2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Neclacim sana zahmet bida yorumlar misjn cinsiyetimizi 11+3

Eklentiler

• 20200407_104952.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 38
Yok canm aksine geçen gittiğimde tuvaletim vardı bebeği sıkıştırıyor hareket edemiyor ölçüm almam lazım diye kaldırıp beni tuvalete yolladı hatta
O zaman benim doktor beni kandırmış ben düzgünce bebişimi göremiycem böyle giderse bide yeni açmış muayenehaneyi insan güzel bi ultrason cihazı alır

Kızlarrrr hadi isimleri koyalım fikir verelim..Benim hiccc aklimda kiz ismi yoktu.oglumun ismi yillar oncesinden belliydi o yuzden hic dusunmedim ..ama.suan isim yok aklımda şoktayım ne koycaksiniz sizler bellimi isimler..
Eşim başından beri yiğit diyor yanınada alp,efe, ege gibi bi isim daha bide erkek gözükünce ultrasonda büyük ihtimal yiğit olacak

Kızlarrrr hadi isimleri koyalım fikir verelim..Benim hiccc aklimda kiz ismi yoktu.oglumun ismi yillar oncesinden belliydi o yuzden hic dusunmedim ..ama.suan isim yok aklımda şoktayım ne koycaksiniz sizler bellimi isimler..
benm de topige uye olurken totem yaptim ismimi gökcekuş yapmiştm kizimiz olursa gökce veya gülce dusunuyoruz oglumuz olursa ömer yanina bi isim eklycez :)

Biz uc isim arasinda kaldik; ayaz, korhan, doruk. Su an icin buyuk ihtimalle Ayaz olacak gibi gorunuyor.

Kızlar dişleriyle problem yaşayan var mı? Doktoruyla diş tedavisi vs bir konuyla ilgili konuşan oldu mu?

İlk çoçuğumda bize de çok söylediler ama biz koyduk biraz hareketli ama olsun yine de çok güzel bir isim

Ben gerçi yaramaz ya da hareketli çocukları çok severim ama anne baba olunca nasıl olur zorlanılır mı bilemedim, çok yakın bir arkadaşım çok yakınırdı da ordan biliyorum

Kızlar dişleriyle problem yaşayan var mı? Doktoruyla diş tedavisi vs bir konuyla ilgili konuşan oldu mu?
Bir dişimde çürüme başlıyor benimde gitmek istiyorum doktora da nasıl olcak bilmiom. Diş etleri kanaması oluyo bide

Günaydın kızlar biz de inşAllah kız olursa ki ben öyle hissediyorum Eylül nisa veya Eylül hüma olacak .Erkek olursa da berat düşünüyoruz

Bende henüz öğrenmedin canım. Pazartesi randevum var, inşallah görürüm

Bende de hiç uyku yapmadı hamilelik canım. Gece çok geç uyuyorum, sabah erken uyanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…