Kızlar merhaba benim 3lü sonucum biraz canımı sıktı 290 da 1 riskli çıktı doktorum amniyosentez veya nifty yaptırabileceğimi söyledi kafam çok karıştı canım çok sıkıldı
Kızlar Demir hapı sizdede bulantı yapıyor mu ? İlk günler aç içtim gene çıkardım çok ağır geldi . Şimdi kahvaltıdan bi kaç saat sonra alıyorum bugün gene fena yaptı zor tutuyom çıkarmamak için sizde durumlar nasıl ?
Ya ikiz bebek arabaları çok pahalı ikiz olunca evdeki arabada boşa gitti baya bir pahalıya patlayacak bizim bu seferki bebek alisverisi eşime geçen gösteriyorum ben yandım diyor
Letgodan sat cnm sende evdeki kullanmayacaklarını bncede eşin yandı sen de çalısmıyorsan sıkıntı ben 1 cocuga nasıl yetiştirmem diyorum bide 2maaş var bizde ikiz olmasını cok isterdim ama masraf kısmını hiç düşünmemiştim Allah kolaylık versin
Benim akıntım çok oluyor özellikle sabahları su gibi, önce çok korkuyodum bebeğin sıvısı mı diye ama değilmiş progestandan kaynaklı imiş benimki, doktorum normal dedi. Birşey olacağını sanmıyorum canım içini ferah tut
Bnde de aynı durum var normalde hep akıntı var sabah cok afedersin lavabodan sonra su gibi oluyo bildiğin altıma kacırdım gibi hissediyorum korktum baya bune diye sordum doktora cok normal dedi artık alıstım her sabah aynı sey
Hayırlı günler herkese bende bugun doktora gittim çok şükür bebiş 13+4 olmuş dedi.gayet iyi dedi her şey .cinsiyet icin erkege benzettim dedi ama yine daha net olarak 1 ay sonra belli olur dedi.tahminimce erkek dedi bende saglıklı olsun yeter dedim zaten sadece merak ediyor insan
Kızlar bende bu sabah kontrole gittim ikili test için.Her şey yolunda şükürler olsuncinsiyeti de öğrendik bir oğluşumuz olcak Ben hep erkek olcağını hissediyordum rüyamda bile defalarca görmüştüm ama gönlüm hep kızdan yanaydı nasip tabi.sağlıklı olsun yeterki Rabbim hayırlısıyla sağsalim kucağıma da almayı nasip eder inş Hepimiz için hep bu duayı ediyorum dualarımdasınız her zaman kızlar
Ben bakıyorum ama bakakalıyorum:) Tek bildiğim ağır ve büyük olmaması gerektiği ama bu kadar çeşitin ve fiyat farklılığın içinden nasıl çıkacağız bilmiyorum. Oto koltuğu da aynı şekilde zorlayacak gibi. Daha erken diyip pes ediyorum en son:)
Ben bakıyorum ama bakakalıyorum:) Tek bildiğim ağır ve büyük olmaması gerektiği ama bu kadar çeşitin ve fiyat farklılığın içinden nasıl çıkacağız bilmiyorum. Oto koltuğu da aynı şekilde zorlayacak gibi. Daha erken diyip pes ediyorum en son:)
Bebek arabasını canlı görmeden, elimi değmeden alabileceğimi sanmıyorum. Dediğiniz gibi çok seçenek var ve en iyi herkese göre değişir. Bizim arabamız küçük mesela, benim için en önemlisi çok hafif, yer kaplamayan, pratik bir şey olması.
Benim arkadaşıma oldu aynısı . Bir kızı bir oğlu vardı . Çok zaman sonra keyfi bebek sahibi olmak istedi . Kız demişlerdi üçüncü olunca herşeyi yeni alındı pembiş pembiş beşik araba kıyafet aklınıza ne gelirse . Pembeler içine oğlan çocuğu doğdu