2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende henüz öğrenmedin canım. Pazartesi randevum var, inşallah görürüm

Bende de hiç uyku yapmadı hamilelik canım. Gece çok geç uyuyorum, sabah erken uyanıyorum.
Bende gece çok uyanıyorum ve kocayıda uyutmuyorum bıktı benden

Hislerime tercüman olmuşsun resmen Hepsine ama sevdiğim düşündüğüm isimlerin hepsini görümcemler koymuş bide iki iki koymuşlar hep. Hepsini kullanmışlar. Burak ve Ali isimlerini çok seviyorum. Biri mustafa burak biri de mert ali koymuş bi de ikinci isimleri çok az kullanıyorlar hatta hiç kullanmıyorlar ama ben koyamıyorum artık

Ayyy seninki göstermiş ne güzel, bizimki göstermedi eliyle koluyla kapatıp durdu bir de :) Ben cinsiyet tahmininden hiç anlamam ama çıkıntıyı gördüm Sağlıkla gelsin inşallah
Aminn canim hepimizinki insallah saglikla.gelsinler gerisi muhim degil..cikintiyi bende gordum o kadar barizki ama kiz gibi dedi doktorum o cikintiya kizlarinki de.oyle.oluyomuş bu donemde..haftaya daha net olur insallah hayirlisi :)

Aminn canim hepimizinki insallah saglikla.gelsinler gerisi muhim degil..cikintiyi bende gordum o kadar barizki ama kiz gibi dedi doktorum o cikintiya kizlarinki de.oyle.oluyomuş bu donemde..haftaya daha net olur insallah hayirlisi :)
Canim o cıkıntı kız da da olur diyorsun ya olur ama şoyle bişey var ikisinin arasinda fark var kız cıkdoğru ıntısı düz olur erkek cıkıntısı ise yukari doğru senin bebişininki daha cok duzmuş demekki

Kız bebişler 9 olmuş kim oğrendi ki yeni cinsiyet oğrenen var mi ki

Ben gerçi yaramaz ya da hareketli çocukları çok severim ama anne baba olunca nasıl olur zorlanılır mı bilemedim, çok yakın bir arkadaşım çok yakınırdı da ordan biliyorum
Gerçekten çok zorluyor ama böylesi de güzel yeterki canları sağolsun

Evet doktorum düz asagı yonde dedi o yuzden fikrini degistirdi zaten sonradan

Eklentiler

• 20200406_233104.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…