2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım valla bende aynıyım her gün ağrıyor geceleri uyuyamıyorum iki üç gün sürüyor başladımı minoset içiyorum..

Canım valla bende aynıyım her gün ağrıyor geceleri uyuyamıyorum iki üç gün sürüyor başladımı minoset içiyorum..
Bende parol atıyorum şimdi yine attım geçmiyor çnkü ve gittikçe artıyor ağrı.benimde günler sürüyo başlayınca sabah uyanınca bile baş ağrısıyla uyanıyorum

Sıcak duş , aromatik yağlar ile masaj ... Allah kolaylık versin çok zor iki gün önce çok ağrıdı başım ne yapsam geçmedi bunlar kısa süreli çözüm oluyor maalesef

Bende parol atıyorum şimdi yine attım geçmiyor çnkü ve gittikçe artıyor ağrı.benimde günler sürüyo başlayınca sabah uyanınca bile baş ağrısıyla uyanıyorum
Bol su içmeye çalış birde . Çay , kahve de deneyebilirsin . İnşallah geçer

Zümra ismi çok güzel favorim benim

Kızlar merhabalar uzun zamandır giremiyorum yazılanlar epey birikmiş hepsini okumam da imkansız,oruç tutan var mı içinizde onu merak ettim. Bir de Necla34 cinsiyet tahminin tuttu bende

Ahh aynen bende aynı hiç geçmiyor uyutursa bin şükür diyom kalkıyorum yine devam doktora sordum günde 3 tane minoset içebilirsin dedi tekte kesmiyor

Hayırlı olsun bebişin bende de aynı senin durum bakalim ne cikicak

Gecmis olsun bende de migren vsr cok kotu basagrisi bilirim parol minoset hic kesmez benimki ağrıyınca masaj yaptırım sonra başımı bağlar karanlik bi odada uyumaya calisirim tabi dalabilirsem ağrıdan.bende hafif seyirde başlayıp şiddetleniyor gittikçe senin nasıl bilmiyorum allah kolaylık versin hepimize

Kızlar merhabalar ☺ uzun zamandır giremiyorum yazılanlar epey birikmiş hepsini okumam da imkansız,oruç tutan var mı içinizde onu merak ettim. Bir de Necla34 cinsiyet tahminin tuttu bende ☺
Hayirlisi olsun bebiş kız mı erkek unuttum da ne yorum yapmiştim canim

Kızlar selam
Bir süredir giremedim sayfalar dolmuş hemen
Ben bu hafta kontrole gidecektim ama yasak gelince gidemedim.
Idrar muhabbeti dönmüş ay bende de çok fena var O durum. Sürekli lavaboya gidiyorum sıkışmış olarak ama o kadar da çok birikmemiş oluyor Aşırı şu içiyorum günde en az 2.5 litre çok susuyorum neden anlamadım. Şekerim mi oynuyor çözemedim.
17. haftadayım ilk gebelik ama ben de damar atması gibi bir şey hissediyorum alt karın bölgemde. Umarım bebek hareketidir zaten 1 ayı geçecek en son ultrasondan bu yana.
Bu arada cümleten hayırlı ramazanlar. Dilerim çok tatlı geçer ayınız.
Ben oruç tutamıyorum çünkü en fazla 2 saat sonra bulantim başlıyor tansiyonum düşüyor. Tek yemek de istemiyorum yemekleri eşime göre yapmak istiyorum iftara doğru. Öğünler şaşıyor ama alışacağız bu tempoya bir şekilde.
Ya bir de çok üzülüyorum ramazan böyle sakin geçince. Dostlar akrabalar hep sofrada buluşurduk. Iftar sofralarında dualarda buluşmak dileğiyle kızlar
Ayrılık cümlesi gibi oldu tobe tobe

Sen remzi teorisinden bahsediyorsun ben katilmiyorum o fikre canim bebişin paşa gonlu neresini isterse orayi secer ve döllenir döllendigi tüpede bağli tabi ama kesinlikle sağ sol cinsiyetle alakasi yok tabi benim duşemcem
Evet o teori ama hiç anlayamamıştım onu zaten Ahahha bence de istediği yere yerleşirler

Canim allah razi olsun sanada hayirlis ramazanlar

Ben de çok beğeniyorum o ismi ama eşim dalga geçti (ikimiz de öğretmeniz) öğretmenlerde zümre sistemi var ya o ne zümre gibi dedi
Hiç o açıdan düşünmemiştim bu güzel ismi. Siizn mi kanda pıhtılaşmama probleminiz vardı buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…