Kızlar bende bu sabah kontrole gittim ikili test için.Her şey yolunda şükürler olsuncinsiyeti de öğrendik bir oğluşumuz olcak Ben hep erkek olcağını hissediyordum rüyamda bile defalarca görmüştüm ama gönlüm hep kızdan yanaydı nasip tabi.sağlıklı olsun yeterki Rabbim hayırlısıyla sağsalim kucağıma da almayı nasip eder inş Hepimiz için hep bu duayı ediyorum dualarımdasınız her zaman kızlar
Hayırlısı olsun evet saol canım.sağlıkla gelsin yavrucaklarımız ben rüyamda çok görüyodum erkek bebek hatta 3-4 yaşındaki halini bile gördüm rüyamda nasip gerçktnde.hislerimizde yanılmadık demekNecla34
da kıza benziyor demişti erkek çıktı.
Hayırlısı olsun evet saol canım.sağlıkla gelsin yavrucaklarımız ben rüyamda çok görüyodum erkek bebek hatta 3-4 yaşındaki halini bile gördüm rüyamda nasip gerçktnde.hislerimizde yanılmadık demek☺ Necla34
Kızlar sindirim problemi yasiyormusunuz nasil bir çözüm buldunuz ben su icemiyorum fazlasindan midem bulaniyor ve ciddi kabızlık yasiyorum öneriniz varmi
Geldim canım çok şükür bebek iyi kanama alanı da gözükmedi, iğne verdi doktor 5 günlük. Ama neden bu şekilde birden bukadar çok kanamam oldu anlamadım. 7nci haftada da olmuştu, doktor tekrarlayabilir, her tekrarlaması risk diyince üzüldüm. Ama suan herseyin iyi olmasına sevindim İnşaAllah bidaha olmaz
Gecmiş olsun benim ilk hamileliğimde olmuştu hemen acile gittik doktor baktı direk düşük yapıyorsun dedi serum taktı progestan hap varsa iki tane iç dedi eve yolladı.. Sabaha kadar ömrümden ömür gitti tüp bebek merkezine gittik durumu anlattık işte düşük yapıyorsun dediler diye doktorum çok kızdı sizi niye böyle korkutmuslar bebek gayet iyi şurda kanama alanı var oda bebek yerinden oynuyor ondan oluyor demişti kanama olmasa daha tehlikeli demişti bana inşallah sizinki de öyle bir şeydir..
Bende doktora basta inanmadım masraftanmı kacıyor diye de sonra baktım biraz gereksiz geldi can sıkmaktan Baska işe yaramıyor diye yaptırmadım haklıymış kadın Bi bildiği varmıs demekki bakalım ayrıntılı da hersey cıkar ZTen sende sormus sun profa zaten rahatla biraz ayrıntılıda iyi birine yaptırırsan söler herseyi
Hayırlısı olsun evet saol canım.sağlıkla gelsin yavrucaklarımız ben rüyamda çok görüyodum erkek bebek hatta 3-4 yaşındaki halini bile gördüm rüyamda nasip gerçktnde.hislerimizde yanılmadık demekNecla34
Geldim canım çok şükür bebek iyi kanama alanı da gözükmedi, iğne verdi doktor 5 günlük. Ama neden bu şekilde birden bukadar çok kanamam oldu anlamadım. 7nci haftada da olmuştu, doktor tekrarlayabilir, her tekrarlaması risk diyince üzüldüm. Ama suan herseyin iyi olmasına sevindim İnşaAllah bidaha olmaz