2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kardeşler arası yaşananları okuyorum da ben de ciddi korkuyorum. İnşallah sağlıkla alırız hepimiz kucağamıza da. O günleri de yaşarız. Bizimkilerin arası 4,5- 5 yaş arası olacak. Dengeyi nasıl kuracağız gerçekten zor. Ben sırf bu çocukları biraz daha anlayayım diye çocuk gelişimi okumaya başladım açıktan. İnşallah çocukları yetiştirirken bir faydasını görürüm. Ben daha oğluma kardeşi olacağını söylemedim. Çünkü 9 ay boyunca ne zaman gelecek hadi gelmedi mi diye bekleyemez o sabırsız.Karnım büyümeye başlayınca merak eder o zaman anlatırım diye düşündüm.

Mecbur katı meyve sıkacağı lazım canım. Taze taze sıkıp içmen gerekli çünkü. Havucun kendisi değil, suyu artışı sağlayan.

Biz her hastaneye gidip geldiğimizde oğlum hani kardeşlerim nerde diyor
Ama ben ona anlattım önce karnımda büyüyecek çoook günler geçtikten sonra gelecekler dedim artık sormuyor birde anne karnında bebek gelişimini izlettim çok hoşuna gitti anne bende mi böyle büyüdüm diyor evet diyince çok mutlu oluyor ben bebekken çok tatlıydim ozaman diyor

Canım benim. Bi tanıdığım bebeğinin doğumunda bebek geldi diye değilde " emre abi oldu". Yada emrenin abi olma partisi filan şeklinde bişeyler yapmışlardı. Hatta bizde ona abi olma hediyesi götürmüştük. Inanılmaz motive edici olmuştu.

Bir de çocuğa güzel Bir hediye alıp, kardeşin getirmiş sana demişlerdi

Evet canım sen abi olacaksın diyince çok motive oluyor bende kardeşin olacak değilde abi olacaksın diyorum gerçekten işe yarıyor
Hediye olayıda güzel olmuş bende alıcam oğluşuma çok mutlu olur oda kardeşlerine biberon ve emzik alacakmış ben markete gidince kardeşlerine bakcakmis çok hayal kuruyor benim pasam

Kızlar merhaba benim 3lü sonucum biraz canımı sıktı 290 da 1 riskli çıktı doktorum amniyosentez veya nifty yaptırabileceğimi söyledi kafam çok karıştı canım çok sıkıldı

Ay tam bir sevgi pıtırcığı desene en sevdiğim

Kızlar merhaba benim 3lü sonucum biraz canımı sıktı 290 da 1 riskli çıktı doktorum amniyosentez veya nifty yaptırabileceğimi söyledi kafam çok karıştı canım çok sıkıldı

Tatlım amniyosentezin azda olsa gireceğin riski büyük oluyor. Eğer durumunuz kötü değilde nifty öneriyor herkes. Hemde kesin sonuçmuş. allah yardımcınız olsun, sapasağlam çıksın inşallah.

Gerçi bende ikili test yaptırdım temiz çıktı ama bu testlerde %100 sonuç değilmiş. %70 dediler galiba doğruluk payına. Bu da benim aklıma takılmıştı.

Merhaba bence riskli gebelik uzmanına görün, belki de çok önemsiz bir veri ama canın sıkılır boş yere. Benim doktorum bazı durumlarda nifty olsa da amniyosentez yapıyorum dedi detaylı ultrasona alırlar belki seni ona göre yönlendirirler. Bana çok önemli bir risk gibi gelmedi ama telaş yapma bence

Bu şekilde korkutmayalım bence kimseyi, nifty yaptırsa da yine de amniyosentez yaptırmak zorunda kalanlar var ki benim doktorum işlemin çok düşük riski var korkulacak birşey değil büyütülüyor dedi.

Kizlar cinsiyeti ne zaman öğrendiniz sonraki randevum 3 hafta sonra. Gecmez simdi vana 3 hafta offff

herkese selamm..ciciler alınmış bende ozendim soyle bi bakayim dedim anaaaa o da ne şokk oldum ..hastane cikisi 600 tl olurmu yafsss...bebe bu hastane cikisiyla birak.hastaneden cikmayı anca rehin kalır

Eklentiler

• Screenshot_20200421-124225.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 45
herkese selamm..ciciler alınmış bende ozendim soyle bi bakayim dedim anaaaa o da ne şokk oldum ..hastane cikisi 600 tl olurmu yafsss...bebe bu hastane cikisiyla birak.hastaneden cikmayı anca rehin kalır
Evet ya kimileri çok pahalı hiç bilmiyordum böyle olduklarini
Ben de bakınıyorum da uygun ve güzel bir şey bulsam alicam.
Kızlar size şey sorucam. Bebek arabası olayını nasıl düşünüyorsunuz. Özellikle deneyimlenmis olaonlar. Travel sistem diye bir şey gördüm. Arabada kullanılacak koltukları da var icinde. Onlar iyi mıdır?
Bir de neye dikkat etmemiz gerekiyor seçerken. Ben sadece renge bakıyorum bilmediğim için.

Kazığın da bu kadarı olmaz
Şu virüs bitse ben tahtakale den alıcam inşallah en yeni ve güzel ciciler orda var fiyatı piyasaya göre aynı ama çeşit çeşit modeller var

Travel sistem olanlar güzel canım hem küçükken pusetini takarsın daha rahat gezersin..
dikkat etmen gereken çok ağır olmasın ve kolay kapanabilsin birde çift yön kullanabilir olsun tekerlekler 360 derece donenlerden olsun olsunda olsun Tabi bebegin rahatı içinde biraz konforlu olsun
İmkanın varsa biraz büyüdüğünde de bastonlar güzel oluyor..
Ama dediğim gibi bebeklere travel sistem daha kullanışlı oluyor..

Kazığın da bu kadarı olmaz
Şu virüs bitse ben tahtakale den alıcam inşallah en yeni ve güzel ciciler orda var fiyatı piyasaya göre aynı ama çeşit çeşit modeller var

Ayy şu an tahtakaleye gitme fikri filan ne kadar güzel geldi, çok severim oraları gezmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…