Ayy ne çok ortak yönümüz varmış rüya konusunda. Ben de çok görürüm sabaha kadar bissürrü bissürrü dizi olur her gün O şekilde gördüklerimiz çıkmaz inşAllah
ikincide de çok başka bir sevgi oluyor .
bir yerde okumuştum evde bir çocuk varsa ikinci ondan tamamen Farklı karakterde oluyormuş ki varlığını kabullendirebilsin diye tamamen iç güdüsel olarak . Gerçekten de öyle ilki daha gururlu benimkilerde, ikinci biraz daha yüzsüz cilveli çok Farklı hisler yaşatıyorlar insana
Canım benimde kanamam olmuştu kesin düşük yaptım diye gece acile gittik rahim etrafında kanama alanı varmış ilaç filan verdi 2 hafta kullandım kontrole gittiğimde şükür geçmişti iyi düşün inşAllah herşey güzel olacak
Gönlünü ferah tut canim nasıl bi korkudur bilirim ben dinlen ve bol su iç en iyi ilacın bu senin benim kanamam olduğunda böyle demişti doktorum geçmiş olsun geçer inşallah
Evet günü gününe aynı. Benim son adet tarihi 12 Ocak senin ? Kontrollere gidiyor musun canım bebiş nasıl gidiyor benim ilkin 4 5 gün gerideydi şuan haftasıyla uyumlu
Merhaba CNm günaydın ,aynen benim de son adet başlangıcı 12 ocaktı , Herşey yolunda çok şükür , dr um ileride geride diye birşey demedi sadece haftasına göre boyu uzun dedi bebeğin. En son 2 Li test yapıldı temiz çıktı, işte 07 Martta kontrolüm var , heyecanla sabırsızlıkla bekliyoruz. Senin karnın büyüdü mü, bebek hareketlerini hissediyor musun , vücudun ne durumda yani bulantın , halsizlik vs bitti mi ?
Nasıl videolar ki canım benim okuduğum çoğu sitede bebeğe zararı olmaz dengeli beslenmeyle yazarken bir kaç tane sitede zararlı olabilir doktorunuza danışın yazıyor
Benim akıntım çok oluyor özellikle sabahları su gibi, önce çok korkuyodum bebeğin sıvısı mı diye ama değilmiş progestandan kaynaklı imiş benimki, doktorum normal dedi. Birşey olacağını sanmıyorum canım içini ferah tut
En kötü ihtimalle bebeğin suyu desek bu durumda bile bebeğini sağlıkla kucağına alan zamanla suyu düzelen kişiler var bu yüzden kendinizi üzmeyin. Bazen akıntılar ve ağrılar sadece vajinal kaynaklı oluyor bebek ya da rahimle ilgisi dahi olmayabilir.İnşallah doktordan güzel haberler alırsınız.
Benimde aynen oyle 3 haftaya cok merak ediyorum bi önceki kontrolümde sordum küçük dedi söylemedi doktorum ultrason çıktisindann tahmin yürüten varmi aranızda arkadaşlar herşeyi araştırmaya başladım cinsiyet icin
Gecmiş olsun benim ilk hamileliğimde olmuştu hemen acile gittik doktor baktı direk düşük yapıyorsun dedi serum taktı progestan hap varsa iki tane iç dedi eve yolladı.. Sabaha kadar ömrümden ömür gitti tüp bebek merkezine gittik durumu anlattık işte düşük yapıyorsun dediler diye doktorum çok kızdı sizi niye böyle korkutmuslar bebek gayet iyi şurda kanama alanı var oda bebek yerinden oynuyor ondan oluyor demişti kanama olmasa daha tehlikeli demişti bana inşallah sizinki de öyle bir şeydir..
Ayy ne çok ortak yönümüz varmış rüya konusunda. Ben de çok görürüm sabaha kadar bissürrü bissürrü dizi olur her gün O şekilde gördüklerimiz çıkmaz inşAllah
O zmn yalnız değilmişim cidden aksam film izlesem rüyamda görüyorum o kdr cok sey görüyorum ki bazen yoruluyorum bazen geriliyorum bazen komik bazen cok anlamlı bazende cok anlamsız cok içselleştiriyorum sanırım olayları rahat Bi tipim ama bilinçaltına cok yerleşiyor demekki, sen de de öle olabilir cok kafaya takmıyorum sanıyorsun ama aslında baya takılı kalıyor
ikincide de çok başka bir sevgi oluyor .
bir yerde okumuştum evde bir çocuk varsa ikinci ondan tamamen Farklı karakterde oluyormuş ki varlığını kabullendirebilsin diye tamamen iç güdüsel olarak . Gerçekten de öyle ilki daha gururlu benimkilerde, ikinci biraz daha yüzsüz cilveli çok Farklı hisler yaşatıyorlar insana
Evet bak bizimkilerde öle ikinci daha Bi oturaklı akrep burcu ilki böle kucaga alımıp öpülü sarılmasını sevmezdi ama ikinci bayılıyor sevelim diye özellikle gelir kucahımıza oturur ilkini kucakta 2 dk tutamadık demekki böle oluyor genelde