Evet aynı Canım inşallah yarın kontrole gidecem bakalım söyler miBizim gunumuz ayniymisscinsiyeti öğrendin mi sen
Teşekkür ederim canım sizede geçmiş olsunÇok geçmiş olsun gün içinde çok azaldığı dönemler oluyor mı benim şimdi azaldı yok gibi bişey gece vardı sabah çubuk kraker falan yedim diğer günler ağzıma bişey sokmamıştım yememe dikkat edince mi azaldı acaba
Yazınızı görünce sevindim benim de bir oglum var hamileyim ikizler ve doktor bugün cinsiyetlerinin erkek olduğunu söyledi önce bir şok oldum ama şimdi ise çok sukur diyorum.evet oğlanlar anneye aşık oluyor.
Evet h&m nin bebek kısmıda çok güzel . ayrıca Zara da da erkek için çok güzel kombinler oluyorBen de arkadaşlarımın yorumlaırnı okudum şaşırdım benim de oğlum olcak Allah ın izni ike neler neler aldım hatta annem de şaşırdı neler yapmışlat diye
H&m de çok tatlı şeyler var oğluşlarımız için tavsiye ederim kızlar
Saol canım teşekkürler ederimBana bir hafta dedi bende yeni yaptırdım canım
Benm 2 tane euegenim var aralarında 2.5 yas var ve bu kdr mı anlasamaz iki cocuk oyuncak alıp gidiyorum bide aynısını alıyorum kavga etmesinler diye bu sefer büyük olan aynı diye kardesinin elindekiyle kendissninkini değiştirmiş neymiş aynıymıs küçükde artık nasıl sinir olduysa dokunmasını dahi istemiyor bakıyorum şöle kardeşlik adına hiç bsy yok aralarında oyun bile oynayamıyorlar tamam kardeşler hem oynar hem kavga eder ama bunlar 7 24 anlasamıyor ama büyükler alakalı bnce hep kıskandı hep kötü davrandı annelerde öğretmemiş hiç walla ben onlardan sonra korkuyorum normalde cocuk hastasıyım ben ama onlardan sonra gözüm korktuevde iki erkek çocuğu birbirine çok güzel arkadaş oluyor özellikle bu günlerde bunu daha çok hissettim . Yaşları kaç olursa olsun keyif aldıkları şeyler benzer
Bende şuan gizliden de bir korku var kız ise ne yapacağım . İlk defa anne oluyormuşum gibi bir tecrübesiz hissediyorum . Altını almayı bile beceremeyeceğim gibi geliyor . Yada erkek çocuğu gerçekten çok rahato rahata alıştım şimdi sorumluluğum artacak . En basiti dışarıdayken baban götürsün bile diyemem . Rabbim sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah
Ben bisiler istiyorum sürekli ama aserme deip herhalde ya aclikdan olsa gerek hala bulanti kusmalar gecmedi çünkü hep acim benBen de aşermedim yaaa, canım ne isteyecek diye merakla bekliyordumama olmadı eşimin şansı herhalde
Benm 2 tane euegenim var aralarında 2.5 yas var ve bu kdr mı anlasamaz iki cocuk oyuncak alıp gidiyorum bide aynısını alıyorum kavga etmesinler diye bu sefer büyük olan aynı diye kardesinin elindekiyle kendissninkini değiştirmiş neymiş aynıymıs küçükde artık nasıl sinir olduysa dokunmasını dahi istemiyor bakıyorum şöle kardeşlik adına hiç bsy yok aralarında oyun bile oynayamıyorlar tamam kardeşler hem oynar hem kavga eder ama bunlar 7 24 anlasamıyor ama büyükler alakalı bnce hep kıskandı hep kötü davrandı annelerde öğretmemiş hiç walla ben onlardan sonra korkuyorum normalde cocuk hastasıyım ben ama onlardan sonra gözüm korktu
Bncede anne baba cok önemli dengeyi kurmak cok önemli bizde eksik bu müdahale edilmiyor edildiğinde de hep bağrış çağrıs kızma seklinde inş biz öğretebiliriz sabrımız yeter de düzgün sakin coxuklar olurlar
Kızlarda kıskançlık olayı daha fazla
Bende müdahale ediyorum bazen ,eşimde bana müdahale ediyor hemen “bırak aralarından halletmeyi öğrensinler “diye . Gerektiğinde müdahale ederek öğreniyorlar kendilerini idare etmeyi . Ama anne babaya iş çok düşüyor . Dengeyi sağlamak mühim . Küçüğü küçük diye kayırmayacaksın , küçüğü koruyayım diye büyüğün gururunu kırmayacaksın. Büyükte küçüğü ezmeyecek ... dengeyi bir kere kurunca gerisi kolay
Bende hediye alırken iki çocukluysa bir örnek alıyorum ne aldıysam. İlla birbirinin elindekini beğeniyorlar bence kavgayı en aza indiren yöntem
Bncede anne baba cok önemli dengeyi kurmak cok önemli bizde eksik bu müdahale edilmiyor edildiğinde de hep bağrış çağrıs kızma seklinde inş biz öğretebiliriz sabrımız yeter de düzgün sakin coxuklar olurlar
Bende aynen hic asermedim normal zamanlarda gece adami gonderirdim canim sunu cekti bunu cekti diye herkez hamile kalinca yandi adam diyodu sansinaBen de aşermedim yaaa, canım ne isteyecek diye merakla bekliyordumama olmadı eşimin şansı herhalde
Hemde ne süslüben kendim de dikiyorum çok güzel ciciler ablamın ve abimin kızlarına yapıyordum hep şimdi sıra kızımda olacak inşallah
Ablam kızın olmasıni istemiyorum benim kızıma dik diyordu hep
Ben de aşermedim yaaa, canım ne isteyecek diye merakla bekliyordumama olmadı eşimin şansı herhalde
İnsallah Allah herkesin gönlüne göre versinInşallah bana da nasip olur kız bebek cicileri
Ayy bende korkuyorum bundan aralarında 6 yaş olacak acaba anlaşmazlık olurmu aralarindaBenm 2 tane euegenim var aralarında 2.5 yas var ve bu kdr mı anlasamaz iki cocuk oyuncak alıp gidiyorum bide aynısını alıyorum kavga etmesinler diye bu sefer büyük olan aynı diye kardesinin elindekiyle kendissninkini değiştirmiş neymiş aynıymıs küçükde artık nasıl sinir olduysa dokunmasını dahi istemiyor bakıyorum şöle kardeşlik adına hiç bsy yok aralarında oyun bile oynayamıyorlar tamam kardeşler hem oynar hem kavga eder ama bunlar 7 24 anlasamıyor ama büyükler alakalı bnce hep kıskandı hep kötü davrandı annelerde öğretmemiş hiç walla ben onlardan sonra korkuyorum normalde cocuk hastasıyım ben ama onlardan sonra gözüm korktu
Havuç suyu yerine havuç yesek olmaz mı acaba? Katı meyve sıkacağım yok. Az önce buz kırma aletinden geçirip içine su katıp denedim kusacaktım. Yani havucun suyu olmadı tabi posası da kaldı. Zaten her şeye içim kalkıyor içemedim. Benim de ilk gebeliğimde yüksek tansiyon vardı. Ama sona kadar sağlıklı ilerledi. Bunda işler baştan bozuk inşallah nihayete erer.Geçmiş olsun canım arkadaslarin dedigi gibi havuc suyu iyi geliyor gercekten faydasini gorenler var kati meyve sikacagin varsa taze sıkıp iç.bende iciyordum.umarim faydasıni gorursun.Amniyon sivisini dusuklugu icin tipta care yok malesef durumu boyle olup duzelenlerde var.senin durumun benzerini bende yasadim bi önceki gebeligimde oligohidramnios teşhisi kondu hastanede yatarken her gün icerdim havuc suyunu benim başka sıkıntılarımda vardı tabi o günlerimi hatirlattin
Umarim senin ki sağlıklı bi şekilde ilerler
Sağol canım. Amin inşallah. Baştan beri kullanıyorum zaten kan sulandırıcı buna rağmen niye direnç oluyor onu anlamış değilimCanım kan sulandırıcına devam et inş direnç düşer Rabbım korktuğuna uğratmasın inşallah bendede direnç olmuştu ama 21. Haftada bu hafta iyi dinlen beslen inşallah işe yarar Rabbım kaldıramayacağımız yük vermesin
Sağol canım denedimnaz önce ama suyunu çukartamadım. Buz kıracağından çektim. Ama içemedim çok kötü oldu. Katı meyve sıkacağı bulmam lazım daha yeni sıkacağı bir işe yaramıyor posalar gidiyor diye başkasına vermiştim. Şimdi yeniden almak da bakalım nasıl olacak.Canım, amniyon sıvısı için bol bol havuç suyu çok işe yarıyor. Deneyenlerin hep suları artmış. Benimde iki taraflı direnç çıktı, kan sulandırıcı hap verdi doktor bana. Sola yatmak iyi geliyormuş ona da. Düzelen var. Dediğim gibi havuç suyu gerçekten işe yarıyormuş amniyon sıvısı azlığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?