2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar psikolojik mi yoksa gerçekten üçüncü ayın etkisi mi kahvekolik ben kahveden tiksiniyordum fakat ilk defa bugün canım çekti. Sütte içemiyorum hala tek başına sütlü kahve içtim. Sizde de var mı değişimler girdik mi hamileliğin balayı dönemine

Aa benim de canım çok kahve çekiyor normalde pek sevmem ama dediğin gibi. Olabilir mi ki öyle bir şey.

Canımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah. Çok sevindim, devlette erken söylemiyolar cinsiyeti diye düşünüyodun. Bak senin ki sana süpriz yapıp göstermiş.

O hecan varya duşun vitamini birakayim mi kan ve decavit yazcakti ben soylemedim oda yazmamiş eve geldim aha dedim ben ne unuttum ama burda sağlik ocaği veriyor diye mi yazmadi acaba
Necla benide doğru tahmin ettin heralde doktor erkeğe benziyor GB ama. 14. Haftada daha net söylerim dedi

Bende normalde ara sıra kahve içerdim. Türk kahvesi hergün olsa içerdim. Hamilelikten beri hiç canım istemiyodu, geçen gün bi canım çekti ama içmedim. Süt bazen içiyorum, ballı ya da toz nesquik döküyorum biraz.

Necla benide doğru tahmin ettin heralde doktor erkeğe benziyor GB ama. 14. Haftada daha net söylerim dedi
Hayirli olsun canim banada dedi cıkıntı var diye erkeğe benziyor bu cıkınti pipi yane kızda olmaz heraldebanada gosterdi bacak arasinda vardi hakketoda dedi 3 hafta sonra gel kesinleşir diye

Canımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah. Çok sevindim, devlette erken söylemiyolar cinsiyeti diye düşünüyodun. Bak senin ki sana süpriz yapıp göstermiş.
Evet baya israr ettim bak dedi gösterdi cıkıntı var gördüm bende kordon diğil erkek dedi bacak arasinda erkeğe benzetti hayirlisi olsun artik canim 3 hafta sonra gine gel dedi belki benim şansima bacak arasi acikti ondan dedi yoksa onuda demezdi bence afferim bebişime

Hayirli olsun canim 3 kızdan sonra degme kocanin keyfine rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bu arada sen tahmin ediyordun kendin de tutturdunmu cinsiyeti merak ettim
Sagol canim allah razi olsun evet eşim cok sevincek balon falan hazirladik vidio cekcez bakalim güzel bir hecan hayirlisi ile dogurmak kaldi

Hayirli olsun canim 3 kızdan sonra degme kocanin keyfine rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah bu arada sen tahmin ediyordun kendin de tutturdunmu cinsiyeti merak ettim
Evet kendime başindan beri erkek dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…