2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ay canim belli olmuş hayirli olsun bebiş sana tahminde bulundum mu
Yani cok belli degil aslinda bence muhtesem bi fark degil %60 ...zaten yarı yarıya kız ya da erkek olcak saol be Allah razı olsun diycektim doktora da tuttum kendimi
Önce erkek dedi bugun bana..buyuk ihtimal erkek dedi cikintisini gordu bende gordum ekranda cok belirgindi ..sonra durdu birden bir dakika dedi bunun cikintisi duz, kiz bu vazgectim dedi...öyle yaani garip bisi oldu bugun ne oldu anlamadim bende

Senin doktorda dengesiz cikmiş vallabanada iki kere bakti bacak arasina birinde kendi bakti birinde bana gösterdi bende gördüm hayirlisi olsun

Bana yüzde vermedi mesela

Oo maşallah canım senin 3 kızın mı var
O zaman bu tahminlerde gelişmen çok normal
Bu arada öncelikle sağlıklı olmasına ve oğluşun olacağına çok sevindim tebrik ederim

Oo maşallah canım senin 3 kızın mı var
O zaman bu tahminlerde gelişmen çok normal
Bu arada öncelikle sağlıklı olmasına ve oğluşun olacağına çok sevindim tebrik ederim
Cok sagol canim benimevet 4 cu buyuk cesaret dime maşallah banaevet aynen tahminlerime güvenin o zaman ama ben cok araştirma yapan bir insanim

Senin doktorda dengesiz cikmiş vallabanada iki kere bakti bacak arasina birinde kendi bakti birinde bana gösterdi bende gördüm hayirlisi olsun
Yok yaa saolsun dikkatlidir cok doktorum bence o cikinti yanilttigi icin genelde kizlarda daha net.inceledi ve kararini degistirdi.

Bu arada senin oglanda hayirli olsun insallah

Canım 2 haftadır kanamam olmadı 3 gün sonra kontrolüm var orada belli olacak emilip emilmediği İnşAllah emilmiştir de kurtuluruz artık doya doya hamileliğimi hissetmek istiyorum
Ayy inşAllah canım ya valla geçsin artık

Canim zaten biz burda 12 hafta ve 16 hafta arasi hamileleriz tahminde buluyorlar canim bebişler daha kücük tahmin aldim ben ücünde de yanilmadi doktorlar tabi soylemeyenler de var onlar isini garantiye aliyor

Yok yaa saolsun dikkatlidir cok doktorum bence o cikinti yanilttigi icin genelde kizlarda daha net.inceledi ve kararini degistirdi.

Bu arada senin oglanda hayirli olsun insallah
Canim canim o cıkıntıyı bugun ilk defa 3 kızdan sonra gordum bide zaten belli bizim bebiş masallah giderek artti şimdi 1 hafta önde

Bebiş erkek dedim erkek bebek ayakkabilar cikti reklamda nasil iş oğrendiler ban ona göre reklam veriyorlar

Bakın baksaydim diycektim baktim diye cikiyor valla bakmadim

Eklentiler

• Screenshot_20200406-212926_Chrome.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 26
Ayy yanlışlık olmasın bizim kuzenler de hep limon yiyenin kızı oldu
Ay olabilir mi ki ben de hep kız hissediyordum ama doktor yüksek ihtimal erkek olur dedi ayy hadi bakalım hayırlısı 16. haftada öğrenicez kesin olarak
Sen de hep tatlı mi istiyorsun peki cinsiyeti ne bebisin

Ay olabilir mi ki ben de hep kız hissediyordum ama doktor yüksek ihtimal erkek olur dedi ayy hadi bakalım hayırlısı 16. haftada öğrenicez kesin olarak
Sen kız mi istiyorsun

Ben başta tatlı hiç yemiyordum bulantıdan ama limon falan yiycek kadar ekşide yemedim bu ara tatlı yiyorum hatta her gun kek pasta doktor erkeğe benziyor dedi haftaya randevum var belli olur inşallah

necla çok sevindim hayırlı olsun oğluşun bak artık bu son olsun canına yazık 4 çocuk yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…