2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bende ayni gün öğrendim bebek günlerimiz bile aynı seninle şuanda muhtemel aynı günlerde doğum yapacağız
Aa hayırlı olsun canım beraber ilerleyeceğiz desene güzel bi şekilde atlatırız hepimiz inşAllah

Ankara daha ucuz Bi şehir
Sorma inan ki bundan bı kaç sene öncesine kadar bu kadar değildi...
Geldi doluştu Araplar, İranlılar e diğer sebeplerde ortada aldı başını gitti.
Biri olmayacak fiyat istiyor insanlar verince daha da para hırsı bürüdü herkesi...
Biz test için iyi bi merkez arıyorduk. Düzen lab bulmadan önce. Sene 2017 yada 2016 tam hatırlamıyorum. İsim yapmış iyi lab aradım biri 610 TL, biri 500 kusur TL istedi,sonra düzen lab da 198 TL ye yaptırdık. Ve test çok önemli bir testti.
Düşünün işte daha neler neler...

Biri olmayacak fiyat istiyor insanlar verince daha da para hırsı bürüdü herkesi...
Biz test için iyi bi merkez arıyorduk. Düzen lab bulmadan önce. Sene 2017 yada 2016 tam hatırlamıyorum. İsim yapmış iyi lab aradım biri 610 TL, biri 500 kusur TL istedi,sonra düzen lab da 198 TL ye yaptırdık. Ve test çok önemli bir testti.

Kızlar günaydın. Dün idrar tahlili vermistim kanimda 80 mg keton cikmis, referans aralığı 0-15. Panik seviyesi diyor. Kan veririm diye ac gitmistim ondan mi oldu nasil oldu bilmiyorum, çok yüksek, korkuyorum. Boyle bir şey yasayan var mi?

Aynı dertten müzdaribim kan testine takılma dedi doktor ama keseyi göremeyince insan daha kötü oluyo

Korkmayın oğlumda doktor 4500 bthcg olunca görürüz demişti keseyi. Hesapladı su gün gel dedi keseyi yolk sac ı görmüş.
Daha çok erken. Sakın canınızi sikmayın.
İlk gebeliğiniz mı?
Geçen hafta Cumartesi 65 ti betahcg.Hayır ilkinde 8 haftalık düşügüm var o yüzden bu endişelerim bu sefer dış gebelik olursa diye korkuyorum çünkü alt karnım ağrıyor idrar yaparken falan da.Doktor karnında şişlik var ama henüz görünmüyor dedi şişlik ne alaka acaba

Ben beta 1439 iken göremedim

Selam.Eğer beslenmende hiç korbonhidrat tüketmiyorsan hücreler yağları enerji olarak yakar ve idrarda keton yükselir.benim idrarda değil ama kanda bazı değerlerim yüksek çıktı doktor hamilelelik normal değerlerle değerlendirilmez dedi.sen yinede doktoruna danış ketonun zararlı olanileceğini hiç duymamıştım birazda makarna ekmek falan ye.

İnşallah bir sorun ile karşılaşmayacaksınız.

Aklıma geldi persemde doktora gittiğimde karindan göremedi, alttan bakalım mı dedi tabi dedim. Neyse gördü keseyi, dediki rahmin ters dönmüş o yüzden göremedim karından.
Sanırım şu sebepten rahmin embriyo tutunurkan kasılmalar çok artıyor rahimde bu yüzden..
Oğluma hamileyken de 7 yada 8 haftalikti doktor karından göremedi alttan baktı.
Sakın telaş yapmayın.

daha önce düşüğüm var, ondan sanırım fazla fazla korkuyorum
Ben sizi öyle iyi anlıyorum ki, evlendim 1 yıl sonra hamile kaldım düşük yaptım.
Sonra ameliyatlar vs vs.
Doktorlar tüp bebek yaptırdı tuttu ama hemen sonlandı.
Sonra testler felan.
Oğluma hamile kaldım.
İnsan çok değişik oluyor.
Ben karnımı ellemiyordum bişey olacak diye bide 4. Ayda erken doğum riski başladı tedayi gördüm hep.
Allah mucizeleri gösteriyor emin olun.
Bı anneye korkma telaş yapma denemez o duyguları yaşayanbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…