Canım valla bende aynıyım her gün ağrıyor geceleri uyuyamıyorum iki üç gün sürüyor başladımı minoset içiyorum..Kızlar selam baş ağrılarından kurtulamıyorum hergün ağrımaya başladıgece olunca uykuya zor dalıyorum ağrı şiddetleniyor. parol da kesmiyo bazen. napicam bilmiyorum baş ağrısı çekenleriniz neler yapıyosunuz nasıl başa çıkıyosunuz
Bende parol atıyorum şimdi yine attım geçmiyor çnkü ve gittikçe artıyor ağrı.benimde günler sürüyo başlayınca sabah uyanınca bile baş ağrısıyla uyanıyorumCanım valla bende aynıyım her gün ağrıyor geceleri uyuyamıyorum iki üç gün sürüyor başladımı minoset içiyorum..
Sıcak duş , aromatik yağlar ile masaj ... Allah kolaylık versin çok zor iki gün önce çok ağrıdı başım ne yapsam geçmedi bunlar kısa süreli çözüm oluyor maalesefKızlar selam baş ağrılarından kurtulamıyorum hergün ağrımaya başladıgece olunca uykuya zor dalıyorum ağrı şiddetleniyor. parol da kesmiyo bazen. napicam bilmiyorum baş ağrısı çekenleriniz neler yapıyosunuz nasıl başa çıkıyosunuz
Bol su içmeye çalış birde . Çay , kahve de deneyebilirsin . İnşallah geçerBende parol atıyorum şimdi yine attım geçmiyor çnkü ve gittikçe artıyor ağrı.benimde günler sürüyo başlayınca sabah uyanınca bile baş ağrısıyla uyanıyorum
Hayirlisi olsunSağol canım bakalım nasip artık erkekse pazartesi gösterir heralde 14 e giriyoruz sağlıklı olsun da
Sao canım inşallahBol su içmeye çalış birde . Çay , kahve de deneyebilirsin . İnşallah geçer
Zümra ismi çok güzel favorim benimBen iki cinsiyeti de çok severim bi ayrım yok Rabbim ikisinden de verse başka ne isterim ki. Onun kudreti rahmeti letafeti çok verebilir biz isteyelim O'nun hoşuna gider acziyet bize Kudret ona ait
Allah bağışlasın canım oğluşunu. Ben iki isim sevmiyorum ama güzelmiş ismi. Hımm eşinin ismi İsa senin de N harfiyle başlıyorNisan güzel isim ben 2 isim sevmediğim için bana Nisa daha güzel geldi
Biz kız ismi düşünüyoruz artık.
Defne, bade, damla, duru, kevser, zümra, isra, ayla, sena, hafsa bissürü favori isim var benim aklımda hayırlısyla cinsiyet kesinleşsin karar vercez inşAllah
Ahh aynen bende aynı hiç geçmiyor uyutursa bin şükür diyom kalkıyorum yine devam doktora sordum günde 3 tane minoset içebilirsin dedi tekte kesmiyorBende parol atıyorum şimdi yine attım geçmiyor çnkü ve gittikçe artıyor ağrı.benimde günler sürüyo başlayınca sabah uyanınca bile baş ağrısıyla uyanıyorum
Kızlar selam baş ağrılarından kurtulamıyorum hergün ağrımaya başladıgece olunca uykuya zor dalıyorum ağrı şiddetleniyor. parol da kesmiyo bazen. napicam bilmiyorum baş ağrısı çekenleriniz neler yapıyosunuz nasıl başa çıkıyosunuz
Hayirlisi olsun bebiş kız mı erkek unuttum da ne yorum yapmiştim canimKızlar merhabalar ☺ uzun zamandır giremiyorum yazılanlar epey birikmiş hepsini okumam da imkansız,oruç tutan var mı içinizde onu merak ettim. Bir deNecla34 cinsiyet tahminin tuttu bende ☺
Evet o teori ama hiç anlayamamıştım onu zatenSen remzi teorisinden bahsediyorsun ben katilmiyorum o fikre canim bebişin paşa gonlu neresini isterse orayi secer ve döllenir döllendigi tüpede bağli tabi ama kesinlikle sağ sol cinsiyetle alakasi yoktabi benim duşemcem
Canim allah razi olsun sanada hayirlis ramazanlarKızlar selam
Bir süredir giremedim sayfalar dolmuş hemen
Ben bu hafta kontrole gidecektim ama yasak gelince gidemedim.
Idrar muhabbeti dönmüş ay bende de çok fena var O durum. Sürekli lavaboya gidiyorum sıkışmış olarak ama o kadar da çok birikmemiş oluyorAşırı şu içiyorum günde en az 2.5 litre çok susuyorum neden anlamadım. Şekerim mi oynuyor çözemedim.
17. haftadayım ilk gebelik ama ben de damar atması gibi bir şey hissediyorum alt karın bölgemde. Umarım bebek hareketidir zaten 1 ayı geçecek en son ultrasondan bu yana.
Bu arada cümleten hayırlı ramazanlar. Dilerim çok tatlı geçer ayınız.
Ben oruç tutamıyorum çünkü en fazla 2 saat sonra bulantim başlıyor tansiyonum düşüyor. Tek yemek de istemiyorum yemekleri eşime göre yapmak istiyorum iftara doğru. Öğünler şaşıyor ama alışacağız bu tempoya bir şekilde.
Ya bir de çok üzülüyorum ramazan böyle sakin geçince. Dostlar akrabalar hep sofrada buluşurduk.Iftar sofralarında dualarda buluşmak dileğiyle kızlar
Ayrılık cümlesi gibi oldu tobe tobe
İlk gebeliğim ben de tam anlamıyorum ne olduğunu ama orda haraketli bişey varBence onu anlarsınız çok anlık oluyo bi anda bende balık hızlıca lupp diye geçmiş gibi hissediyorum. Kelebek çırpması gibi henüz olmadı o ilk bebeğimin ritmiydi
Ben de çok beğeniyorum o ismi ama eşim dalga geçti (ikimiz de öğretmeniz) öğretmenlerde zümre sistemi var ya o ne zümre gibi dediZümra ismi çok güzel favorim benim
Ben bu gün tuttum güzel geçti çok şükürKızlar merhabalar ☺ uzun zamandır giremiyorum yazılanlar epey birikmiş hepsini okumam da imkansız,oruç tutan var mı içinizde onu merak ettim. Bir deNecla34 cinsiyet tahminin tuttu bende ☺
Ben de çok beğeniyorum o ismi ama eşim dalga geçti (ikimiz de öğretmeniz) öğretmenlerde zümre sistemi var ya o ne zümre gibi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?