2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya bu sabah akşam nemlendirme olayını otutamıyorum bi hep duştan sonra aklıma geliyor o zaman sürüyorum kremi.
Çatlayınca akıllanacağım sanırım

Ne zaman gideceksin tekrar ?
Evet canım kız benim
Bilmiyorum ki canım 2 gün sonra bulantı ilacım bitiyor onu yazdırmaya gidicem galiba gitmişken de o olmadan kötü oluyorum hâlâ hatta onu alınca bile
Hayırlı olsun kızçen sen zaten kız istiyodun çok sevindim canım

Ya neden uzun sürdü bu bulantılar
Doktor ne diyor bu konuda ?

Ya neden uzun sürdü bu bulantılar
Doktor ne diyor bu konuda ?
Bişe demiyor canım ilacını kullan bi zararı yok geçince bırakırsın diyor ama geçmek bilmiyor hatta dün gece ondan önceki gece çok kötü oldum yine azalmıyor bilakis gitgide artıyor sanki

Peki ne sıklıkla hissediyosunuz, ben de hissediyodum 15. Haftadan beri birşeyler ama 2 gündür tık yok.. 16+5’teyim

Kızlar çatlak için bio-oil kullanıyorum bende kokusu çok hoş ve güzel yorumlar okudum hakkında var mı kullanan?

Kizlar simdi ben onceden omega kullaniyordum doktorum bu hafta elevit ve gyno fenol sanol kan hapi verdi sormayi unuttum bir dahaki kontrolum 2 hafta sonra 3unu icsem bisey olurmu omegayi birakayimmi bilemedim omega icen var mi aranizda
Merhaba ben hem femix iciyorum hem de iki gunde bir omega royal iciyorum

Neyle ilgili çözülmüyor dediğin gibi. liearc çok gördüm araştırırken, memnun musun sen peki Kaça almştın

Günaydın :)
Ben eczaneden aldım 340 filandı sanırım yani su an için etkili i bilmiyorum henüz Bi çatlama yok arada kasıntı oluyo ben de de ama baya yapış yapış Bi jel sonucu sonunda anlayacagız ama baya cok 2 güne vi sürüyorum bende

Kizlar simdi ben onceden omega kullaniyordum doktorum bu hafta elevit ve gyno fenol sanol kan hapi verdi sormayi unuttum bir dahaki kontrolum 2 hafta sonra 3unu icsem bisey olurmu omegayi birakayimmi bilemedim omega icen var mi aranizda
Benimki omega yogunlukta Bi vitamin demir ilacıyla birlikte alıyorum tabi aynı anda içmiyorum ama omegadan mı nedir bilmiyorum benm asırı midemi bulandırıyor

Hem omega hem kemikler için hap hem de multivitamin içiyorum bide yanına d vitamini:)
Doktorum şu dönemde ekstra dikkat et dedi adamakıllı pazardan marketten taze alışveriş de yapamıyoruz maalesef

Ya bu sabah akşam nemlendirme olayını otutamıyorum bi hep duştan sonra aklıma geliyor o zaman sürüyorum kremi.
Çatlayınca akıllanacağım sanırım
O ben de de var ya unutuyorum ve çatlmaya cok müsaitim sert ve kuru Bi derim var alarm filan kurcam artık telefona

Ve aleykum selam
Aynen taydin uzun süredir yok ortalarda ses ver kuzum iyi misin grubun ablasııı özledik nerelerdesin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…