2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Senin bebiş erkek miydi erkek bebekte oluyor o ama doğumdan bir süre sonra vücuttaki hormon normale döndüğünde gidiyor kıllar
Daha belli değil canım bacakları kapatmıştı öğrenemedim daha. Öyle diyolar da o efsane galiba ya

Sizinle gebeliğimiz aynı gidiyor sanırım
Evet günü gününe aynı. Benim son adet tarihi 12 Ocak senin ? Kontrollere gidiyor musun canım bebiş nasıl gidiyor benim ilkin 4 5 gün gerideydi şuan haftasıyla uyumlu

Ay bu gercekten cok guzel olmus superrr masallah kiz sana ben beceremem bunu hayatta
Bende var 2 kere toz ilaç kullandim iki kere de hap ve fitil fayda etmiyor hiçbişey kafayi yiycemkurtulamadim 2 ay alttan progestan aldim ondan mi nedendir biilmiyorum

Kızlar sindirim problemi yasiyormusunuz nasil bir çözüm buldunuz ben su icemiyorum fazlasindan midem bulaniyor ve ciddi kabızlık yasiyorum öneriniz varmi

Kuzum 16. Hafta diye biliyorum. Yani kürtaj olmak için yasal sınır. Ben yapmam ama yapan vardır bence çünkü benim bi arkadaşımın akrabası sırf çocuğu fenerbahçeliler gününde doğsun diye bebeği birkaç gün erkenden sezeryan ile doğurtturdu. ben şok

merhaba bayanlar umarım siz bebekleriniz sagliklidir
Tecrübeli annelere sorum olacak bu ultrason görüntüsü 11+4 günlüktü şuan 15. Haftadayım bi cinsiyet tahmini yapabilecek olan varmı icime erkek gibi doğuyor ama doktorumuz erken demişti tahmin için cevaplarinizi bekliyorum ❤
Hayırlı günler diliyorum

Malesef ben de öyleyim ya göbek çevremde dahi çıkıyor üst bacaklarımda hiç yoktu ama hemen çıkıyor şimdi şok oluyorum ya

Malesef ben de öyleyim ya göbek çevremde dahi çıkıyor üst bacaklarımda hiç yoktu ama hemen çıkıyor şimdi şok oluyorum ya
Benim de en çok göbekte çıkıyor ve uzadıkça uzuyor kollar bacaklar da hakeza öyle..
Senin cinsiyet belli miydi canım

Kızlar sindirim problemi yasiyormusunuz nasil bir çözüm buldunuz ben su icemiyorum fazlasindan midem bulaniyor ve ciddi kabızlık yasiyorum öneriniz varmi
Merhaba ben gunkurusu nü hoşaf olarak yapıyorum sabahları ac karnına 1 bardak suyunu içiyorum çok iyi geliyo

Ultrasonu tam olarak cekersen canim daha iyi tahmin ederim

Kızlar sağ kasığıma ve sağ kalçama hafiften ağrı vuruyor normal mi

Benim de en çok göbekte çıkıyor ve uzadıkça uzuyor kollar bacaklar da hakeza öyle..
Senin cinsiyet belli miydi canım
11+4 de gittim en son doktor erkek olabilir dedi pipi gösterdi ama ben tabiki hiç inanmadım asıl randevum salı günü öyle heycanla bekliyorum ki yarın mı gitsem diye sabırsızlanıyorum sağlıklı nasıl diye harekette etmiyor ya hep bir korku her gün rüyalarımda dilimde dua ne zor süreçmiş sağlıkla bir haber alsak

kanamaya kadar gitmedi bende doktora 2 3 güne gecer diye gitmemiştimhe bide tuvalate gitmeyim diye su içmemiştim su içmedikçe ilerlemiş tabi 3 gün sonra gittim acil su içmelisin dedi ilaç filan derken gecti sonra verdiği antibiyotik yan etki yaptı zaten virüslerde dirençli cıktı bu sefer ikinci kez gittim ilacı değiştirdik ondan sonra kurtuldum tabi bu arada mantar enfeksşyon 2ay böle sürdü aynen ilişkiden önce tuvalate gir ilişkşden sonra tuvalete gir sirke sür doğal propolisler getirttim teee hatayın köyünden cranberyyler neler neler pskolojımı bzmustu artık en ufak bsyde yşne olcam yine geliyo yine yanıyomu ne filan böle olmustum bide buraya girip arastırma yapınca ben 3 senedir 5 senedir yasıyorum gecmek bilmedi yazan o kdr cok insan vardıki gecmeyecek sandım bende

Merhaba ben gunkurusu nü hoşaf olarak yapıyorum sabahları ac karnına 1 bardak suyunu içiyorum çok iyi geliyo
bende yasıyorum kayısı incir yedim düzeldi gibi ama ondan mı bilmiyorum cunkü 3 5 gn oluyorum düzeliyor hep böle gidiyo tabi o 3 5 günde oturamadıgım oluyo artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…