- 28 Temmuz 2016
- 4.044
- 6.758
- 158
Ya bu sabah akşam nemlendirme olayını otutamıyorum biKızlar selam ben Kasım annelerindenim ama sizi de takip ediyorum sohbetiniz çok hoş ☺
@Mermaid1991 canım ben ilk gebeliğimde hiç çatlamadım dönüşümlü olarak organik kakao yağı, shea yağı ve hindistan cevizi yağı sürdüm sabah akşam, sana da öneririm. Başlarsa lierac kullanmıştım ama sonradan araştıdığımda çok fazla katkı maddesi olduğunu gördüm bıraktım. Bebe yağından çok verim alınmıyor diye biliyorum kullanan arkadaşlarım çatlamıştı çünkü sanırım yeterli elastikiyet kazandırmıyor cilde.
Söylemeden geçemeyeceğim @Necla34 grubun en sevimlilerindensin hep gülerek okuyorum yorumlarını
taydin sohbetin aranıyor bu arada nerelerdesin ☺ grubun ablası gibisin paylaştığın bilgiler ve sohbetin çok hoş
Bilmiyorum ki canım 2 gün sonra bulantı ilacım bitiyor onu yazdırmaya gidicem galiba gitmişken deNe zaman gideceksin tekrar ?
Evet canım kız benim
Ya neden uzun sürdü bu bulantılarBilmiyorum ki canım 2 gün sonra bulantı ilacım bitiyor onu yazdırmaya gidicem galiba gitmişkeno olmadan kötü oluyorum hâlâ hatta onu alınca bile
Hayırlı olsun kızçen sen zaten kız istiyodun çok sevindim canım
Bişe demiyor canım ilacını kullan bi zararı yok geçince bırakırsın diyor ama geçmek bilmiyor hatta dün gece ondan önceki gece çok kötü oldum yine azalmıyor bilakis gitgide artıyor sankiYa neden uzun sürdü bu bulantılar
Doktor ne diyor bu konuda ?
Kapsamlı bi kan testi mi istesen acabaBişe demiyor canım ilacını kullan bi zararı yok geçince bırakırsın diyor ama geçmek bilmiyor hatta dün gece ondan önceki gece çok kötü oldum yine azalmıyor bilakis gitgide artıyor sanki
Bilmiyorum ki kanla alakalı bişey mi buKapsamlı bi kan testi mi istesen acaba
Bilemiyorum canım en azından eksik vitaminlerin varsa tamamlanırBilmiyorum ki kanla alakalı bişey mi bu
Bünyeyle alakalı galiba canım bazılarının doğuma kadar olabiliyor iki ablamın da öyle oldu meselaBilemiyorum canım en azından eksik vitaminlerin varsa tamamlanır
Peki ne sıklıkla hissediyosunuz, ben de hissediyodum 15. Haftadan beri birşeyler ama 2 gündür tık yok.. 16+5’teyimTekme şuan zaten mümkün değil ama bence varlığını hissetmeye başlamış olabilirsin tabikiDamar atması, bağırsak hareketi kas seğirmesi olsa anlarsın zaten. Ben genelde balık çırpınması süzülmesi gibi bir şey hissediyorum göbeğimin alt tarafı ve kasık arasında ve iki haftadır hissediyorum. İkinci bebeğim olduğu için daha eminim artık bebiş mi başka bişey mi diye. İlk bebeğimde çok daha geç hissetmiştim ama onunkinin daha farklıydı ritmi.
Ben yikadigim zaman düşük derecede makinaya atıyorum birşey olmadi diger yun ipler tuylenme yapiyor zamanla bu oyle degilBen bu şekil ipten İlk defa yapacam .yıkayınca ip kötü olmuyor demi
Merhaba ben hem femix iciyorum hem de iki gunde bir omega royal iciyorumKizlar simdi ben onceden omega kullaniyordum doktorum bu hafta elevit ve gyno fenol sanol kan hapi verdi sormayi unuttum bir dahaki kontrolum 2 hafta sonra 3unu icsem bisey olurmu omegayi birakayimmi bilemedim omega icen var mi aranizda
Ben eczaneden aldım 340 filandı sanırım yani su an için etkili i bilmiyorum henüz Bi çatlama yok arada kasıntı oluyo ben de de ama baya yapış yapış Bi jel sonucu sonunda anlayacagızNeyle ilgili çözülmüyor dediğin gibi. liearc çok gördüm araştırırken, memnun musun sen pekiKaça almştın
Günaydın :)
Canim doktorun mu önerdi 2 günde bir iciyorsunMerhaba ben hem femix iciyorum hem de iki gunde bir omega royal iciyorum
Kaç Haftalık sennkiBenim ilk olmamasına rağmen bende hissetmiyorum yalnız değilsin
Evet femix de de omega var zaten o yuzden digerini bir gun ic bir gun icme dedi 10 gun falan oluyor baslayali femix ise 1 ay oldu kullanaliCanim doktorun mu önerdi 2 günde bir iciyorsun
Benimki omega yogunlukta Bi vitamin demir ilacıyla birlikte alıyorum tabi aynı anda içmiyorum ama omegadan mı nedir bilmiyorum benm asırı midemi bulandırıyorKizlar simdi ben onceden omega kullaniyordum doktorum bu hafta elevit ve gyno fenol sanol kan hapi verdi sormayi unuttum bir dahaki kontrolum 2 hafta sonra 3unu icsem bisey olurmu omegayi birakayimmi bilemedim omega icen var mi aranizda
Hem omega hem kemikler için hap hem de multivitamin içiyorum bide yanına d vitamini:)Kizlar simdi ben onceden omega kullaniyordum doktorum bu hafta elevit ve gyno fenol sanol kan hapi verdi sormayi unuttum bir dahaki kontrolum 2 hafta sonra 3unu icsem bisey olurmu omegayi birakayimmi bilemedim omega icen var mi aranizda
O ben de de var ya unutuyorum ve çatlmaya cok müsaitim sert ve kuru Bi derim var alarm filan kurcam artık telefonaYa bu sabah akşam nemlendirme olayını otutamıyorum bihep duştan sonra aklıma geliyor o zaman sürüyorum kremi.
Çatlayınca akıllanacağım sanırım
Ve aleykum selamKızlar selam ben Kasım annelerindenim ama sizi de takip ediyorum sohbetiniz çok hoş ☺
@Mermaid1991 canım ben ilk gebeliğimde hiç çatlamadım dönüşümlü olarak organik kakao yağı, shea yağı ve hindistan cevizi yağı sürdüm sabah akşam, sana da öneririm. Başlarsa lierac kullanmıştım ama sonradan araştıdığımda çok fazla katkı maddesi olduğunu gördüm bıraktım. Bebe yağından çok verim alınmıyor diye biliyorum kullanan arkadaşlarım çatlamıştı çünkü sanırım yeterli elastikiyet kazandırmıyor cilde.
Söylemeden geçemeyeceğim @Necla34 grubun en sevimlilerindensin hep gülerek okuyorum yorumlarını
taydin sohbetin aranıyor bu arada nerelerdesin ☺ grubun ablası gibisin paylaştığın bilgiler ve sohbetin çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?