2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Tebrik ederim gonlunuzdeki olmus, duydugum kadariyla ilk basta erkek dendikten sonra pek degisen olmuyor insallah 3 hafta sonra daha da kesinlesir. Saglikla gelsin.

Benim de bir kizim var hem onun icin hem kendimiz icin cikmiycaz. Testler de kalsin napalim. Daha sonra ogreniriz cinsiyeti de biraz ortalik durulur belki de.

Canım senin rapordan biri çıkmış diğeri çıkmamış daha heralde. Benim bugün çıktı sonuçlarım dediğin gibi grafik şeklinde oluyor. Senin attığın da var şu aşağıya atacağım da var

Devlet hst mi o ? Bu kdr kisa olmasi normal degil tabi..

6.7.haftalarda benim de oldu. Ilaca devam ediyorum. Hala kese etrafinda kanama alani var tekrarlayabilir dedi. Haftaya kontrol var ama gitmeyi dusunmuyorum.

Kizlar agzinizda acayip bi tat var mi ya? Demir gibi pasli gibi kötu bi tat. Cok rahatsiz ediyo

Canım o kanama alanı demir içeriyor ve vücut onun emilimini yapmaya çalışıyor. O sürede akacak bir yol bulursa yine kanama olarak görüyoruz. Doktorum o kanama alanı bitene kadar ara ara kanama olabilir demişti. Umarım kendi kendine emilir

Lekeler devam ediyor benim canım sen ne durumdasın ? Emse de vücut yok etse gitseler bi an önce

Lekeler devam ediyor benim canım sen ne durumdasın ? Emse de vücut yok etse gitseler bi an önce
Canım 2 haftadır kanamam olmadı 3 gün sonra kontrolüm var orada belli olacak emilip emilmediği İnşAllah emilmiştir de kurtuluruz artık doya doya hamileliğimi hissetmek istiyorum

Aa benim de canım çok kahve çekiyor normalde pek sevmem ama dediğin gibi. Olabilir mi ki öyle bir şey.
Bence olabilir enerjimde geldi sanki siz benden öndesiniz gerçi erkek heralde tatlı mı daha çok ekşi mi daha çok yiyorsunuz

Doktor günde bir kere içebilirsin demişti bana ben geçen ne gördüm forumda yazmışlardı nesquik bebeğe kilo aldırıyor diye doğru mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…