Aa hayırlı olsun canımBende ayni gün öğrendim bebek günlerimiz bile aynı seninle şuanda muhtemel aynı günlerde doğum yapacağız
Ankara daha ucuz Bi şehirVallahi çok iyi.
İstanbul'da onun dengi yerler oooo.
Sorma inan ki bundan bı kaç sene öncesine kadar bu kadar değildi...Ankara daha ucuz Bi şehir
Sorma inan ki bundan bı kaç sene öncesine kadar bu kadar değildi...Ankara daha ucuz Bi şehir
Folik asit hamileliğinden önce de kullanıyordum sadece ona devam etmemi söylediHayırlı olsun. Bana folik asit, coraspin ve progestan yazdı. Onları kullanıyorum şimdlik. Sana yazdı mı bu tür ilaçlar?
Aynı dertten müzdaribim kan testine takılma dedi doktor ama keseyi göremeyince insan daha kötü oluyoKızlar merhaba ağlamamak için zor tutuyorum kendimi çok kötü hissediyorum bana yardımcı olabilirsiniz diye umuyorum.. 2 şubat pazar gecesi yaptığım bhcg testim 43 çıktı çarşamba sabahı bhcg 123 bugün sabah yaptığım ise 189 üçü de farklı hastanelerde yapıldı.. Ama çarşambadan şimdiye %60 civarında Bi artış olmuş gibi görünüyor ama moralim çok çok bozuldu.. Siz nasıl değerlendirirsiniz gerçekten kafam allak bullak.. Bu arada sat 30 Aralık yumurtlamam(ovulasyon testi ile) 18 19 ocak..
Geçen hafta Cumartesi 65 ti betahcg.Hayır ilkinde 8 haftalık düşügüm var o yüzden bu endişelerimKorkmayın oğlumda doktor 4500 bthcg olunca görürüz demişti keseyi. Hesapladı su gün gel dedi keseyi yolk sac ı görmüş.
Daha çok erken. Sakın canınızi sikmayın.
İlk gebeliğiniz mı?
Ben beta 1439 iken göremedimGeçen hafta Cumartesi 65 ti betahcg.Hayır ilkinde 8 haftalık düşügüm var o yüzden bu endişelerimbu sefer dış gebelik olursa diye korkuyorum çünkü alt karnım ağrıyor idrar yaparken falan da.Doktor karnında şişlik var ama henüz görünmüyor dedi şişlik ne alaka acaba
Bana da çarşamba gel dedi ama cumartesi gideceğimBen beta 1439 iken göremedim
Bn dayanamam vallaBana da çarşamba gel dedi ama cumartesi gideceğim
Göremiyorum demesinden korkuyorumBn dayanamam valla
Selam.Eğer beslenmende hiç korbonhidrat tüketmiyorsan hücreler yağları enerji olarak yakar ve idrarda keton yükselir.benim idrarda değil ama kanda bazı değerlerim yüksek çıktı doktor hamilelelik normal değerlerle değerlendirilmez dedi.sen yinede doktoruna danış ketonun zararlı olanileceğini hiç duymamıştım birazda makarna ekmek falan ye.Kızlar günaydın. Dün idrar tahlili vermistim kanimda 80 mg keton cikmis, referans aralığı 0-15. Panik seviyesi diyor. Kan veririm diye ac gitmistim ondan mi oldu nasil oldu bilmiyorum, çok yüksek, korkuyorum. Boyle bir şey yasayan var mi?
Korkunun ecele faydası yok belki bişi görcek ilaç vercem progesteron vercek geç gidersek daha kötü şeyler olmaz mıGöremiyorum demesinden korkuyorum
İnşallah bir sorun ile karşılaşmayacaksınız.Geçen hafta Cumartesi 65 ti betahcg.Hayır ilkinde 8 haftalık düşügüm var o yüzden bu endişelerimbu sefer dış gebelik olursa diye korkuyorum çünkü alt karnım ağrıyor idrar yaparken falan da.Doktor karnında şişlik var ama henüz görünmüyor dedi şişlik ne alaka acaba
daha önce düşüğüm var, ondan sanırım fazla fazla korkuyorumİlk gebelik mı?
Aklıma geldi persemde doktora gittiğimde karindan göremedi, alttan bakalım mı dedi tabi dedim. Neyse gördü keseyi, dediki rahmin ters dönmüş o yüzden göremedim karından.Geçen hafta Cumartesi 65 ti betahcg.Hayır ilkinde 8 haftalık düşügüm var o yüzden bu endişelerimbu sefer dış gebelik olursa diye korkuyorum çünkü alt karnım ağrıyor idrar yaparken falan da.Doktor karnında şişlik var ama henüz görünmüyor dedi şişlik ne alaka acaba
Ben sizi öyle iyi anlıyorum ki, evlendim 1 yıl sonra hamile kaldım düşük yaptım.daha önce düşüğüm var, ondan sanırım fazla fazla korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?