2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet banada öyle geldi çünkü bundan önce bir doktora gittim çok pahallı diye bıraktım ama onun ultrasonda böyleydi çok netti bana bi daha sıkışık gel dedi bide öyle deneyim gerçi dediğin gibi aleti bastırınca ne olur bilemiyorum

cok fena olur hic tavsiye etmem sen bosver normal git yine

Kızlarrrr hadi isimleri koyalım fikir verelim..Benim hiccc aklimda kiz ismi yoktu.oglumun ismi yillar oncesinden belliydi o yuzden hic dusunmedim ..ama.suan isim yok aklımda şoktayım ne koycaksiniz sizler bellimi isimler..
Kızımın ismi erva erkek olursa eşim alparslan diyor kızım olursa aklımda liya ve masal var kızımda ervayla masal arasında kalmıstım masal içimde kaldı biraz

Merhaba anlattığın semptomlar ben de var ama o değere bakışması sanırım bende açlık cekerim yüksek cıkmıstı normalde düşüktür acıktıgımda pek dayanamazdım ama su an cok beter oldum acıkınca yemek vermeseler kriz gecirip ağlarım o derece ve 2 3 saat hiç bsy yememişim gibi oluyorum bunu doktora sorcam kontrole gittiğimde normal mi diye gizli seker duymadım hiç ama olabilir mi olabilirde

Kızlarrrr hadi isimleri koyalım fikir verelim..Benim hiccc aklimda kiz ismi yoktu.oglumun ismi yillar oncesinden belliydi o yuzden hic dusunmedim ..ama.suan isim yok aklımda şoktayım ne koycaksiniz sizler bellimi isimler..
Benm cinsiyet belli değil ama kız olursa meyra koycam sanırım yüzde 80 ihtimalle

Hayırlı olsun canım inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah minik paşayıÇok sevindim ne güzel gönlüne göre vermiş Rabbim tahminler de tuttu

Bol su içmek gerekli canım. Onun dışında bişey yapmadım ben. Hafifliyo ama çok uzun sürmüyo baş ağrısı. Bu arada cinsiyeti öğrenmişsin, hayırlı olsun canım.
Evet bol su içiyorum. Öğrendim çok şükür çok teşekkür ediyorum

Teşekkur ederim canim sagol sende oğrenmişsin seninde gözün aydin hayirli olsun sana tahminde bulundum mu
Sağolasın canım yok ben resim atmadım hiç çünkü bi tek yedinci haftadan bir resmi vardı düz bi çizgi gibiydi oda kese içinde bişey belli değil diye atmadım

Benim ultrason bu kadar net değil doktora sorduğumda idrara sıkışık olmadığın için diyo ne güzel gözüküyor sizinki bulanık çıkıyor hep idrara sıkışık mı gidiyorsunuz
Güldüm bunu okuyunca doktor monitörün kalitesizliğini senin tuvaletinin olmayışına bağlamış. Evet sıkışık olunca bebek daha iyi görünürmüş ama kağıdı eline aldığında yine bi parlaklık netlik oluyor yeni cihazlarda

Hayırlı olsun canım inşallahRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah minik paşayıÇok sevindim ne güzel gönlüne göre vermiş Rabbim tahminler de tuttu
Sagol canim allah razi olsunrabbim herkezin gönlüne göre versin sağlikli hayirli bebişler

Benimki de eşimle karar vermiştik zaten Mehmet Veyselsağlikcakla gelir inşallah
Benmde erkek olursa Mehmet Efe filan olcak büyük ihtimal kayın babamın adı eşim istiyor koymayı bende itiraz etmem ama ikinci ismi de koyarım dedim

Merhaba canım o açlık atakların gebeliktendir bende aynı senin gibiyim yemekten kalktıktan bir iki saat sonra hiç yememiş gibi elim ayağım titriyor açıklıktan

Benmde erkek olursa Mehmet Efe filan olcak büyük ihtimal kayın babamın adı eşim istiyor koymayı bende itiraz etmem ama ikinci ismi de koyarım dedim
Efe cok güzel isim ama bende eşime biraktim cunku kız olursa ben koycam demistim erkek oldu şans ona güldü

Efe cok güzel isim ama bende eşime biraktim cunku kız olursa ben koycam demistim erkek oldu şans ona güldü
Valla bende öle dedim kız hissediyorum diye kız olursa ben koyarım dedm erkek olursa sen koy baktım gecen babamın adını koycam diyo bende iyi o zmn yanına bsy eklerim memet Akif Mehmet Efe filan olur öle olursa dedim Mehmet cok var cunkü ek bsy olsun belki cocuk kullanmak istemez dye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…