2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Tersi ne kız benim için ordaki bebek onemli test duz bakmiyorum
Karın ve vajinalde farklı oluyomuş diye okumuştum hatta ekran almıştım bak atcam çok teşekkür ederim vakit ayırdığın içşn. Tersi muhabbeti olmamasına da çok sevindim bak şundan kalmış aklımda

Eklentiler

• Screenshot_20200302-164345.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 48
Sen remzi teorisinden bahsediyorsun ben katilmiyorum o fikre canim bebişin paşa gonlu neresini isterse orayi secer ve döllenir döllendigi tüpede bağli tabi ama kesinlikle sağ sol cinsiyetle alakasi yok tabi benim duşemcem

Bebek bakımıyla ilgili kapsamlı bilgi veren hangi kaynağı önerirsiniz? Kitap, blog, internet sitesi, youtube kanalı olabilir.

Necla34 Canım daha önce 2 kez attım ama görmedin sanırım rica etsem bana da söyler misin tahminini 11+2 yiz burada

Eklentiler

• EAB16CF4-F5D7-465D-8D9E-C932C63CB852.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 41
  • F294AF4F-8E5E-42A5-950E-6AB9D2213F57.webp
    35,1 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba yeni katıldım aranız 11+6 haftalık gebeyim. İkili test için ne yaptınız malum virüs yüzünden hastaneye gitmeye çekiniyor insan

banada böle olmustu herkes kız diyordu çin takvimi erkek benmki erkekmiş hayırlı olsun :))))

Kızlar selam baş ağrılarından kurtulamıyorum hergün ağrımaya başladı gece olunca uykuya zor dalıyorum ağrı şiddetleniyor. parol da kesmiyo bazen. napicam bilmiyorum baş ağrısı çekenleriniz neler yapıyosunuz nasıl başa çıkıyosunuz

Merhaba yeni katıldım aranız 11+6 haftalık gebeyim. İkili test için ne yaptınız malum virüs yüzünden hastaneye gitmeye çekiniyor insan
Benim doktorum ikili testi 13. haftanın içinde yapıyordu. Gittim yaptırdım. Muayenehane olduğu için rahattım ama hastaneler de boş diyorlar. Tarama testleri içinde isabet oranı en yüksek olanı ikili tarama. Yaptırmak istiyorsan ve imkan varsa zamanında yaptır bence.

Ben de bir dönem çok çektim ve 10 günde bir hala oluyor. Susuz kalmadığına ve kan şekerinin düşmediğine eminsen ılık duş veya enseye soğuk kompresi deneyebilirsin. Ben en çok soğuk kompresten verim aldım.

Bol su içiyorum canım hep.kan şekerim mi düşüyo bilmiyorum ama tatlı şeyler de tüketiyorum canım çekince.enseye soğuk kompresi deneyeyim saol canım inş bana da iyi gelir

Bol su içiyorum canım hep.kan şekerim mi düşüyo bilmiyorum ama tatlı şeyler de tüketiyorum canım çekince.enseye soğuk kompresi deneyeyim saol canım inş bana da iyi gelir
Tatlı şeylerden de ziyade kan şekerini zıplatmayacak şeyler yemek ve düzenli yemek iyi olabilir. Bazen de bizim kontrol edebileceğimiz hiçbir nedeni ve çözümü olmuyor maalesef. Kan damarlarının genişlemesinden, kan hacminin artmasından kaynaklanan bir ağrı olabiliyor. Geçmiş olsun.

Teşekkür ederim .Evet canım .hormon seviyelerimiz yükseliyo hamilelik boyunca hep inişli çıkışlı baş ağrılarımızın olması çok normal fakat bazen dayanılmaz hale geliyor şuan soğuk kompres yapıyorum biraz iyi geldi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…