2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sorma enfeksiyon benimde başima bela ara sıra yanmaz var pazartesi 1 tane fitil kalmıştı onuda kullan dedi gecmezse gel dedi nasil gitceksem artik sıkıldım bu durum canımı sıkıyor

Heyecanlanmamak elde değil benim doktor 13.haftada öğrendiğimiz nadir oluyor deyince hayallerim suya düştü bi. Sonra da baktı bacaklarını kapatmış dedi tamamen suya düştü. Yani heyecanım kursağımda kaldı şimdi de oturdum şeyimün üstüne merak etmiyorum artık
İyidir kuzum hiç telaşlanma. Zaten bak zorlu 3 ayı atlattık için rahat olsun biraz artık. Hareket ettiği zaman da bu sefer dicez ki bilmem kaç dkdır hareket etmiyor. Hep bi telaş bi merak olacak yani

Selam kızlarrr herkes iyidir umarim..ben bugun doktora gittim bahaneyle minnosumuda gordum ..eli ayagi durmuyor ayakta resmen dans ediyordu.doktorum bile guldu bu discoya cevirmis iyice burayi dedi..ama bu sefer hic gostermedi bacakları kapali surekli o yuzden netlestiremedi cinsiyetini sonrakine artik..13 cm 94 gram olmuş sıpam

Maşallah canım baş-popo mu 13cm o zaman baya önde bebiş

Geçmiş olsun. Senin sıpa bayağı edepli çıktı.

Seninkinin göstermeye niyeti yok

Kızlar bebişlere bişeyler aldınız mı aldıysanız fotoğraf atın biraz bakalım

Benimkinin ayaklar kıpır kıpırdı baş popo ölçtü de ondan sordum
Göstermiyorsa kız diyolar acaba kız bebiş mi

Benimki ayakta dans ediyordu direkt yukardan asagi koydu hemen cizgiyi gecen kontrolde resmen cikintisini gorduk ama doktorun dedigine gore erkek diyemeyiz dik degil ileri dogru dedi kizlar yaniltiyo bu sekilde olunca o yuzden buyuk ihtimal kıza benziyo demişti..bu hafta da netlestircektik ama hic gostermedi bu sefer

Kızlar 11+1 deyiz sizce cinsiyeti ne?

Eklentiler

• 2E982780-F5DF-42F9-A8D9-96021A7DC582.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…