- 26 Ocak 2020
- 2.278
- 2.868
- 83
- 32
Bu bahsettiğin durum bende de oluyor canım eskisi kadar bulantım olmuyor ama koku hassasiyeti devam ettiği için yemek yapmakta zorlanıyorumCanım benim bulantım çok yok ama yemek yapmakta çok zorlanıyorum bu aralar gözümde o kadar çok büyüyor ki, malesef bişey yemem için de hazırlamam gerekiyor yapacak kimse yok. Allah yardımcımız olsun
Teşekkur ederim cok tatlisin meşur oldum diyorum ya bak olmuşumKızlar selam ben Kasım annelerindenim ama sizi de takip ediyorum sohbetiniz çok hoş ☺
Mermaid1991 canım ben ilk gebeliğimde hiç çatlamadım dönüşümlü olarak organik kakao yağı, shea yağı ve hindistan cevizi yağı sürdüm sabah akşam, sana da öneririm. Başlarsa lierac kullanmıştım ama sonradan araştıdığımda çok fazla katkı maddesi olduğunu gördüm bıraktım. Bebe yağından çok verim alınmıyor diye biliyorum kullanan arkadaşlarım çatlamıştı çünkü sanırım yeterli elastikiyet kazandırmıyor cilde.
Söylemeden geçemeyeceğimNecla34 grubun en sevimlilerindensin hep gülerek okuyorum yorumlarını
@taydin sohbetin aranıyor bu arada nerelerdesin ☺ grubun ablası gibisin paylaştığın bilgiler ve sohbetin çok hoş
Bende almayı düşünüyordum mühendisinoğlu sayfasında bu bilgiyi görünce vazgeçtimKızlar çatlak için bio-oil kullanıyorum bende kokusu çok hoş ve güzel yorumlar okudum hakkında var mı kullanan?
Bende almayı düşünüyordum mühendisinoğlu sayfasında bu bilgiyi görünce vazgeçtim
İçeriğini değerkendirdiğimizde;
.
Calebdula yağı, lavanta yağı, papatya yağı, Biberiye yağı içeriyor
.
Bu yağlar yeterli gelmemiş olacak ki likid parafin içeriyor yani paraffinium liquidum .
.
Aynı zamanda bu yağların koruyuculuğu için BHT kullanılmış .
.
Ve malesef renklendiriciler konusunda da bonkör davranmışlar
.
Bir diğer nokta da ürün A vitamini içeriyor. Bu iyi birşey gibi düşünülse de hamilelikte A vitamininin doz aşımı. Zaten besinlerle doğal yoldan alınabilmesi mümkün olan a vitamini doz aşımı uzmanlar tarafından riskli doğum sebeplerinden gösteriliyor
Canim benim doktorum 14 cu haftada kanla decavite başlatti beni birak dedi folik asidi devleteki doktorum 16 bitene kadar devam demişti bende başladim biraktim yaneKızlar 14+1’im ben bugün itibaren. İki hafta önce ikili test için gitmiştim en son. Doktor folik asit bitene kadar devam et dedi. Benim folik asit solgarın 100’lü olanındandı. Siz devam ediyo musunuz folik asite? Eğer devam edersem herhalde bi 30 tane falan daha vardır içinde.
Evet cok doğru bunlarin yerine indistan cevizi saf bide zeytin yaği kullanmak lazim diye biliyorumBende almayı düşünüyordum mühendisinoğlu sayfasında bu bilgiyi görünce vazgeçtim
.
.
Bu yağlar yeterli gelmemiş olacak ki likid parafin içeriyor yani paraffinium liquidum .
.
.
.
Bir diğer nokta da ürün A vitamini içeriyor. Bu iyi birşey gibi düşünülse de hamilelikte A vitamininin doz aşımı. Zaten besinlerle doğal yoldan alınabilmesi mümkün olan a vitamini doz aşımı uzmanlar tarafından riskli doğum sebeplerinden gösteriliyor
Bende almayı düşünüyordum mühendisinoğlu sayfasında bu bilgiyi görünce vazgeçtim
.
.
.
.
.
Kızlar 14+1’im ben bugün itibaren. İki hafta önce ikili test için gitmiştim en son. Doktor folik asit bitene kadar devam et dedi. Benim folik asit solgarın 100’lü olanındandı. Siz devam ediyo musunuz folik asite? Eğer devam edersem herhalde bi 30 tane falan daha vardır içinde.
Ama ne yaparsak yapalim eğer annede genlerde falan varsa catliyoruzBende almayı düşünüyordum mühendisinoğlu sayfasında bu bilgiyi görünce vazgeçtim
.
.
.
.
.
Selam o zmn soralım Ekim annelerimi daha keyifli Kasım annelerimiKızlar selam ben Kasım annelerindenim ama sizi de takip ediyorum sohbetiniz çok hoş ☺
Mermaid1991 canım ben ilk gebeliğimde hiç çatlamadım dönüşümlü olarak organik kakao yağı, shea yağı ve hindistan cevizi yağı sürdüm sabah akşam, sana da öneririm. Başlarsa lierac kullanmıştım ama sonradan araştıdığımda çok fazla katkı maddesi olduğunu gördüm bıraktım. Bebe yağından çok verim alınmıyor diye biliyorum kullanan arkadaşlarım çatlamıştı çünkü sanırım yeterli elastikiyet kazandırmıyor cilde.
Söylemeden geçemeyeceğimNecla34 grubun en sevimlilerindensin hep gülerek okuyorum yorumlarını
@taydin sohbetin aranıyor bu arada nerelerdesin ☺ grubun ablası gibisin paylaştığın bilgiler ve sohbetin çok hoş
Ne kadar çatlıyor mesela necla. Kenarlarım çatlıyor şu an benim göbek değil de. Yayılacak mi?Ama ne yaparsak yapalim eğer annede genlerde falan varsa catliyoruzannem de catlak var bende ne yaptim ne ettim catladi vucut musaitse catlar mesela benim kaynanam 6 tane dogurmus birtane catlak yok purussuz görümcelerimde ayni annesi hiçbir leke yok tabi tedbir almak onemli daha az zararla atlatiyorsun tebdir alinca
14 15e giriyoruz işte. Belirtide yok doğru düzgün kendimi takip edeceğim. Doktorada gidemiyoruz her zaman ne zor bi süreç Allah yardımcımız olsun,Kaç
Kaç Haftalık sennki
Bende yorumlarda herkes memnun ve çatlak oluşumunu engelliyor yazınca almayı düşünüyordum bunu görünce vazgeçmiştim palmers almayı düşünüyorum duştan çıkıncada hindistan cevizi yağı sürüyorum inşallah çatlamayız genlerden diyorlar annem çok çatlamışŞimdi baktım A vitamini vücuda sürüldüğü taktirde kolajen üretimini destekliyormuş derinin temel proteini.
Palmers kullanmıştım ben memnunda kaldım .Bende yorumlarda herkes memnun ve çatlak oluşumunu engelliyor yazınca almayı düşünüyordum bunu görünce vazgeçmiştim palmers almayı düşünüyorum duştan çıkıncada hindistan cevizi yağı sürüyorum inşallah çatlamayız genlerden diyorlar annem çok çatlamış
Losyon olan heralde degil mi?Palmers kullanmıştım ben memnunda kaldım .
Losyonda kullandım. Pompalı krem şeklinde olanı daLosyon olan heralde degil mi?
Kac haftaliksin canim bende yeni basladim kan ilacina ve diger vitamineEvet femix de de omega var zaten o yuzden digerini bir gun ic bir gun icme dedi 10 gun falan oluyor baslayali femix ise 1 ay oldu kullanali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?