2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynen canım yorumlardan anladığım kadarı ile uygulayan pek Dr yok ama bana uygulayanı denk geldi sanırım bu aşamadan sonrasını ben özelde devam Edicem salak saçma sorunlardan sıkıldım

Dogru bir yaklaşimda istemeyen her türlu istemiyorki maksat en aza indirmek galiba.hayirlisi bakalim bana soylicekmi

Oglun mu vardi senin bi tane

Bana özelde de söylemediler canım, yasal değilmiş

Günaydın tatlı anneler size birşey danışacağım, hamilelelerin ağzında daha çok sulanma ve tükürük üretiminin arttığını duymuştum ama gelin görün ki ben sabah uyandığımda sanki tüm gece sahra çölünde susuz dolaşmış gibi oluyorum ağzım o kadar kuru. Direkt su içmeye koşuyorum, en son kanda ki şeker seviyem normaldi bu durumda olanlar var mı?

Hissediyorsan ne güzel Bende de arada bir kıpırtı oluyor sanki ama değildir diyorum . Takvimine bak 7 /7.5 cm 45 gr minnacık birşey imkansız gibi geliyor hissetmek
Bende ilk once yok canim o kadar degil minnacik bisi nasil hissedicemki dedim ama dikkat edince o oldugunu anladim..kendileri kucuk ama vurduklarinda yarattiklari dalgalar buyuk demekki

Bence normal. Ben normalde çok şu içmeyen bir insandım. Şimdi tüm gün evdeyim ama 2 ve 2.5 litreden aşağı içmiyorum. Sürekli susuyorum. Bir de idrarın rengi ona rağmen açık renk değil. Kardeşim tıp okuyor onu sordum geçen. Su ihtiyacın artıyordur abla bebeğin üre atıkları da sana geçiyor normal dedi. Bende de şeker sorunu yok. Aman su sagliktir.

Nasıl hissettin , genelde bağırsak hareketi gibi olur dediler bu haftalarda , bende gebeliğimin 14. Haftasındayım ama anlayamıyorum bir türlü
Valla bilmiyorum canim once bende gaz falan sandim sanki pit ama tek pit yani vurup geciyo..ama okadar minik bi hareketki yani dikkat etmezsen anlamazsin ben yakalamasaydim acaba bebekmi diye dikkat.etmeseydim anlamazdim nuhtemelen..dikkat edince anladim.. dun o kadar cok hissettimki anlatamam bugun henuz yok sabah beri :)

Monurolu 3 gun arayla icebilirmiyiz yani..birde ates oluyomu sende bende dun gece 37.7 ates vardi birde onun icin korktum acaba enfeksiyondanmıdır diye dusundum ama anlamadim

Monurolu 3 gun arayla icebilirmiyiz yani..birde ates oluyomu sende bende dun gece 37.7 ates vardi birde onun icin korktum acaba enfeksiyondanmıdır diye dusundum ama anlamadim
37.7 ateş sayılmaz . Vücudun susuz kaldığında da o kadar ateş yapabilir bol su iç .
monurol un kullanım şekli öyle , eğer tam iyileşme olmasıysa üç gün sonra tekrarlanıyor

Bende önce hiç içmezdim bebek için içiyorum şimdi bir su sevgisi anlatamam su hayattır ama idrarım çok açık renkte aceba kız ondan mi kafamda deli sorularr.

Bende aynen öyleyim . Gece o kadar susuyorum ki acaba şeker mi var diye baktırdım. hamilelikten sanırım . Şeker fln yok çok şükür ama gece 1.5 lt su içebiliyorum bazı geceler

Bende aynen öyleyim . Gece o kadar susuyorum ki acaba şeker mi var diye baktırdım. hamilelikten sanırım . Şeker fln yok çok şükür ama gece 1.5 lt su içebiliyorum bazı geceler

Vuu ben o kadar içemiyorum herşeye rağmen ya gündüz bile artık sabah rutinlerimiz değişti. Uyandığımda wc'ye depar atıyorum sonra kana kana su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…