2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Baktı keseyi göremedi sadece rahimde kalınlaşmış %90 hamilesin dedi ama ben bugünkü sonuçtan sonra endişe duydum rabbim en iyisini bilir ama neden böyle oldu anlamadım

Bende de yok gibi 5 hafta bitti sadecee regl olcak gibi kasıklarım agrıdı sonra gecti birazda gaz oldu ama ben normalde de cok gazı olan biriyim
7. Hafta Belirtileri başlayanlar oluyormuş bu hafta olabilir diye hazırladım kendimi, kasık ağrısı da hiç olmadı bende, leke de olmadı insan tuhaf hissediyor ama doktorum normal diyor

Merhabaaa :)
Bugün kesemizi gördük. Henüz küçük olduğu için bebeği göremedik haftaya tekrar gideceğiz.
Doktorlarınız takviye vitamin herhangi bir ilaç yazdı mı acaba ?
Bana vitamin yazdı, folik asit yazdı.
Ben rahatsizliklarimdan dolayı da kullandığım için sadece vitamini aldım, doktorun dediğini de almadım. Eczaneden daha uygun fiyatlı olan yerli üretim vitamin aldım.

Baktı keseyi göremedi sadece rahimde kalınlaşmış %90 hamilesin dedi ama ben bugünkü sonuçtan sonra endişe duydum rabbim en iyisini bilir ama neden böyle oldu anlamadım
Keseyi görmemesi makineden kaynaklıda olabilir bende 4 gün önce gittim nokta gibiydi baya zor gördü ama brn düzen laboratuvarına gittim oranın makineleri filan cok iyi normal Bi doktora gitsem göremezdi 3 gün sonra tekrar baktırdım daha büyük göründü cok cabuk büyüo sanırı. Ptesi tekrar Bi batırın bence

7. Hafta Belirtileri başlayanlar oluyormuş bu hafta olabilir diye hazırladım kendimi, kasık ağrısı da hiç olmadı bende, leke de olmadı insan tuhaf hissediyor ama doktorum normal diyor
Ya leke olmasın zaten o korkutucu bsy bende testi yapıp öğrendikten sonra sabah mide bulantısıyşa uyandım bide mantar oldum ama bunlar bende genelde olan seyler o yüzden belirtilen saymıyorum burda okudukca o belirtileri göremeyince insan endişeleniyor bu farklı Bi pskolojiymiş ya gercekten ama sıkı ntı olmaz allahın izniyle benm içim rahat beslenmemize dikkat edelim bol su içelim Bi hastalığınız yoksa hiç bsy olmaz inş

Korkmayın oğlumda doktor 4500 bthcg olunca görürüz demişti keseyi. Hesapladı su gün gel dedi keseyi yolk sac ı görmüş.
Daha çok erken. Sakın canınızi sikmayın.
İlk gebeliğiniz mı?

Mecidiyeköy deki düzen labaratuvar ınamı gittiniz.
Düzen labaratuvar lari gercekten muhteşem biz testlerimizi orda yaptırıyorduk. Çok iyi makinalar, aletler var ve doktorları çok iyi.

Çarşamba kontrole gitmeyi düşünüyordum tam Bi hafta oluyor diye.. bhcg 1000 olsun öyle gel demişti ama endişe ettim daha erkene mi çeksem bilemedim..

Çarşamba kontrole gitmeyi düşünüyordum tam Bi hafta oluyor diye.. bhcg 1000 olsun öyle gel demişti ama endişe ettim daha erkene mi çeksem bilemedim..
Bnm 1190 Dı ertesi gün gittim işte dediğim gibi oldu cok endişe ediyorsanız ki etmeyin iyi Bi yere gidin makineleri yeni olan illaki 1000den sonra görülür nokta gibi

Mecidiyeköy deki düzen labaratuvar ınamı gittiniz.
Düzen labaratuvar lari gercekten muhteşem biz testlerimizi orda yaptırıyorduk. Çok iyi makinalar, aletler var ve doktorları çok iyi.
Yok ben Ankaradayım Çankaya sakine gittim ben meraktan çatladım o yüzden gittim baya pahalı byer ama Bi nokta görmeye 160 TL verdik

Yok ben Ankaradayım Çankaya sakine gittim ben meraktan çatladım o yüzden gittim baya pahalı byer ama Bi nokta görmeye 160 TL verdik
Ya düzen lab için biz Ankara'ya gelecektik.
Doktorla görüştürmüşlerdi bizi sonra doktor aradı istanbul Mecidiyeköy de yerimiz var dedi oraya gittik.
İnsanlıkları da çok çok çok iyi.
Ama değer onlar o parayı hak ediyor.
Biz bı test yaptırıyorduk kaç doktor onayından geciyordu. Ve doktorlarla da görüşebiliyorduk.

Doktorları varmı bilmiyorum bana usg ceken Bi kadındı mesela sadece nokta kadar bsy var rahim duvarı kalınlasmıs dedi raporada herseyi yazmıs baya ayrıntılı Cd verdiler foto olarak alamadım kadın dogumcu gibi çalısmadıkları için ama makineler filan iyi o yüzden gittim cıksın da hayal kırıklığına ugramayım dedim

Benim doktorumun olduğu hastanenin makinaları çok iyi doktor söylemişti bana da makinalar çok iyi diye.
Bende öğrenir öğrenmez bı kaç saat sonra soluğu hastanede aldık:)
160 TL ise valla fiyatı İstanbul'a göre çok çok iyi öyle bı yer için.

Hastane olarak çalısmıyorlar ama sadece labaratuvar 200 tlden actılar agızlarını sonra 180e ineriz dediler gittiğimde 160 dediler işte

Merhabaaa :)
Bugün kesemizi gördük. Henüz küçük olduğu için bebeği göremedik haftaya tekrar gideceğiz.
Doktorlarınız takviye vitamin herhangi bir ilaç yazdı mı acaba ?
Hayırlı olsun. Bana folik asit, coraspin ve progestan yazdı. Onları kullanıyorum şimdlik. Sana yazdı mı bu tür ilaçlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…