Kızlar bişe sorcam vücudunuzda tüylenme oldu mu ? Göbek, kol, bacak benim baya erkek kılı gibi uzadılar. Beyaz tenliyim ve tüylerim çok azdı şimdi baktıkça aman yarabbi diyorum. Anneme sordum öyle bişey olmadı bende diyo
Canım gittiğim hastane Ankara etlik Zübeyde hanım Kadın Doğum hastanesi bugün öyle dedi üçlü taramanın sonucu içinde sanırım koronadan dolayı detaylı ultrasona geldiğin zaman söyleyelim tekrar tekrar gelme olayına getirdiler şaka gibi bende inanamadım kardeşim hemşire oda dediki böyle bir uygulamamı varmış ilk defa duydum dedi
Kuzenimde aynı hastaneye gidiyordu onada söylemediler özele gitti öyle cinsiyet öğrendi Şehir hastanesi ya da sami ulus beştepe yerleşkesi çok güzel özel hastaneden dönme zaten oraya gidebilirsiniz
Kızlar bişe sorcam vücudunuzda tüylenme oldu mu ? Göbek, kol, bacak benim baya erkek kılı gibi uzadılar. Beyaz tenliyim ve tüylerim çok azdı şimdi baktıkça aman yarabbi diyorum. Anneme sordum öyle bişey olmadı bende diyo
Kuzenimde aynı hastaneye gidiyordu onada söylemediler özele gitti öyle cinsiyet öğrendi Şehir hastanesi ya da sami ulus beştepe yerleşkesi çok güzel özel hastaneden dönme zaten oraya gidebilirsiniz
Ben bunu yapsam varya deli diye kapatırsınız byere cunkü yapana kdr kesin üşütürüm bide takıntım var başlaıdıgım seyi bırakamama yapana kdr ugrasır en son yapamayınca deliririm
Ben bunu yapsam varya deli diye kapatırsınız byere cunkü yapana kdr kesin üşütürüm bide takıntım var başlaıdıgım seyi bırakamama yapana kdr ugrasır en son yapamayınca deliririm
Kizlar bisey soylicem ben bugun bariz bebisin hareketlerini hissediyorum yaaa sabahtan beri 4-5 kez oldu... hissetmem diye saniyodum ben bu kadar erken bu cok fena cikti
Hissediyorsan ne güzel Bende de arada bir kıpırtı oluyor sanki ama değildir diyorum . Takvimine bak 7 /7.5 cm 45 gr minnacık birşey imkansız gibi geliyor hissetmek
Hamile kalmadan önce enfeksiyon oldugumda burda arastrma yaparken o kdr cok gördüm ki hamileyken enfeksiyon gecirdim diyenleri en korktugum şeydi mantar ve enfeksiyon mantara cok yatkın Bi yapısı var zaten bekarken bile oluyordum Allaha sükür ilk haftada hafif oldu Bi daha olmadı cok zor iş ya Allah yardım etsin yaşayanlara uzak olsun inş
yaaa gerçekten çok çok zor . Çok şükür ben Şimdilerde daha iyiyim ama ilkinde kabus gibiydi . O kadar ilerlemişti ki zamanında da ilacı düzgün kullanmayınca bu defa diğer rahatsızlanmalarda ilk semptomları atlıyorsun . Hastalığın aşamalarını sırasıyla basamak gibi düşün ilk önce sızlama, yanma , idrar yaparken zorluk , böyle böyle devam ediyor en üst kısımlarda idrar yaparken kanama olabiliyor . Bende direk kanama ile başlamaya başlamıştı hastalık . Bakın eğer hastalıkta hala Sanki biraz daha rahatsız gibiyim diyorsanız üç gün sonra ilacı tekrar etmek gerekiyor Ayrıca ilişkide eşinizin içinize boşalmaması da idrar yolu enfeksiyonundan koruyor
Cinsiyet soylemek icin yasal surec diye birsey yok ya . Saka yapip sonra bakmayi mi unuttu acaba diye dusunmeye basladim. . İlk bebegimdede devlete gittim. Yine devlete gidiyorum. Boyle birsey duymadim da gormedim de.
Baska hastaneye gidersen kesin olmasada birsey soylenir.
(Boyle birsey varsa da doktorlarin cokta onemsedikleri birsey oldugunu sanmiyorum. Olsa duyardik.)
devlet hastanesinde var gerçekten yasal süreç . Sen gel Sultangazi tarafında bir devlet hastanesine kadın 26 28 yaşında 6 . Sezeryan doğumunu yapıyor . Doğururken ölecek ne için o kadar çocuk yapılır ( tercih meselesi tabi ki de ) bu bir örneği sadece ordan nasıl zihniyetler var emsal oluyor .aldırmıyor ama düşürmeye çalışıyor . Bir ay önce böyle bir kadın geldi eşime resmen hamileliğini gizleyip düşürmeye sebep olan ilaçlardan almak için reçetesiz verilmiyor da ilaçlar ne tür insanlar var bir bilseniz