2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Erkek bebekte annede killanma artar diyorlar ,belli mi cinsiyet?

Kuzenimde aynı hastaneye gidiyordu onada söylemediler özele gitti öyle cinsiyet öğrendi Şehir hastanesi ya da sami ulus beştepe yerleşkesi çok güzel özel hastaneden dönme zaten oraya gidebilirsiniz

Nasil birsey netten baktim goremedim bitince gonder bende bakiim benim minnosa da yaparim belki artik cok sıkıldı yeni birseyler lazim
Ayy harika bişey oldu benim kız çıldırdı tavsiye ederim yanniz cok aşırı detayı var

Eklentiler

• IMG-20200417-WA0001.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG-20200417-WA0016.webp
    18 KB · Görüntüleme: 38

Ilk gebeligimde yasamistim kendimden tiksinmistim resmen bu gebelikte henuz baslamadi. Dogum sonrasi dokuluyor canim merak etme:)

Ayy harika bişey oldu benim kız çıldırdı tavsiye ederim yanniz cok aşırı detayı var
Ayy amigurumi demi ben geçen kış baya yaptım çıngırak top bebek tüylenmede yapmıyor bunlar seninkide çok güzel olmuş bebişede çıngırak yap

Ayy amigurumi demi ben geçen kış baya yaptım çıngırak top bebek tüylenmede yapmıyor bunlar seninkide çok güzel olmuş bebişede çıngırak yap
Teşekkur ederim canim evet çıngıraklı var ama bu cok tedayi var sogudum resmen

Ilk gebeligimde yasamistim kendimden tiksinmistim resmen bu gebelikte henuz baslamadi. Dogum sonrasi dokuluyor canim merak etme:)
Dökülüyo dimi ay inşAllah bi arkadaşım da dökülüyo sonra dedi. Bebeklerinin cinsiyeti belli mi ? Erkekte oluyo meselesi doğru mu ?

Kuzenimde aynı hastaneye gidiyordu onada söylemediler özele gitti öyle cinsiyet öğrendi Şehir hastanesi ya da sami ulus beştepe yerleşkesi çok güzel özel hastaneden dönme zaten oraya gidebilirsiniz
Evet oraya giden tanıdıklarım var iyi diyorlardı Etlik ve zekai Tahir berbat ötesi hastaneler birini tasıdılar neyseki

Ben bunu yapsam varya deli diye kapatırsınız byere cunkü yapana kdr kesin üşütürüm bide takıntım var başlaıdıgım seyi bırakamama yapana kdr ugrasır en son yapamayınca deliririm

Ben bunu yapsam varya deli diye kapatırsınız byere cunkü yapana kdr kesin üşütürüm bide takıntım var başlaıdıgım seyi bırakamama yapana kdr ugrasır en son yapamayınca deliririm
Aynen o kadar zor diyorsun yane

Kizlar bisey soylicem ben bugun bariz bebisin hareketlerini hissediyorum yaaa sabahtan beri 4-5 kez oldu... hissetmem diye saniyodum ben bu kadar erken bu cok fena cikti
Hissediyorsan ne güzel Bende de arada bir kıpırtı oluyor sanki ama değildir diyorum . Takvimine bak 7 /7.5 cm 45 gr minnacık birşey imkansız gibi geliyor hissetmek

yaaa gerçekten çok çok zor . Çok şükür ben Şimdilerde daha iyiyim ama ilkinde kabus gibiydi . O kadar ilerlemişti ki zamanında da ilacı düzgün kullanmayınca bu defa diğer rahatsızlanmalarda ilk semptomları atlıyorsun . Hastalığın aşamalarını sırasıyla basamak gibi düşün ilk önce sızlama, yanma , idrar yaparken zorluk , böyle böyle devam ediyor en üst kısımlarda idrar yaparken kanama olabiliyor . Bende direk kanama ile başlamaya başlamıştı hastalık . Bakın eğer hastalıkta hala Sanki biraz daha rahatsız gibiyim diyorsanız üç gün sonra ilacı tekrar etmek gerekiyor Ayrıca ilişkide eşinizin içinize boşalmaması da idrar yolu enfeksiyonundan koruyor

Senin bebiş erkek miydi erkek bebekte oluyor o ama doğumdan bir süre sonra vücuttaki hormon normale döndüğünde gidiyor kıllar

N nastasya30

devlet hastanesinde var gerçekten yasal süreç . Sen gel Sultangazi tarafında bir devlet hastanesine kadın 26 28 yaşında 6 . Sezeryan doğumunu yapıyor . Doğururken ölecek ne için o kadar çocuk yapılır ( tercih meselesi tabi ki de ) bu bir örneği sadece ordan nasıl zihniyetler var emsal oluyor .aldırmıyor ama düşürmeye çalışıyor . Bir ay önce böyle bir kadın geldi eşime resmen hamileliğini gizleyip düşürmeye sebep olan ilaçlardan almak için reçetesiz verilmiyor da ilaçlar ne tür insanlar var bir bilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…