2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bu sabah bir başağrısı ile uyandım hala geçmedi Çok kötüyüm
Geçmiş olsun canım. Benimde geçen gün 2 gün boyunca baş ağrım olmuştu. Artık ikinci günün akşamı minoset içtim bitane, ondan sonra geçti.

Çok fena yapıyor canım ben aç karna denedim yok olmuyor kahvaltıdan 2saat sonra falan alıom şimdi gene aynı bakalım bi kaç gün daha deniycem
Bana gece yatarkende alabilirsin demişti doktor ama ben onu denemedim beni de vitamin kötü yapıyor ne zamn içsem midemi bulandırıyor

Sende benm kervana katıldın hayırlısı olsun bende erkek hissediyordum ama itiraf edemiyorum rüyamda da görmüştüm bilinç altı demiştim ama nasip işte

AYnen canım 2lide hiç bişey çıkmadı ultrasonda normal hep anan bu böyle çıkınca bi gerildim . Bilmeyince böyle korkuyor insan

Sende benm kervana katıldın hayırlısı olsun bende erkek hissediyordum ama itiraf edemiyorum rüyamda da görmüştüm bilinç altı demiştim ama nasip işte
Hayırlısı olsun evet saol canım.sağlıkla gelsin yavrucaklarımız ben rüyamda çok görüyodum erkek bebek hatta 3-4 yaşındaki halini bile gördüm rüyamda nasip gerçktnde.hislerimizde yanılmadık demek Necla34 da kıza benziyor demişti erkek çıktı.

Hayirlisi olsun canim demek yanıldım

Benim çıktı biraz biraz üstelik sadece yarım kilo almış olmama rağmen
Benimde ilk gebeliğimde 5 aylıkken başlamıştı çıkmaya şimdi 4 ay dolmadan çıktı ikinci çocukta daha hemen çıkıyor tecrübeyle sabit

Kontrolden geldin mi canım inşAllah güzel haberlerle gelirsin
Geldim canım çok şükür bebek iyi kanama alanı da gözükmedi, iğne verdi doktor 5 günlük. Ama neden bu şekilde birden bukadar çok kanamam oldu anlamadım. 7nci haftada da olmuştu, doktor tekrarlayabilir, her tekrarlaması risk diyince üzüldüm. Ama suan herseyin iyi olmasına sevindim İnşaAllah bidaha olmaz

Çok şükür bebek iyi Sizin gibi oldum sanırım benımde ömrümden ömür gitti cok zormus böyle durumlar

AYnen canım 2lide hiç bişey çıkmadı ultrasonda normal hep anan bu böyle çıkınca bi gerildim . Bilmeyince böyle korkuyor insan
Bende doktora basta inanmadım masraftanmı kacıyor diye de sonra baktım biraz gereksiz geldi can sıkmaktan Baska işe yaramıyor diye yaptırmadım haklıymış kadın Bi bildiği varmıs demekki bakalım ayrıntılı da hersey cıkar ZTen sende sormus sun profa zaten rahatla biraz ayrıntılıda iyi birine yaptırırsan söler herseyi

Banada kıza benyor demişti baya ümitlenmiştim bende gördüm gecen suratına kdr gördüm pek hatırlamıyorum ama esmer güzel Bi bebek gördüm

Şükür canım dünkü kanamadan sonra hiç bişey olmadı dimi lekelenme filan benim 3-4 gün kahverengi lekelenme olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…