2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Mehmet cok olsada cok güzel cok kıbar isim bence

Musab koyacağız inşallah biz de geçen sene eşimle umrede Musab Bin Umeyr'in hayatını dinlediğimizde çok etkilenmiştik ve ilerde oğlumuz olursa ismini koyalım demiştik. Çok şükür nasip etti Rabbim
Ne mutlu gonlunuzdeki nasip olmuş☺

Bayanlae merhaba 10+0 günlük gebeyim karnım henuz cıkmadı normalmi ? Aslında şöyle sabah kahvaltıdan sonra gece yatana kadar kocaman bi göbüş olıyo sabah kalkıyorum dümdüz böyle bişi normalmi ya

Sen kaç kardeşsin eşin kaç kardeş

Yaa ne güzel cinsiyetler öğrenildi isimlere geçildi Bir ben kaldım öğrenmeyen gibi hissettim
Benimde şuan aklımda hiiiç kız ismi de erkek ismide yok . Gerçi erkek ismi vardı biraz geçen sene görümcem oğluna koydu

Bayanlae merhaba 10+0 günlük gebeyim karnım henuz cıkmadı normalmi ? Aslında şöyle sabah kahvaltıdan sonra gece yatana kadar kocaman bi göbüş olıyo sabah kalkıyorum dümdüz böyle bişi normalmi ya
Canim ben 12. Haftadayım halen hic göbeğim yok bilmesem kendimi hamile sanmayacagim ilk 3 ay çok normal bence 4 5 ten sonra çıkıyormuş genelde hatta zayıfların daha erkencikiyor diyorlar kilolu olanların ki biraz daha gec belli oluyormus

Bu da benim ekrandan yakaladığım siyah beyaz görüntüsü hangisinden bakmak istersen

Ayyy seninki göstermiş ne güzel, bizimki göstermedi eliyle koluyla kapatıp durdu bir de :) Ben cinsiyet tahmininden hiç anlamam ama çıkıntıyı gördüm Sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar günaydın herkese sizde bu haftalarda uykusuzluk oluyormu gece sağa sola dönmekten uykular haram oldu valla ayaklarım şişiyor gibi his oluyor ve acayip yanıyo zaten böyle bi beni uyutmayan sıkıntılı bi uyku yaşıyorum vlla bulantılar azaldı diye sevinirken birde bu çıktı

Evet canm normal benmde öyle

Kızlarrrr hadi isimleri koyalım fikir verelim..Benim hiccc aklimda kiz ismi yoktu.oglumun ismi yillar oncesinden belliydi o yuzden hic dusunmedim ..ama.suan isim yok aklımda şoktayım ne koycaksiniz sizler bellimi isimler..
Bir oğluşum olursa berat koyalım diye düşündük kızımız olursa narin koyunca inşallah

Günaydınn benim de uykum çok bölünüyor zaten tuvalete çok kalkıyorum, bir de bel ağrısı var bende

Ay olabilir mi ki ben de hep kız hissediyordum ama doktor yüksek ihtimal erkek olur dedi ayy hadi bakalım hayırlısı 16. haftada öğrenicez kesin olarak
Sen de hep tatlı mi istiyorsun peki cinsiyeti ne bebisin
Canım ben hamile kalmadan her gün tatlı yerdim asla doymazdım tatlıya. Hamile kaldığımdan beri tatlıdan midem bulanıyor sadecee ekşi yiyorum ve %100 erkek kan sonucu ile de belgelendi erkek dedi mi döneni çok duymadım gösteriyorlar kendilerini

Kızlarrrr hadi isimleri koyalım fikir verelim..Benim hiccc aklimda kiz ismi yoktu.oglumun ismi yillar oncesinden belliydi o yuzden hic dusunmedim ..ama.suan isim yok aklımda şoktayım ne koycaksiniz sizler bellimi isimler..
Biz oğluşumuza nasipse Ege ismini düşünüyoruz

Benim ultrason bu kadar net değil doktora sorduğumda idrara sıkışık olmadığın için diyo ne güzel gözüküyor sizinki bulanık çıkıyor hep idrara sıkışık mı gidiyorsunuz
Yok canm aksine geçen gittiğimde tuvaletim vardı bebeği sıkıştırıyor hareket edemiyor ölçüm almam lazım diye kaldırıp beni tuvalete yolladı hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…