2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hiç bilmiyorum ki canım. Zaten haftada 1 ancak içersem içiyorum. Sütün içine az bişey atıyorum tatlansın diye. Normalde de şeker vs kullanmıyodum. Yine kullanmıyorum. Ama hamilelikten beri sütü sade içince midem kaynıyo gibi.
Baktım da şimdi, doktorla öneriyomuş hep. Bebek kilo alıyomuş, dediğin gibiymiş canım.

Son düzenleme:
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım senin iki test sonucu da aynı anda mı çıktı yoksa farklı zamanlarda mı çıktı tarihleri yazar bu arada gözün aydın sonuç negatif çıkmış darısı bizim başımıza

Bide canım sen bu raporu doktordan mı aldın yoksa hastanenin kendi tahlil sonuçlarını sorgulama sayfasından mı aldın ?

Canım senin iki test sonucu da aynı anda mı çıktı yoksa farklı zamanlarda mı çıktı tarihleri yazar bu arada gözün aydın sonuç negatif çıkmış darısı bizim başımıza
Amin canım inşAllah
Evet baktım aynı gün çıkmışlar canım 3 gün önce 2 saat farkla sonuçlanmışlar

Merhaba hanmlar Allahım vakti zamanında hayrlı saglıklı dogumlar nasip etsin hepinize...şu haftalarda cinsiyetinzi öğrenmişsinz dir çin tavimi tutan var mı acaba bende bi merak konusu

Bence olabilir enerjimde geldi sanki siz benden öndesiniz gerçi erkek heralde tatlı mı daha çok ekşi mi daha çok yiyorsunuz
Erkek benim aslında ama inanılmaz ekşi yiyorum ben. Hatta limoni bölüp direkt öyle yiyorum.

Ayy ben sürdüm sormadım bile aklıma bile gelmedi acısından kortizonlu kremleri sürmeyin diyorlar doktorlar ayy korktum smdi yarın Bi sorayım bsy olmaz heralde krem sürmez sem gecmezdi bi hafta kremi sürdüm bgn kurudu valla

Merhaba hanmlar Allahım vakti zamanında hayrlı saglıklı dogumlar nasip etsin hepinize...şu haftalarda cinsiyetinzi öğrenmişsinz dir çin tavimi tutan var mı acaba bende bi merak konusu
Bende tutmadı doktor kesin bişey söylemesede çin takvimi kız cinsiyet erkek gibi

Arkadaşlar selam, kilo durumlarınız ne alemde? Ben -4 olmuşum o kadar da iştahım açık bu ara neden böyle oldu anlamadım.
Bende 3 kiloya yakın almısım yıllardır 50li li kiloları görmüşlüğüö yoktu o yüzden mutlu oluyorum benmde iştahım acık sürekli acıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…