2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sen yine de bir sor canım Ben bugün gittim söyledim tekrar kendi kendine geçecek çok canın yanıyorsa zeytin yağı veya sarımsak sür dedi krem kullanmak yok dedi. benimki kurumaya başladı tekrar sürme sen de istersen zeytin yağı sür canım

Sen kız mi istiyorsun
Öyle istiyordum ama ne gelse başım üstüne. Sağlıklı olsun yavrum yeter
Ben başta tatlı hiç yemiyordum bulantıdan ama limon falan yiycek kadar ekşide yemedim bu ara tatlı yiyorum hatta her gun kek pasta doktor erkeğe benziyor dedi haftaya randevum var belli olur inşallah
Hm canın çekiyor tatli o zaman benim hiç çekmiyor tatlı mesela. Kacinci hafta peki? Haftaya randevunu buraya yazınca beni de etiketler misin merak ettim

Arrık sürdüm tabi cok gec ama sadece dün sürdüm bütün gün sürdüm bide bgn gecti zaten neyse agzıma girmedi ama eger sebep oysa inş sıkıntı olmaz korktum da biraz şimdi

Arrık sürdüm tabi cok gec ama sadece dün sürdüm bütün gün sürdüm bide bgn gecti zaten neyse agzıma girmedi ama eger sebep oysa inş sıkıntı olmaz korktum da biraz şimdi
Ağzına girmediyse inşallah sorun yoktur canım sonuçta bilmeden de kullanan oluyor öyle düşün Allah’ın izniyle birşey olmaz

Cok sagol canim benim♥evet 4 cu buyuk cesaret dime maşallah banaevet aynen tahminlerime güvenin o zaman ama ben cok araştirma yapan bir insanim
Aynen çok büyük cesaret ve çok güzel
Maşallah hepsine de Allah size bağışlasın
Eminim hepimiz tahminlerden sonra çok güveniyoruz ah bide netleşse

Nejla resmimin kalan %40 lık kismini tamamla bakalim ne cikicak

Eklentiler

• 20200406_225217.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 59
Selam arkadaşlar başı ağrıyanlar kervanına bende katıldım. Dehşet başım ağrıyor oynatamıyorum kafamı özel bişey yapan oldumu geçmesi için acaba. Bu arada Bende gittim bugün doktora ve minik bir çıkıntı görmesiyle %80 erkek dedi dr. @Necla34 senide tebrik ederim canım. Gözün aydın sağlık sıhhatle kavuşmak nasip olsun inşaallah

elam arkadaşlar başı ağrıyanlar kervanına bende katıldım. Dehşet başım ağrıyor oynatamıyorum kafamı özel bişey yapan oldumu geçmesi için acaba. Bu arada Bende gittim bugün doktora ve minik bir çıkıntı görmesiyle %80 erkek dedi dr. Necla34 senide tebrik ederim canım. Gözün aydın sağlık sıhhatle kavuşmak nasip olsun inşaallah

Bol su içmek gerekli canım. Onun dışında bişey yapmadım ben. Hafifliyo ama çok uzun sürmüyo baş ağrısı. Bu arada cinsiyeti öğrenmişsin, hayırlı olsun canım.

Merhaba kızlar, ben de nasipse ekimde bebeğimi kucağıma alacağım.
Acaba aranızda gizli şeker riski olan var mı? kontrolüm haftaya ve hb1ac değerim 5,9 çıktı (üst sınır 5,8miş). aile hekimi gizli şeker olabilir deyince korktum.
ve çok feci açlık ataklarım oluyor. acaba şekerden mi yoksa sizlerde de var mı bu durm? yemekten 2 saat sonra sanki uzun zamandır hiç bi şey yememişim gibi açım

Bu da benim ekrandan yakaladığım siyah beyaz görüntüsü hangisinden bakmak istersen

Eklentiler

• 20200406_233104.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 53
Bu da benim ekrandan yakaladığım siyah beyaz görüntüsü hangisinden bakmak istersen
Benim ultrason bu kadar net değil doktora sorduğumda idrara sıkışık olmadığın için diyo ne güzel gözüküyor sizinki bulanık çıkıyor hep idrara sıkışık mı gidiyorsunuz

Tabiki etiketlerim 12.haftamdayım

Teşekkur ederim canim sagol sende oğrenmişsin seninde gözün aydin hayirli olsun sana tahminde bulundum mu

necla çok sevindim hayırlı olsun oğluşun bak artık bu son olsun canına yazık 4 çocuk yeter.
Aynen canim eşime dedim bak son diyor sen oyle zannet bende dedim ruyanda görürsün güldü ben yaşlaninca yanniz kalmiycam torun bakcam zaten kalabalik aileden geliyorum yannizliktan hoşlanmiyorum ama allah bağişlasin yeter

Aynen çok büyük cesaret ve çok güzel
Maşallah hepsine de Allah size bağışlasın
Eminim hepimiz tahminlerden sonra çok güveniyoruz ah bide netleşse
Aynen canim güzel rabbim herkeze nasip etsin inşallah ne yaparsan yapalim aslinda herşeyin başi nasip kısmet

Benim ultrason bu kadar net değil doktora sorduğumda idrara sıkışık olmadığın için diyo ne güzel gözüküyor sizinki bulanık çıkıyor hep idrara sıkışık mı gidiyorsunuz
Hayır hic sıkisık girmem cunku bastirinca tuvaletimi yapasım geliyor ozellikle wc girerim benim doktorun usg si cok pahalı bir aletmiş ayrintilida kullanilanlardan belkide o yuzden bu kadar belirgin bilmiyorumki..bu ustelik benim ekrandan cektigim bir goruntu usg kagitlarinda daha net gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…