeksiyonu falan olabilir, idrar yaparken oluyorsa. Benim de hic belirtim olmadi ama bugun ultrasondan sonra kan idrar verdim. Biraz önce baktim idrarda lökosit, yassı epitel falan diyor, benim de var sanırım enfeksiyonum. Vermediysen mutlaka idrar ver.

Sıkma hic canını, üçü de farklı hastanelerde yapılmış, %5-10 farkeder demisti bana doktorum, keske ayni yerde yaptirsaydin. Onun da disinda %60 zaten kabul edilebilir bir oran, hatta ben yabancı kaynaklarda okudum %35 bile bazi gebeliklerde normal olabilirmiş. Senin hamileliğin daha çok yeni, o yüzden nazli artıyor olabilir, moralli ol, uzulecek bir şey yok simdilik

Merhabalar bemmde son regl tarihim 31 Aralık 4 gün önce öğrendim hamileliğimi ulstrasyon dada kese göründü netteki hesaplamalara göre elimin ilk haftasına geliyor sanırım regle göre hesaplarsak 6hafta içindeyim ama benm döngülerim uzundu pkolu oldugum için ye Eylül annesiyim ya Ekim Allah kerim

Tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin.

Sıkma hic canını, üçü de farklı hastanelerde yapılmış, %5-10 farkeder demisti bana doktorum, keske ayni yerde yaptirsaydin. Onun da disinda %60 zaten kabul edilebilir
Ben de sat 31 aralıktı 34 ocakta test yaptım negatif cıktı adetlerim gecikir büyük ihtimal yumurtlamamda 17sinde filan oldu yada 15inde 4 subatta tekrar test yaptım pozitif kan değerinde 1190dı pek anlamıyorum bu işten ama bilgi amaçlı yazdım normalde kesenin gözükmesi gerekiyor 5 hafta ilık sayıldığı için ultrasyona girmednizmi

Bizim icinde dua et lutfen

Merhabaaa :)
Bugün kesemizi gördük. Henüz küçük olduğu için bebeği göremedik haftaya tekrar gideceğiz.
Doktorlarınız takviye vitamin herhangi bir ilaç yazdı mı acaba ?
Saseve folik asit verdi bana ama henüz Bi doktor bulamadım su an normal Bi özel hastaneye gittik kan verdim idar da verdik idrar sonucum cıkmıs Bi değerim Bi tık yüksek onun sebebinde folik asit eksikliği filan yazıyo kendm baktım yani sadece daha doktor bakmamıstır sonuca filan gider gitmez yazdı folik asiti

yok kuzum ovulasyonla takip ettim ben gec dollenme oldu hatta 16 ocakta yumurtladim neden bu kadar cok hafta cikti saskinim
Son adet tarihinden itibaren sayiyorlat. Ben transfer oldugum zamani bildigim icin. Aslinda 25 gunluk hamileyim . Ama intermete hesaplamada 5 hafta 5 gun diyo

Merhabaaa :)
Bugün kesemizi gördük. Henüz küçük olduğu için bebeği göremedik haftaya tekrar gideceğiz.
Doktorlarınız takviye vitamin herhangi bir ilaç yazdı mı acaba ?
Tebrik ederim, inşallah kalp atışını duymak da nasip olur. Doktorum bana hic vitamin takviyesi yazmadi, muayeneden sonra kan verdim, ona bakarak belki bir sonraki muayenede verir.

Tebrik ederim, inşallah kalp atışını duymak da nasip olur. Doktorum bana hic vitamin takviyesi yazmadi, muayeneden sonra kan verdim, ona bakarak belki bir sonraki muayenede verir.
Teşekkür ederim :)
Ah umarım sanırım 2 hafta beklemek gerekiyor onun için. Bana gerek görmediği için yazmadı bir şey

Sizin minik de cok kucukmus daha, keseyi minik de olsa görmeniz cok güzel kalp atımı icin 3 hafta sonra gidersin heralde bu hesaba gore
Çarşamba yine çağırdı doktorum kesenin net gözükmesi için ondan sonra sanırım 1 hafta sonra bebişi görmek için ondan sonra da kalp atışı şeklinde ilerlicek Allah ın izniyle Ben de kendimi göremesek de normal diye hazırlamaya çalıştm ama Rabbime şükür minicik de olsa gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…