2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsun benim kızartmaları azalttım o bayağı etkili etti bir süre ama sonra aynı oldum

evde iki erkek çocuğu birbirine çok güzel arkadaş oluyor özellikle bu günlerde bunu daha çok hissettim . Yaşları kaç olursa olsun keyif aldıkları şeyler benzer
Bende şuan gizliden de bir korku var kız ise ne yapacağım . İlk defa anne oluyormuşum gibi bir tecrübesiz hissediyorum . Altını almayı bile beceremeyeceğim gibi geliyor . Yada erkek çocuğu gerçekten çok rahat o rahata alıştım şimdi sorumluluğum artacak . En basiti dışarıdayken baban götürsün bile diyemem . Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah

Evet h&m nin bebek kısmıda çok güzel . ayrıca Zara da da erkek için çok güzel kombinler oluyor

Benm 2 tane euegenim var aralarında 2.5 yas var ve bu kdr mı anlasamaz iki cocuk oyuncak alıp gidiyorum bide aynısını alıyorum kavga etmesinler diye bu sefer büyük olan aynı diye kardesinin elindekiyle kendissninkini değiştirmiş neymiş aynıymıs küçükde artık nasıl sinir olduysa dokunmasını dahi istemiyor bakıyorum şöle kardeşlik adına hiç bsy yok aralarında oyun bile oynayamıyorlar tamam kardeşler hem oynar hem kavga eder ama bunlar 7 24 anlasamıyor ama büyükler alakalı bnce hep kıskandı hep kötü davrandı annelerde öğretmemiş hiç walla ben onlardan sonra korkuyorum normalde cocuk hastasıyım ben ama onlardan sonra gözüm korktu

Kızlarda kıskançlık olayı daha fazla
Bende müdahale ediyorum bazen ,eşimde bana müdahale ediyor hemen “bırak aralarından halletmeyi öğrensinler “diye . Gerektiğinde müdahale ederek öğreniyorlar kendilerini idare etmeyi . Ama anne babaya iş çok düşüyor . Dengeyi sağlamak mühim . Küçüğü küçük diye kayırmayacaksın , küçüğü koruyayım diye büyüğün gururunu kırmayacaksın. Büyükte küçüğü ezmeyecek ... dengeyi bir kere kurunca gerisi kolay
Bende hediye alırken iki çocukluysa bir örnek alıyorum ne aldıysam . İlla birbirinin elindekini beğeniyorlar bence kavgayı en aza indiren yöntem

Bncede anne baba cok önemli dengeyi kurmak cok önemli bizde eksik bu müdahale edilmiyor edildiğinde de hep bağrış çağrıs kızma seklinde inş biz öğretebiliriz sabrımız yeter de düzgün sakin coxuklar olurlar

gerektiğinde bağırış çağırışta olabilir de , çok olduğunda çocuğun üzerinde etkisi olmuyor . Anne baba bazı çizgiler belirleyecek çocuk için yoksa ileride çok zorluklar çıkıyor. Civa gibiler kendi kendilerine şekil alamazlar yönlendirme gerekiyor .

Ben de aşermedim yaaa, canım ne isteyecek diye merakla bekliyordum ama olmadı eşimin şansı herhalde
Bende aynen hic asermedim normal zamanlarda gece adami gonderirdim canim sunu cekti bunu cekti diye herkez hamile kalinca yandi adam diyodu sansina

merhaba kızlar herkes iyidir umarım. ben çok giremiyorum malum çok yogunum evde bi bebek daha var kendinize cici bakın sağlıkla kalın

Ayy bende korkuyorum bundan aralarında 6 yaş olacak acaba anlaşmazlık olurmu aralarinda
ben şimdiden oğlumu hazırlıyorum onlar senin kardeşlerin sana abi diyecekler sende onlara sahip çıkacaksın diyorum hoşuna gidiyor, kardeşlerini sevdiğini söylüyor bende aaa kardeşlerin çok mutlu oldu bizde abimizi çok seviyoruz diyorlar diyorum şuan çok olumlu bakıyor bakalım doğdukları da ne olacak

Havuç suyu yerine havuç yesek olmaz mı acaba? Katı meyve sıkacağım yok. Az önce buz kırma aletinden geçirip içine su katıp denedim kusacaktım. Yani havucun suyu olmadı tabi posası da kaldı. Zaten her şeye içim kalkıyor içemedim. Benim de ilk gebeliğimde yüksek tansiyon vardı. Ama sona kadar sağlıklı ilerledi. Bunda işler baştan bozuk inşallah nihayete erer.

Sağol canım. Amin inşallah. Baştan beri kullanıyorum zaten kan sulandırıcı buna rağmen niye direnç oluyor onu anlamış değilim

Sağol canım denedimnaz önce ama suyunu çukartamadım. Buz kıracağından çektim. Ama içemedim çok kötü oldu. Katı meyve sıkacağı bulmam lazım daha yeni sıkacağı bir işe yaramıyor posalar gidiyor diye başkasına vermiştim. Şimdi yeniden almak da bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…