Hiç bilmiyorum ki canım. Zaten haftada 1 ancak içersem içiyorum. Sütün içine az bişey atıyorum tatlansın diye. Normalde de şeker vs kullanmıyodum. Yine kullanmıyorum. Ama hamilelikten beri sütü sade içince midem kaynıyo gibi.
Baktım da şimdi, doktorla öneriyomuş hep. Bebek kilo alıyomuş, dediğin gibiymiş canım.
Kızlar ben doktordan geldim cok cok şukur bebiş iyi ense kalinliği burun koku iyi maşallah bebiş sağlikli dedi cinsiyette dedi bacak arasinda cıkıntı var erkeğe benzetti rabbim hayirlisini nasip etsin 3 hafta sonra dahada kesınleşir dedi 3 tane kıza hayirlisi ile paşa geliyor rabbim herkeze nasip etsin sağlikli olmasina daha cok sevindim tabi ben bile gördüm bacak arasindaki cıkıntıyı yane pipiyi
Canım senin rapordan biri çıkmış diğeri çıkmamış daha heralde. Benim bugün çıktı sonuçlarım dediğin gibi grafik şeklinde oluyor. Senin attığın da var şu aşağıya atacağım da varEki Görüntüle 2615370
Canım senin iki test sonucu da aynı anda mı çıktı yoksa farklı zamanlarda mı çıktı tarihleri yazar bu arada gözün aydın sonuç negatif çıkmış darısı bizim başımıza
Canım senin rapordan biri çıkmış diğeri çıkmamış daha heralde. Benim bugün çıktı sonuçlarım dediğin gibi grafik şeklinde oluyor. Senin attığın da var şu aşağıya atacağım da varEki Görüntüle 2615370
Canım senin iki test sonucu da aynı anda mı çıktı yoksa farklı zamanlarda mı çıktı tarihleri yazar bu arada gözün aydın sonuç negatif çıkmış darısı bizim başımıza
Merhaba hanmlar Allahım vakti zamanında hayrlı saglıklı dogumlar nasip etsin hepinize...şu haftalarda cinsiyetinzi öğrenmişsinz dir çin tavimi tutan var mı acaba bende bi merak konusu
Aynen benimde öyle oldu dün sabah birşey yoktu resmen öğlen den sonra çıktı akşam iyice belirginleşti bugün tamamen kocaman olmuştu doktoruma sordum dün birşey yapamazsın kendisi geçecek dedi krem sürülemiyormus yarın gidicem bakalım kontrolüm var zaten soracağım tekrar ekstra birşey söylerse paylaşırım seninle canım
Ayy ben sürdüm sormadım bile aklıma bile gelmedi acısından kortizonlu kremleri sürmeyin diyorlar doktorlar ayy korktum smdi yarın Bi sorayım bsy olmaz heralde krem sürmez sem gecmezdi bi hafta kremi sürdüm bgn kurudu valla
Merhaba hanmlar Allahım vakti zamanında hayrlı saglıklı dogumlar nasip etsin hepinize...şu haftalarda cinsiyetinzi öğrenmişsinz dir çin tavimi tutan var mı acaba bende bi merak konusu