Yaa ne güzel cinsiyetler öğrenildi isimlere geçildi ❤ Bir ben kaldım öğrenmeyen gibi hissettim
Benimde şuan aklımda hiiiç kız ismi de erkek ismide yok . Gerçi erkek ismi vardı biraz geçen sene görümcem oğluna koydu
Hislerime tercüman olmuşsun resmen Hepsine ama sevdiğim düşündüğüm isimlerin hepsini görümcemler koymuş bide iki iki koymuşlar hep. Hepsini kullanmışlar. Burak ve Ali isimlerini çok seviyorum. Biri mustafa burak biri de mert ali koymuş bi de ikinci isimleri çok az kullanıyorlar hatta hiç kullanmıyorlar ama ben koyamıyorum artık
Ayyy seninki göstermiş ne güzel, bizimki göstermedi eliyle koluyla kapatıp durdu bir de :) Ben cinsiyet tahmininden hiç anlamam ama çıkıntıyı gördüm Sağlıkla gelsin inşallah
Aminn canim hepimizinki insallah saglikla.gelsinler gerisi muhim degil..cikintiyi bende gordum o kadar barizki ama kiz gibi dedi doktorum o cikintiya kizlarinki de.oyle.oluyomuş bu donemde..haftaya daha net olur insallah hayirlisi :)
benm de topige uye olurken totem yaptim ismimi gökcekuş yapmiştm kizimiz olursa gökce veya gülce dusunuyoruz oglumuz olursa ömer yanina bi isim eklycez :)
Aminn canim hepimizinki insallah saglikla.gelsinler gerisi muhim degil..cikintiyi bende gordum o kadar barizki ama kiz gibi dedi doktorum o cikintiya kizlarinki de.oyle.oluyomuş bu donemde..haftaya daha net olur insallah hayirlisi :)
Canim o cıkıntı kız da da olur diyorsun ya olur ama şoyle bişey var ikisinin arasinda fark var kız cıkdoğru ıntısı düz olur erkek cıkıntısı ise yukari doğru senin bebişininki daha cok duzmuş demekki
Ben gerçi yaramaz ya da hareketli çocukları çok severim ama anne baba olunca nasıl olur zorlanılır mı bilemedim, çok yakın bir arkadaşım çok yakınırdı da ordan biliyorum
Canim o cıkıntı kız da da olur diyorsun ya olur ama şoyle bişey var ikisinin arasinda fark var kız cıkdoğru ıntısı düz olur erkek cıkıntısı ise yukari doğru senin bebişininki daha cok duzmuş demekki