2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben bu ikisini yapcam galiba bayıldım
Ama tulum farklı renkte ve daha küçük düğmelerle daha güzel olur

Eklentiler

• 20200426_145719.webp
    43 KB · Görüntüleme: 37
  • 20200426_145338.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 41
Canım benim bulantım çok yok ama yemek yapmakta çok zorlanıyorum bu aralar gözümde o kadar çok büyüyor ki, malesef bişey yemem için de hazırlamam gerekiyor yapacak kimse yok. Allah yardımcımız olsun
Bu bahsettiğin durum bende de oluyor canım eskisi kadar bulantım olmuyor ama koku hassasiyeti devam ettiği için yemek yapmakta zorlanıyorum

Teşekkur ederim cok tatlisin meşur oldum diyorum ya bak olmuşum

Kızlar çatlak için bio-oil kullanıyorum bende kokusu çok hoş ve güzel yorumlar okudum hakkında var mı kullanan?
Bende almayı düşünüyordum mühendisinoğlu sayfasında bu bilgiyi görünce vazgeçtim
İçeriğini değerkendirdiğimizde;
.
Calebdula yağı, lavanta yağı, papatya yağı, Biberiye yağı içeriyor
.
Bu yağlar yeterli gelmemiş olacak ki likid parafin içeriyor yani paraffinium liquidum .
.
Aynı zamanda bu yağların koruyuculuğu için BHT kullanılmış .
.
Ve malesef renklendiriciler konusunda da bonkör davranmışlar
.
Bir diğer nokta da ürün A vitamini içeriyor. Bu iyi birşey gibi düşünülse de hamilelikte A vitamininin doz aşımı. Zaten besinlerle doğal yoldan alınabilmesi mümkün olan a vitamini doz aşımı uzmanlar tarafından riskli doğum sebeplerinden gösteriliyor

Selam kızlar vitaminlerden bahsetmişsiniz . Benimde dr um içinde bir sürü bileşeni olan vitamin verdi ama ben vitaminden ziyade yiyeceklere daha önem veriyorum . Vitaminler yok doğalıydı, sentetiğiydi içindeki oranları vs vs ...
mesela omega için soya fasulyesi ; bazı soğuk su balıklarından bile fazla omega içeriyor . Ceviz , chia tohumu .
aynı şekilde folik asit için fındık, ceviz .. beslenmemize günlük bir iki tane eklesek daha güzel olur bence

Kızlar 14+1’im ben bugün itibaren. İki hafta önce ikili test için gitmiştim en son. Doktor folik asit bitene kadar devam et dedi. Benim folik asit solgarın 100’lü olanındandı. Siz devam ediyo musunuz folik asite? Eğer devam edersem herhalde bi 30 tane falan daha vardır içinde.

Ama A vitamini fazla miktarda besin olarak (daha çok ciğer) tüketildiğinde zararlı diye biliyorum bir losyonun içinde bulunması neden zararlı olabilir ki. Malesef saf yağlar dışında satılan her kremin her losyonun içerisinde kimyasal ve renklendirici bulunmakta

Canim benim doktorum 14 cu haftada kanla decavite başlatti beni birak dedi folik asidi devleteki doktorum 16 bitene kadar devam demişti bende başladim biraktim yane

Evet cok doğru bunlarin yerine indistan cevizi saf bide zeytin yaği kullanmak lazim diye biliyorum

Şimdi baktım A vitamini vücuda sürüldüğü taktirde kolajen üretimini destekliyormuş derinin temel proteini.

Ben hala sadece folik asit kullanıyorum canım.

Ama ne yaparsak yapalim eğer annede genlerde falan varsa catliyoruz annem de catlak var bende ne yaptim ne ettim catladi vucut musaitse catlar mesela benim kaynanam 6 tane dogurmus birtane catlak yok purussuz görümcelerimde ayni annesi hiçbir leke yok tabi tedbir almak onemli daha az zararla atlatiyorsun tebdir alinca

Selam o zmn soralım Ekim annelerimi daha keyifli Kasım annelerimi söz kimseye sölemicez

Ne kadar çatlıyor mesela necla. Kenarlarım çatlıyor şu an benim göbek değil de. Yayılacak mi?

Kaç

Kaç Haftalık sennki
14 15e giriyoruz işte. Belirtide yok doğru düzgün kendimi takip edeceğim. Doktorada gidemiyoruz her zaman ne zor bi süreç Allah yardımcımız olsun,

Şimdi baktım A vitamini vücuda sürüldüğü taktirde kolajen üretimini destekliyormuş derinin temel proteini.
Bende yorumlarda herkes memnun ve çatlak oluşumunu engelliyor yazınca almayı düşünüyordum bunu görünce vazgeçmiştim palmers almayı düşünüyorum duştan çıkıncada hindistan cevizi yağı sürüyorum inşallah çatlamayız genlerden diyorlar annem çok çatlamış

Palmers kullanmıştım ben memnunda kaldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…